Karte za sve…

Karte za sve…

autobuske karte,avio karte,karte za koncerte

Avio karte

AVIO KARTE, AVIONSKE KARTE, AVIO PREVOZ ZA AVIO KARTE

KONTAKTIRAJTE NAS I PRONAĆI ĆEMO NAJBOLJU I NAJPOVOLJNIJU VEZU ZA SVE DESTINACIJE U SVETU

Poštovani,
turistička agencija MAESTRAL sa svojim partnerima Vam nudi mogućnost kupovine jeftine avio karte. Kod nas možete izvršiti rezervaciju i kupovinu avio prevoza sledećih prevoznika: Jat, Lufthansa, British airways, Air France, Alitalia, Montenegro airlines, Genex, Croatia airlines, Adria airways, KML, Turkish airlines, Olympic, Air Canada…

Avio kompanije, avio karte,avionske karte

Avio kompanije

PROCITAJTE SAVET KAKO BISTE DOŠLI DO NAJJEFTINIJE AVIO KARTE:

1. planirajte unapred kupovinu avio karte (sa približavanjem termina polaska avio karta postaje skuplja, zbog ograničenog broja sedišta u ekonomskim klasama)
2. do jeftine avio karte možete doći ukoliko se imate mogućnost da termini polaska i povratka budu fleksibilni (+/- 3 dana)
3. većina avio kompanija ima popuste za omladince, tako da omladinske avio karte koriste lica do 26 godina
4. avio kompanije u vansezoni (oktobar- novembar i januar- mart) odobravaju popuste za kupovinu avio karte, tako da u tom periodu su avio karte jeftinije, i obratno
5. jeftine avio karte najčešće ne dozvoljavaju naknadne promene (promene datume polaska ili povratka, niti bilo koje druge promene već ispisane avio karte)
6. u zavisnosti od klase na kojima je avio karta postoji skala po kojim se tarifira svaka promena (postoje karte kod kojih se promena veoma malo doplaćuje, ali su te karte često dosta skuplje)
7. ukoliko niste primorani da putujete sa Vama najbližeg aerodroma, postoji mogućnost kupovine jeftinije avio karte sa nekog od aerodroma u okruženju
8. ukoliko cena avio karte koju dobijete u razgovoru sa nama ili u ponudi koju Vam dostavimo na e-mail bude odgovarajuća, uradite rezervaciju avio karte na ime i prezime putnika. Rezervacija jeftine avio karte nema obavezujući karakter, ona uglavnom traje od 24 do 48 sati i nakon tog vremena se automatski briše. Od agenta ćete dobiti krajnji rok za kupovinu avio karte. Ne retko se dešava da se izgubi dosta vremena dok se klijent ne odluči za ponudu koju dobije, ali tada rezervacija više ne važi i mora se raditi nova
9. nemojte nikada raditi istu rezervaciju avio karte u više turističkih agencija, pošto će avio kompanija dobiti informaciju o duplim rezervacijama avio karte i poništi sve rezervacije na ime putnika, pošto ste narušili pravila rezervacije avio karte.
10. ukoliko iz bilo kog razloga budete morali da vratite već kupljenu avio kartu, morate biti spremni na to da avio kompanije zadržavaju određene penale. Iznos penala zavisi od uslova avio karte koju ste kupili i razloga za vraćanje. Naravno, kod najjeftinije avio karte refundacija uglavnom nije dozvoljena.

Turistički agenti na avio šalteru rade u Vašem interesu i budite sigurni da će Vam ponuditi najpovoljniju avio kartu u datom trenutku.
Budite slobodni i informišite se o svemu što Vas interesuje.

Rezervaije avio karata

Poštovani,

ukoliko želite da pošaljete upit za avio kartu kliknite na sliku i popunite upitnik i potvrdite ga pritiskom na dugme POSALJI!

rezervisi odmah,rezervacija,rezevisi,zelim da rezervisem,rezervacije

Vesti

Vesti aerodroma Nikola Tesla Beograd.

U periodu pojačanih padavina, a naročito tokom novogodišnjih i božićnih praznika, sve operativne službe Aerodroma Nikola Tesla u stanju su 24-časovnog dežurstva. Sve ekipe rade u pojačanim smenama kako bi omogućile da se avio-saobaćaj odvija u bezbednim uslovima i prema redu letenja, uz maksimalan komfor svakog putnika.

Aerodrom Nikola Tesla u poslednjih osam sezona bez prestanka je otvoren za sletanja i poletanja i nije zatvaran ni jedne sekunde bez obzira na zimske uslove.

Zimski štab Aerodroma Nikola Tesla raspolaže najmodernijom opremom za čišćenje snega u ovom delu Evrope, a zaposleni u zimskom štabu obučeni su i sertifikovani za rad u ovakvim specifičnim uslovima. Poletno-sletna staza dužine 3.400 metara i širine 45 metara u potpunosti se očisti od snega za 8 do 10 minuta.

U uslovima niskih temperatura i snega, i avioni se moraju posebno pripremiti za let tako što se prskaju specijalnim hemijskim sredstvima čija je uloga da odmrznu zaleđene površine na avionu i spreče nastajanje leda do trenutka poletanja.

Opsluga aviona ove zime unapređena je formiranjem dve pozicije na kojima se isključivo obavlja odleđivanje aviona. Sledeće godine biće napravljena nova platforma isključivo za odleđivanje aviona.

Uz to, podsećamo da Aerodrom raspolaže tzv. Kategorijom IIIb, odnosno najsavremenijim uređajima za sletanja i poletanja u uslovima izuzetno smanjene vidljivosti duž piste, po čemu smo među najopremljenijim aerodromima na svetu.

Vozni park Zimskog štaba Aerodroma Nikola Tesla raspolaže sa 10 jedinica tzv. „vučnih vozova“ za uklanjanje snega sa poletno - sletne staze, rulnih staza i platformi, snegobacačima, čija je namena da sneg sa nanosa odbacuju na bezbednu razdaljinu od 40 metara od piste i rulnih staza, specijalnim vozilima za posipanje tečnosti i granula koje sprečavaju stvaranje leda na pisti, 2 vozila za merenje koeficijenta trenja na pisti, građevinskim mašinama i traktorima sa raonicima, koji služe za uklanjanje snega sa teže dostupnih manevarskih površina, 5 modernih kamiona za odleđivanje i zaštitu od zaleđivanja (de/anti-icing) aviona.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

     

Posted: December 29, 2014, 12:00 am

          

 
Privredna komora Srbije dodelila je danas privrednim društvima i pojedincima godišnje nagrade za doprinos razvoju i unapređenju privrede. Jedan od laureata je AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd nagrađen je za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, a u obrazloženju nagrade istaknuti su rekordan broj putnika i unapređenje načina poslovanja.
 
V.d. generalnom direktoru Saši Vlaisavljeviću nagradu je uručio novoizabrani predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež.
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
Posted: December 23, 2014, 12:00 am
Na Aerodromu Nikola Tesla od danas se primenjuje novi sistem za informisanje putnika o redu letenja. Svi monitori u terminalnoj zgradi zamenjeni su novim.
 
U novom informacionom sistemu pregled letova na  monitorima za informisanje putnika je lakši i jednostavniji.
 
Informacije o letovima su jasnije i detaljnije prikazane, sa novim vizuelnim  identitetom.
 
Novi sistem usklađen je i sa prikazom informacija na internet prezentaciji beogradskog aerodroma.
Pored novog informacionog sistema, putnici će o letovima moći da se informišu i na novom info-pultu koji je postavljen u Terminalu 1. Radno vreme info-pulta je od 07.00 do 19.00 časova, a putnicima će biti na raspolaganju tokom novogodišnjih i božićnih praznika.
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
Posted: December 8, 2014, 12:00 am

Na aerodromu Nikola Tesla počele su pripreme za korišćenje novog sistema za informisanje putnika o redu letenja. Svi monitori u terminalnoj zgradi biće zamenjeni novim. Planirano je da novi informacioni sistem bude u punoj upotrebi od 8. decembra 2014. godine. 

Komfor putnika, tokom migracije sa starog na novi informacioni sistem, biće kontinuiran, uz eventualne izmene rasporeda šaltera za registraciju na let o kojima se putnici mogu informisati u izabranoj avio-kompaniji ili na šalteru informacija na aerodromu.

Novim informacionim sistemom biće olakšan pregled letova na  monitorima za informisanje putnika. 

Informacije o letovima su jasnije i detaljnije prikazane, sa novim vizuelnim  identitetom.

Novi sistem usklađen je i sa prikazom informacija na internet prezentaciji beogradskog aerodroma.

Cilj novog menadžmenta je sistemska modernizacija celokupnog dosadašnjeg poslovanja, a primena novog informacionog sistema samo je deo planiranog unapređenja kvaliteta usluge.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: December 1, 2014, 12:00 am
Aerodrom Nikola Tesla Beograd predstavio je novu, savremeniju verziju internet prezentacije na postojećoj adresi: www.beg.aero.
 
Nova koncepcija sajta podrazumeva i optimizaciju prikaza na svim vrstama mobilnih uređaja, odnosno i na telefonu i tabletu. Dizajn prati aktuelne standarde modernog veb dizajna. Dodatne mogućnosti novog sajta su pretraga letova i ostalih sadržaja sa „autocomplete“ funkcijom, konverzija određenih tekstova u pdf format, detaljniji opisi sadržaja sajta i elemenata na mapi zgrade.
 
Upečatljivija je i vidljivija za putnike najvažnija rubrika koja prikazuje podatke iz reda letenja u realnom vremenu, kao što su prikazani i na monitorima u terminalnim zgradama aerodroma.
 
Na novom sajtu i dalje se nalaze sve informacije namenjene putnicima, kao što su vreme poletanja i sletanja, informacije o pojedinačnim letovima, uslugama na aerodromu, kontakti avio-kompanija, servisne i informacije namenjene poslovnim partnerima.
 
Aerodrom Nikola Tesla usmeren je ka razvoju i u svakom smislu tehnološki ide napred, a puštanje u rad novog sajta sa savremenim komunikacijskim alatima samo je jedan od segmenata modernizacije poslovanja.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: November 5, 2014, 12:00 am
Danas je dostignut, do sada nezabeležen, rekord Aerodroma Nikola Tesla koji je registrovao svog 4-milionitog putnika u godini.
 
Prisustvujući ovom događaju na aerodromu Nikola Tesla, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je 4-milionitom putniku koji je registrovan na letu Air Serbia za Banja Luku vaučer nacionalne aviokompanije Air Serbia za dve povratne aviokarte do bilo koje destinacije na kojoj Air Serbia direktno saobraća po izboru jubilarnog putnika.
 
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić tom prilikom je izjavio: “Ponosan sam na činjenicu da smo još od 1962. godine, kada je osnovan aerodrom Beograd, uspeli da napravimo najbolji rezultat ove godine. Ovo je najveći rast koji je jedan aerodrom imao u Evropi od čak 32 odsto. Zaista sam zadovoljan i ponosan na ono što su uradili aerodrom Beograd i nacionalna kompanija Air Serbia. To su dobre vesti”.
 
Putnik Nikola Miljković bio je vrlo prijatno iznenađen nagradom. „Ne putujem često, razmisliću da ovu nagradu iskoristim za putovanje po Evropi sa devojkom ili prijateljima“, rekao je Miljković.
 
V. d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević uručio je jubilarnom putniku Nikoli Miljkoviću vaučer za besplatno korišćenje Biznis salona na aerodromu Nikola Tesla u sledećoj godini i tom prilikom rekao je:
„Na kraju godine imaćemo 4,6 miliona putnika, što je najbolji rezultat u istoriji aerodroma Nikola Tesla. Posebno bih da se zahvalim prijateljima i poslovnim partnerima iz Air Serbia i nadam se da će i oni sledeće godine imati još bolji rezultat. Kapacitet aerodroma je gotovo maksimalno iskorišćen zbog čega ćemo proširiti terminal i rekonstruisati poletno-sletnu stazu, što je velika šansa za našu privredu. Državi ćemo na kraju godine uplatiti 100 puta veći iznos nego prošle godine, odnosno i više od 6 miliona evra”.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
Posted: November 4, 2014, 12:00 am

Beogradski aerodrom Nikola Tesla u avgustu je koristilo 576 000 putnika, čime je nadmašen istorijski mesečni rekord.

Od početka godine na aerodromu je registrovano 3.104.000 putnika što je za 31 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: September 2, 2014, 12:00 am
Aerodrom Nikola Tesla Beograd drugi je prestonički aerodrom u Evropi po procentualnom porastu broja putnika od čak 32 odsto, objavilo je Udruženje evropskih aerodroma (ACI Europe) u izveštaju za prvu polovinu godine.

Trend porasta broja putnika nastavljen je i u julu. Opsluženo je rekordnih 539.823, dok je od početka godine registrovano više od 2,5 miliona putnika.

Tokom letnje sezone nekoliko puta je obaran dnevni rekord. Najviše putnika bilo je 2.avgusta kada je usluge beogradskog aerodroma koristilo 20.380.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Posted: August 13, 2014, 12:00 am

Na 55. sednici Nadzornog odbora AD Aerodrom Nikola Tesla, na predlog Vlade Republike Srbije, izvršni direktor Saša Vlaisavljević danas je jednoglasno izabran za vršioca dužnosti generalnog direktora – predsednika Izvršnog odbora ovog preduzeća.

Biografija:
Saša Vlaisavljević (46)
17 godina u vazduhoplovstvu.

U periodu 1995-2007 godine radio je u avio-kompaniji Jat Airways na poslovima check-ina, supervajzera, u servisu za izgubljene stvari (lost&found service), bio je šef kargo službe Jat-a, u operativnom centru Jat Airways-a kao glavni inženjer, a nakon toga i kao šef službe, zatim kao direktor svih zemaljskih službi Jat Airways-a (2005-2007),
• 2007 - 2009. generalni direktor Jat Airways-a;
• 2009. pomoćnik gradonačelnika grada Beograda za ekonomski razvoj - gradski menadžer;
• 2009 - 2011. predsednik Upravnog odbora Jat Airways-a;
• 2009 - 2013. potpredsednik Privredne komore Srbije;
• 2013-2014 direktor Privredne komore Srbije;

Diplomirao je na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu na odseku za vazdušni saobraćaj i transport.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Posted: August 8, 2014, 12:00 am

Na Aerodromu Nikola Tesla završen je prolećni investicioni ciklus koji se najvećim delom odnosio na ulaganje u infrastrukturu. Uloženo je ukupno oko 3.6 miliona evra iz sopstvenih prihoda, bez zaduživanja.

Najobimniji radovi izvršeni su u okviru projekta proširenja i modernizacije pristanišne zgrade kojima je u ovoj fazi obuhvaćeno skoro 3.000 m² korisnog prostora.
Radovima su obuhvaćene sve instalacije, enterijer i fasada, povećana je korisna površina terminalne zgrade, a značajno je poboljšana energetska efikasnost i efektivnost objekta. Modernizovan je deo transportnih sistema za preuzimanje prtljaga što je unapredilo efikasnost opsluge putnika.

Završetkom rekonstrukcije najduže rulne staze obuhvaćeno je oko 2.5 km kolovozne konstrukcije. Ovim je pojačana nosivost i vek trajanja manevarskih površina za najmanje pet godina, smanjeni su troškovi tekućeg održavanja i poboljšani uslovi odvijanja vazdušnog saobraćaja u aspektima bezbednosti i komfora.

Infrastrukturno opremanje Aerodroma Nikola Tesla nastavljeno je ugradnjom 11 najsavremenijih uređaja za vizuelno navođenje (tzv. VDGS sistema), koji će omogućiti pilotima da avione parkiraju na najprecizniji i najbezbedniji način.

Dinamika izvođenja svih radova pažljivo je planirana tako da ne utiče na redovnost avio-saobraćaja i udobnost putnika.

Kako se očekuje, jun koji je na izmaku biće rekordan u 52-godišnjoj istoriji beogradskog aerodroma. Procenjuje se da će biti opsluženo oko 455.000 putnika ili oko 30 odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine. Time Aerodrom Nikola Tesla nastavlja da beleži daleko najveći procentualni porast obima saobraćaja i broja putnika u odnosu na sve prestoničke aerodrome u Evropi. Ovakav napredak ostvaren je velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Air Serbia.

Posted: June 27, 2014, 12:00 am

Aerodrom Nikola Tesla Beograd svakodnevno učestvuje u humanitarnim aktivnostima za otklanjanje posledica poplava u Srbiji.

Na predviđeni račun za humanitarnu pomoć Vlade Republike Srbije beogradski aerodrom uplatio je 5.000.000 dinara, dok je na račun Opštine Ub uplaćeno još 1.000.000 dinara.

Od novca sakupljenog dobrovoljnim prilozima zaposlenih Aerodroma kupljena je velika količina higijenskih sredstava, konzervirane hrane i opreme i hrane za bebe. Ova pomoć delom je distribuirana republičkom Crvenom krstu, a drugim delom direktno je upućena opštinama koje su pogođene katastrofalnom poplavom.

Poslovodstvo Aerodroma je donelo odluku da sve humanitarne letove oslobodi plaćanja svih dažbina i naknada za usluge koje im pruža beogradski aerodrom, o čemu su obaveštene sve kompanije.

Sve vreme od početka elementarne nepogode avio-saobraćaj sa beogradskog aerodroma odvijao se kontinuirano i nesmetano, a obilne padavine i jak vetar nisu pričinili materijalnu štetu na infrastrukturi i opremi aerodroma.

U narednom periodu beogradski aerodrom će, u okviru svojih mogućnosti, nastaviti prikupljanje i podelu pomoći ugroženim građanima za saniranje posledica poplava.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: May 23, 2014, 12:00 am

Na Aerodromu “Nikola Tesla” će u subotu, 19. aprila biti opslužen milioniti putnik od početka 2014. godine, što je čak mesec dana ranije nego 2013.

Na taj način se ostvaruju predviđanja da će sa početkom letnje sezone beogradski aerodrom nastaviti da beleži najveći porast broja putnika i obima saobraćaja u Evropi.

Ovakav napredak i dalje se ostvaruje velikim delom usled povećanja obima poslovanja i širenja operacija naše nacionalne avio-kompanije Air Serbia.

Procenjuje se da će samo tokom aprila meseca aerodromske usluge koristiti preko 350.000 putnika, odnosno oko 100.000 putnika više nego istog meseca prošle godine.

Sve aerodromske službe uspešno funkcionišu u uslovima izrazitog povećanja obima posla.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: April 18, 2014, 12:00 am

Na beogradskom aerodromu je tokom februara opslužen 232.061 putnik, što predstavlja do sada nezabeležen porast od 34 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Pri tome je ostvareno 3.696 poletanja i sletanja, što je porast od 35 odsto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 28 odsto u odnosu na februar 2013. godine.

Ostvareni rast obima saobraćaja i broja putnika trenutno je bez premca u odnosu na sve značajnije međunarodne aerodrome na evropskom kontinentu.

Ovakvi rezultati omogućavaju poslovodstvu sprovođenje dugoročne strategije razvoja Aerodroma i potpuno samostalno finansiranje svih planiranih investicionih projekata.

Napredak je ostvaren velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nacionalne avio-kompanije Air Serbia.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 

Posted: March 1, 2014, 12:00 am

Danas je u Banja Luci potpisan sveobuhvatni Protokol o saradnji između Aerodroma Banja Luka i Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Protokol su potpisali generalni direktor beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", prof. dr Velimir Radosavljević i direktor preduzeća "Aerodromi Republike Srpske" iz Banja Luke Miroslav Janjić.

Protokol predviđa saradnju na polju razvoja tehnologije i ljudskih resursa, zajednički nastup na tržištu prema zahtevima avio-prevoznika, praćenje tehnološkog razvoja u oblasti aerodromskog poslovanja kroz zajedničke posete sajmovima, proizvođačima, kao i stručno usavršavanje i razmenu informacija.

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske nedavno je saopštilo da je cilj protokola sveukupna opservacija prevoznih potreba u vazdušnom saobraćaju izraženih između Aerodroma “Nikola Tesla” i “Aerodroma Republike Srpske”, kao i stalno usaglašavanje i uspostavljanje neophodnih standarda za bezbedno i sveobuhvatno odvijanje prihvata i otpreme vazduhoplova, odnosno putnika, prtljaga i robe.

Osnov za zaključenje protokola između dva aerodroma predstavlja Sporazum o uspostavljanju specijalnih i paralelnih odnosa između Srbije i Republike Srpske, jer je njime, između ostalog, predviđena i privredna saradnja u oblasti saobraćaja.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: February 7, 2014, 12:00 am

Broj putnika u januaru na Aerodromu „Nikola Tesla“ povećan je 29 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Na beogradskom aerodromu je u prvom mesecu ove godine opsluženo 270.784 putnika, što je preko 60.000 više nego lane. Pri tome je ostvareno 4.147 poletanja i sletanja, što je porast od 33 posto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 20 odsto u odnosu na januar 2013. godine.

Ovim rezultatima su potvrđena očekivanja poslovodstva da će beogradski aerodrom u 2014. godini ostvariti najveći napredak, odnosno zabeležiti najveći porast broja putnika i obima saobraćaja u odnosu na sve prestoničke aerodrome u Evropi.

Ovakav napredak ostvaren je velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Air Serbia.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 

Posted: February 1, 2014, 12:00 am
Od nedelje, 27. oktobra 2013. godine, na Aerodromu Nikola Tesla stupio je na snagu novi zimski red letenja koji će važiti do subote, 29. marta 2014. godine.

Tokom 22 sedmice trajanja zimske sezone predviđenа su da budu obavljena ukupno 9.333 povratna leta u redovnom saobraćaju, što je povećanje od čak 38 odsto u odnosu na realizovani broj letova prethodne zime.

Ovo predstavlja do sada nezabeležen porast obima saobraćaja, čemu najviše doprinosi srpski nacionalni prevoznik Air Serbia, koji će imati prosečnoi više od 200 poletanja nedeljno iz Beograda, što je povećanje od oko 65 odsto.

Pored nove linije za Abu Dabi, Air Serbia će od 1. decembra poleteti ka Banjaluci i Pragu, dok će linije za Ljubljanu i Bukurešt biti uspostavljene od 10. decembra.

Najfrekventnije destinacije Air Serbia biće Cirih, Pariz, Moskva, Beč i Podgorica, a novina u odnosu na prethodne sezone Jat Airways-a je da će Air Serbia od Nove godine izuzetno povećati broj letova, odnosno prema gotovo svim destinacijama saobraćati svakodnevno.

Inostrane avio-kompanije nastavljaju da prate trend jačanja srpskog tržišta najavljenim povećanjem broja letova od 18 odsto tokom predstojeće zimske sezone.

Avio-kompanija Swiss International Air Lines od 19. decembra uspostaviće novu liniju za Ženevu letovima koji će se obavljati dva puta nedeljno.

Posle uspešnog započinjanja saobraćaja tokom 2013. godine, ove zime će iz Beograda nastaviti da lete Etihad Airways, Belavia i Pegasus Airlines, dok će Alitalia ka Rimu, easyJet ka Milanu, TAROM ka Bukureštu i Turkish Airlines ka Istanbulu uvećati broj nedeljnih letova.

Kao i prethodnih godina, tradicionalno će se najviše putovati u vreme novogodišnjih i božićnih praznika, a u tom periodu su Wizz Air i flydubai predvideli veliki broj dodatnih polazaka.

Veliko interesovanje za ponovnim uspostavljanjem saobraćaja između Beograda i Sarajeva pokazuje B&H Airlines. Prema preliminarnim planovima, saobraćaj bi se obavljao četiri puta nedeljno počevši od 2. decembra, a ovi letovi će se priključiti zimskom redu letenja po dobijanju potrebnih dozvola.

Kompletan red letenja možete preuzeti sa sajta Aerodroma Nikola Tesla, www.beg.aero.

AD Aerodrom Nikola Tesla
Posted: October 27, 2013, 12:00 am
U tranzitnom delu Aerodroma Nikola Tesla svečano je otvorena Srpska kuća, prodavnica koja putnicima nudi autentične domaće proizvode i suvenire koji predstavljaju deo srpske tradicije i kulture.

U ovoj prodavnici kompanija Dufry će ponuditi veliki izbor prehrambenih delikatesa, nacionalnih pića i proizvoda domaće radinosti.

Objekat su presecanjem vrpce otvorili izvršna direktorka Aerodroma Nikola Tesla Violeta Jovanović i generalni direktor kompanije Dufry za Srbiju gospodin Adrian Bredšou.

Izjava izvršne direktorke Aerodroma Nikola Tesla, Violete Jovanović: Otvaranjem ovog objekta zaokružen je još jedan segment ponude, u skladu sa potrebama putnika. Pored stalnog unapređivanja kvaliteta već postojećih usluga, menadžment Aerodroma Nikola Tesla prepoznaje i neprekidno izlazi u susret novim potrebama korisnika svojih usluga i time se, po raznovrsnosti ponude, svrstava u sam vrh aerodroma u Evropi, pri čemu mesto lidera u regionu postaje nešto što se već podrazumeva.

Generalni direktor kompanije Dufry, Adrian Bredšou izjavio je: Srpska kuća nudi autentične proizvode od kojih je većina ručne izrade, veliki izbor artikala koji mogu biti savršen poklon i divna uspomena iz Srbije, kao i mogućnost uživanja sa prijateljima i porodicom u izvanrednim ukusima domaće hrane i pića.
Koristim ovu priliku i da najavim buduće projekte unapređenja maloprodajne usluge putnicima. U sledećih nekoliko meseci kompanija Dufry Duty Free će otvoriti prodavnice svetski poznatih brendova poput prve prodavnice Victoria Secret u ovom delu Evrope, Armani Jeans, Hugo Boss i Swarovski.

“Srpska kuća” nalazi se kod izlaza A1, a radno vreme prodavnice je od 05.30 do 21.30 časova.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: August 29, 2013, 12:00 am

U petak, 2. avgusta oboren je apsolutni dnevni rekord po broju putnika u 51-godišnjoj istoriji beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla".

Rekordnih 17.026 putnika putovalo je na letovima u svim vidovima avio-saobraćaja. Tokom jučerašnjeg dana pored krcatih letova na redovnim linijama, obavljeno je i 13 povratnih čarter letova i preko 40 avio-operacija male poslovne avijacije.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: August 3, 2013, 12:00 am

Švajcarska avio-kompanija Swiss International Air Lines će 19. decembra ove godine započeti sa redovnim letovima između Beograda i Ženeve.

Saobraćaj će se u početku obavljati dva puta nedeljno. Predviđena vremena polaska sa Aerodroma Nikola Tesla ka Ženevi su utorkom u 12.55 i četvrtkom u 14.55 časova, dok će avioni sa ženevskog aerodroma Koentren u Beograd sletati 40 minuta ranije. Švajcarski prevozilac će od 12. aprila sledeće godine uvesti i treći nedeljni let, koji će se obavljati svake subote.

Poslednjih godina avio-saobraćaj između Srbije i Švajcarske u stalnoj je ekspanziji, a u prvih 6 meseci ove godine linija ka Cirihu je najfrekventnija za beogradski aerodrom, sa preko 125.000 opsluženih putnika.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: July 3, 2013, 12:00 am

Aerodrom Nikola Tesla je tokom juna opslužio 350.453 putnika, što je oko 25.000 putnika više nego istog meseca prošle godine.

Ovim rezultatom beogradski aerodrom nastavlja da napreduje bržim tempom u odnosu na sve konkurentske aerodrome u regionu.

Objavljeni red letenja koji će biti na snazi u predstojećim mesecima, učvršćuje ranije iznetu prognozu da će ovogodišnja letnja sezona biti do sada daleko najuspešnija u pogledu obima putničkog vazdušnog saobraćaja koji se obavlja iz Beograda.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: July 2, 2013, 12:00 am

DOLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:20 05:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 507
AB 5779
JP 9817
Larnaca 05:45 05:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 827
Beirut 05:50 05:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 657
SU 3524
Moscow - Sheremetyevo 06:05 06:05   Airbus A319  Na vreme  
OS 771
Vienna 07:20 07:20   Fokker 70  Na vreme  
YM 100
Podgorica 08:10 08:10   Embraer 190  Na vreme  
TK 1081
Istanbul - Ataturk 08:40 08:40   Airbus A319  Na vreme  
DS 1437
Geneva 08:45 08:45   Airbus A319  Na vreme  
RO 211
JU 8155
Bucharest 08:45 08:45   ATR 42-500  Na vreme  
YM 200
Tivat 08:55 08:55   Embraer 195  Na vreme  
B2 811
Minsk
via (Budapest)
09:30 09:30   Bombardier CRJ200  Na vreme  
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:30 09:30   Boeing 737-300  Na vreme  
A3 850
Athens 09:50 09:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 601
AB 5762
Vienna 10:25 10:25   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 541
EY 5987
AZ 7074
Milan - Malpensa 11:00 11:00   Airbus A319  Na vreme  
JU 621
Budapest 11:05 11:05   ATR 72  Na vreme  
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:10 11:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 231
Zagreb 11:15 11:15   ATR 72  Na vreme  
AZ 592
EY 7038
Rome - Fiumicino 11:15 11:15   Airbus A320  Na vreme  
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:15 11:15   ATR 72  Na vreme  
JU 351
EY 6012
AB 5764
Berlin - Tegel 11:20 11:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 11:20 11:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 611
EY 6001
Prague 11:25 11:25   ATR 72  Na vreme  
PC 893
Istanbul - Sabiha Gokcen 11:30 11:30   Boeing 737-800  Na vreme  
JU 321
EY 6028
AB 5754
Dusseldorf 12:05 12:05   Airbus A319  Na vreme  
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:10 12:10   Airbus A320  Na vreme  
LH 1406
AC 9166
UA 9399
SK 3122
Frankfurt 12:30 12:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:30 12:30   Airbus A320  Na vreme  
JU 651
SU 3520
Moscow - Sheremetyevo 12:30 12:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 301
Brussels 12:35 12:35   Airbus A319  Na vreme  
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:35   Embraer 195  Na vreme  
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:35 12:35   Airbus A319  Na vreme  
QR 245
Doha
via (Ankara - Esenboga)
13:00 13:00   Airbus A320  Na vreme  
LO 571
Warsaw 13:10 13:10   Embraer 175  Na vreme  
LX 1416
Zurich 14:00 14:00   Airbus A320  Na vreme  
W6 4052
Basel 14:05 14:05   Airbus A320  Na vreme  
OS 773
Vienna 14:05 14:05   Airbus A319  Na vreme  
YM 202
Tivat 14:10 14:10   Embraer 195  Na vreme  
JU 183
EY 5989
SU 3532
AB 5777
Tivat 16:05 16:05   ATR 72  Na vreme  
JU 123
AB 5737
JP 9813
Sofia 16:10 16:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 113
EY 6043
JA 1374
SU 3538
Sarajevo 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 163
AB 5773
Skopje 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 173
EY 6045
SU 3535
AB 5775
Podgorica 16:10 16:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 523
AB 5739
JP 9802
Thessaloniki 16:15 16:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 16:20 16:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 643
EY 5979
RO 9213
JP 9815
Bucharest 16:20 16:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:00 17:00   Airbus A320  Na vreme  
JU 513
AB 5769
JP 9607
Athens 17:05 17:05   Airbus A319  Na vreme  
W6 4046
Paris - Beauvais 17:20 17:20   Airbus A320  Na vreme  
OS 735
Vienna 17:50 17:50   Fokker 100  Na vreme  
W6 4106
Memmingen 18:35 18:35   Airbus A320  Na vreme  
YM 102
Podgorica 18:40 18:40   Embraer 190  Na vreme  
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:20 19:20   Boeing 737-800  Na vreme  
JU 813
AB 5733
Tel Aviv 21:35 21:35   Airbus A319  Na vreme  
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:40 21:40   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 235
Zagreb 21:50 21:50   ATR 72  Na vreme  
JU 195
JP 9804
Ljubljana 22:10 22:10   ATR 72  Na vreme  
JU 335
EY 6023
AB 5758
Frankfurt 22:10 22:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 535
AZ 7072
Rome - Fiumicino 22:15 22:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 605
AB 5766
Vienna 22:20 22:20   ATR 72  Na vreme  
JU 375
F7 1202
Zurich 22:25 22:25   Airbus A320  Na vreme  
JU 345
EY 6017
AB 5760
Stuttgart 22:25 22:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 635
EY 5985
Warsaw 22:25 22:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 615
EY 6035
Prague 22:30 22:30   ATR 72  Na vreme  
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:30 22:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 405
EY 5981
Copenhagen - Kastrup 22:55 22:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 22:55   Airbus A320  Na vreme  
LH 1724
Munich 23:00 23:00   Embraer 195  Na vreme  
JU 415
EY 6038
Stockholm - Arlanda 23:10 23:10   Airbus A319  Na vreme  
Posted: February 1, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
W6 4002
London - Luton 23:55 00:15   Airbus A320  Sleteo u 00:18 
SM 387
Hurghada 04:30 04:40   Airbus A320  Sleteo u 04:45 
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:20 05:55   Airbus A319  Sleteo u 06:03 
JU 657
SU 3524
Moscow - Sheremetyevo 06:05 06:05   Airbus A319  Sleteo u 06:12 
LX 1412
Zurich 09:00 08:55   Fokker 100  Sleteo u 09:00 
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:30 09:02   Boeing 737-300  Sleteo u 09:10 
YM 100
Podgorica 09:40 09:43   Embraer 195    
JU 601
AB 5762
Vienna 10:45 10:45   ATR 72  Na vreme  
JU 631
EY 5985
Warsaw 11:10 11:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:10 11:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 231
Zagreb 11:15 11:15   ATR 72  Na vreme  
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:15 11:15   ATR 72  Na vreme  
JU 351
EY 6012
AB 5764
Berlin - Tegel 11:20 11:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 11:20 11:50   Airbus A319    
JU 611
EY 6001
Prague 11:25 11:25   ATR 72  Na vreme  
PC 893
Istanbul - Sabiha Gokcen 11:30 11:30   Boeing 737-800  Na vreme  
RO 213
JU 8155
Bucharest 11:35 11:35   ATR 42-500  Na vreme  
JU 321
EY 6028
AB 5754
Dusseldorf 11:40 11:40   Airbus A319  Na vreme  
W6 4262
Larnaca 12:00 12:00   Airbus A320  Na vreme  
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:10 11:50   Airbus A321    
LH 1406
AC 9166
UA 9399
SK 3122
Frankfurt 12:25 12:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:30 12:30   Airbus A320  Na vreme  
JU 651
SU 3520
Moscow - Sheremetyevo 12:30 12:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 411
Stockholm - Arlanda 12:35 12:35   Airbus A319  Na vreme  
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:35   Embraer 195  Na vreme  
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:55 12:55   Airbus A319  Na vreme  
QR 245
Doha
via (Ankara - Esenboga)
13:00 13:00   Airbus A320  Na vreme  
LX 1416
Zurich 14:00 14:00   Airbus A320  Na vreme  
OS 773
TP 8753
Vienna 14:05 14:05   Bombardier Q400  Na vreme  
YM 200
Tivat 15:10 15:10   Embraer 195  Na vreme  
A3 850
Athens 15:20 15:20   Airbus A319  Na vreme  
U2 2577
Milan - Malpensa 15:45 15:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 113
EY 6043
JA 1374
SU 3538
Sarajevo 16:05 16:05   Airbus A319  Na vreme  
JU 183
EY 5989
SU 3532
AB 5777
Tivat 16:05 16:05   ATR 72  Na vreme  
JU 213
SU 3000
Tirana 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 123
AB 5737
JP 9813
Sofia 16:10 16:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 163
AB 5773
Skopje 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 173
EY 6045
SU 3535
AB 5775
Podgorica 16:10 16:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 103
EY 6004
AB 5771
Banja Luka 16:15 16:15   ATR 72  Na vreme  
JU 523
AB 5739
JP 9802
Thessaloniki 16:15 16:15   Airbus A319  Na vreme  
AZ 594
EY 7080
JU 8405
Rome - Fiumicino 16:20 16:20   Embraer 175  Na vreme  
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 16:20 16:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 643
EY 5979
RO 9213
JP 9815
Bucharest 16:20 16:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:00 17:00   Airbus A320  Na vreme  
JU 513
AB 5769
JP 9607
Athens 17:05 17:05   Airbus A319  Na vreme  
OS 735
Vienna 17:50 17:50   Bombardier Q400  Na vreme  
W6 4202
Stokholm - Skavsta 18:20 18:20   Airbus A320  Na vreme  
YM 102
Podgorica 18:40 18:40   Embraer 195  Na vreme  
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:20 19:20   Airbus A319  Na vreme  
LX 1404
Geneva 20:00 20:00   Airbus A320  Na vreme  
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:40 21:40   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 235
Zagreb 21:50 21:50   ATR 72  Na vreme  
JU 625
Budapest 21:50 21:50   ATR 72  Na vreme  
JU 605
AB 5766
Vienna 22:00 22:00   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 335
EY 6023
AB 5758
Frankfurt 22:10 22:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 195
JP 9804
Ljubljana 22:10 22:10   ATR 72  Na vreme  
JU 535
AZ 7072
Rome - Fiumicino 22:15 22:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 545
EY 5987
AZ 7076
Milan - Malpensa 22:25 22:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 345
EY 6017
AB 5760
Stuttgart 22:25 22:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 375
F7 1202
Zurich 22:25 22:25   Airbus A320  Na vreme  
JU 615
EY 6035
Prague 22:30 22:30   ATR 72  Na vreme  
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:30 22:30   Airbus A320  Na vreme  
JU 305
EY 6031
Brussels 22:45 22:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 22:55   Airbus A320  Na vreme  
JU 405
EY 5981
Copenhagen - Kastrup 22:55 22:55   Airbus A319  Na vreme  
LH 1724
Munich 23:00 23:00   Embraer 195  Na vreme  
JU 365
EY 6026
KL 2826
Amsterdam 23:35 23:35   Airbus A319  Na vreme  
LH 1410
UA 9400
SK 3124
Frankfurt 23:40 23:40   Airbus A319  Na vreme  
W6 4210
Malmo 23:55 23:55   Airbus A320  Na vreme  
Posted: January 31, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 625
Budapest 21:50 00:12   ATR 72  Sleteo u 00:20 
JU 345
EY 6017
AB 5760
Stuttgart 22:25 00:31   Boeing 737-300  Sleteo u 00:34 
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:20 05:25   Airbus A319  Sleteo u 05:32 
JU 507
AB 5779
JP 9817
Larnaca 05:45 05:58   Airbus A319  Sleteo u 06:04 
JU 827
Beirut 05:50 06:10   Airbus A319  Sleteo u 06:14 
JU 657
SU 3524
Moscow - Sheremetyevo 06:05 06:45   Airbus A319  Sleteo u 06:50 
TK 1081
Istanbul - Ataturk 08:40 08:35   Boeing 737-900 winglets  Sleteo u 08:38 
YM 200
Tivat 08:55 08:50   Fokker 100  Sleteo u 08:55 
JU 101
EY 6004
AB 5771
Banja Luka 09:25 09:05   ATR 72  Sleteo u 09:07 
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:30 09:30   Airbus A320  Sleteo u 09:33 
YM 100
Podgorica 09:40 09:30   Embraer 195  Sleteo u 09:36 
JU 601
AB 5762
Vienna 10:45 10:35   ATR 72  Sleteo u 10:39 
JU 541
EY 5987
AZ 7074
Milan - Malpensa 11:00 10:55   Airbus A319  Sleteo u 10:59 
JU 341
EY 6017
AB 5752
Stuttgart 11:00 10:50   Boeing 737-300  Sleteo u 10:56 
JU 531
Rome - Fiumicino 11:10 11:15   Boeing 737-300  Sleteo u 11:20 
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:10 11:10   Airbus A319  Sleteo u 11:18 
JU 231
Zagreb 11:15 10:40   ATR 72  Sleteo u 10:45 
AZ 592
EY 7038
Rome - Fiumicino 11:15 11:08   Embraer 175  Sleteo u 11:13 
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:15 11:00   ATR 72  Sleteo u 11:06 
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 11:20 12:03   Airbus A319  Sleteo u 12:13 
W6 4072
Eindhoven 11:25 11:05   Airbus A320  Sleteo u 11:11 
JU 401
EY 5981
Copenhagen - Kastrup 11:40 12:00   Airbus A320  Sleteo u 12:05 
JU 301
Brussels 12:05 12:03   Airbus A319  Sleteo u 12:08 
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:10 12:06   Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 12:10 
LH 1406
AC 9166
UA 9399
SK 3122
Frankfurt 12:30 12:21   Airbus A319  Sleteo u 12:27 
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:30 12:25   Airbus A319  Sleteo u 12:29 
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:29   Embraer 195  Sleteo u 12:34 
FZ 741
Dubai 12:40 13:15   Boeing 737-800  Sleteo u 13:22 
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:55 12:45   Airbus A319  Sleteo u 12:52 
JU 331
AB 5758
Frankfurt 13:05 12:47   Airbus A319  Sleteo u 12:53 
LX 1416
Zurich 14:00 14:15   Airbus A320  Sleteo u 14:18 
OS 773
TP 8753
Vienna 14:05 14:00   Bombardier Q400  Sleteo u 14:01 
YM 202
Tivat 14:10 14:05   Fokker 100  Sleteo u 14:10 
LO 573
Warsaw 16:05 16:35   Embraer 170  Sleteo u 16:39 
JU 183
EY 5989
SU 3532
AB 5777
Tivat 16:05 15:52   ATR 72  Sleteo u 16:01 
JU 123
AB 5737
JP 9813
Sofia 16:10 15:50   Airbus A319  Sleteo u 15:56 
JU 113
EY 6043
JA 1374
SU 3538
Sarajevo 16:10 16:00   ATR 72  Sleteo u 16:09 
JU 163
AB 5773
Skopje 16:10 16:23   ATR 72  Sleteo u 16:29 
JU 173
EY 6045
SU 3535
AB 5775
Podgorica 16:10 15:55   Airbus A319  Sleteo u 16:06 
AZ 594
EY 7080
Rome - Fiumicino 16:20 16:10   Embraer 175  Sleteo u 16:13 
JU 513
AB 5769
JP 9607
Athens 16:20 16:20   Airbus A319  Sleteo u 16:25 
JU 643
EY 5979
RO 9213
JP 9815
Bucharest 16:20 16:15   Airbus A319  Sleteo u 16:20 
W6 4092
Dortmund 16:55 16:30   Airbus A320  Sleteo u 16:36 
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:00 16:45   Airbus A320  Sleteo u 16:50 
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 17:10 17:20   Airbus A319  Sleteo u 17:26 
W6 4206
Goteborg 18:05 17:50   Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 17:56 
YM 102
Podgorica 18:40 18:45   Embraer 195  Sleteo u 18:54 
LX 1418
Zurich 19:15 19:15   Fokker 100  Sleteo u 19:17 
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:20 19:52   Airbus A319  Sleteo u 19:56 
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:40 21:15   Boeing 737-300  Sleteo u 21:17 
JU 625
Budapest 21:50 21:20   ATR 72  Sleteo u 21:19 
JU 235
Zagreb 21:50 21:30   ATR 72  Sleteo u 21:33 
JU 605
AB 5766
Vienna 22:00 21:45   Airbus A319  Sleteo u 21:49 
JU 195
JP 9804
Ljubljana 22:10 21:55   ATR 72  Sleteo u 21:53 
JU 375
F7 1202
Zurich 22:25 22:15   Airbus A319  Sleteo u 22:19 
JU 635
EY 5985
Warsaw 22:25 22:00   Airbus A319  Sleteo u 22:04 
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:30 22:10   Airbus A320  Sleteo u 22:14 
JU 615
EY 6035
Prague 22:30 22:15   ATR 72  Sleteo u 22:10 
JU 355
EY 6012
AB 5750
Berlin - Tegel 22:30 22:35   Airbus A319  Sleteo u 22:35 
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 22:53   Airbus A320  Sleteo u 22:54 
LH 1724
Munich 23:00 22:55   Embraer 195  Sleteo u 22:59 
JU 325
EY 6028
AB 5754
Dusseldorf 23:05 22:45   Airbus A319  Sleteo u 22:49 
JU 655
SU 3522
Moscow - Sheremetyevo 23:45 23:40   Airbus A319  Sleteo u 23:40 
Posted: January 30, 2015, 11:00 pm

ODLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
W6 4051
Basel 05:10 05:10   Airbus A320  Na vreme  
JU 650
SU 3521
Moscow - Sheremetyevo 05:55 05:55   Airbus A319  Na vreme  
LH 1725
AC 9335
SK 3129
Munich 06:10 06:10   Embraer 195  Na vreme  
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:30 06:30   Airbus A319  Na vreme  
LH 1411
AC 9167
UA 9191
SK 3125
Frankfurt 06:40 06:40   Airbus A319  Na vreme  
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40   Airbus A320  Na vreme  
JU 350
EY 6014
AB 5765
Berlin - Tegel 06:45 06:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 300
EY 6032
Brussels 06:45 06:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 320
EY 6021
AB 5755
Dusseldorf 06:50 06:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 610
EY 6003
Prague 06:50 06:50   ATR 72  Na vreme  
JU 540
EY 5990
AZ 7075
Milan - Malpensa 06:50 06:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 06:55 06:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 170
EY 6049
SU 3534
Podgorica 07:05 07:05   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 600
AB 5763
Vienna 07:25 07:25   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:25 07:25   ATR 72  Na vreme  
JU 230
Zagreb 07:35 07:35   ATR 72  Na vreme  
JU 620
Budapest 07:40 07:40   ATR 72  Na vreme  
OS 772
Vienna 08:00 08:00   Fokker 70  Na vreme  
YM 101
Podgorica 08:50 08:50   Embraer 190  Na vreme  
RO 212
JU 8154
Bucharest 09:15 09:15   ATR 42-500  Na vreme  
DS 1438
Geneva 09:20 09:20   Airbus A319  Na vreme  
TK 1082
Istanbul - Ataturk 09:30 09:30   Airbus A319  Na vreme  
YM 203
Tivat 09:35 09:35   Embraer 195  Na vreme  
B2 812
Minsk
via (Budapest)
10:10 10:10   Bombardier CRJ200  Na vreme  
A3 851
Athens 10:15 10:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:20 10:20   Airbus A320  Na vreme  
AZ 591
JU 8402
Rome - Fiumicino 12:05 12:05   Airbus A320  Na vreme  
PC 894
Istanbul - Sabiha Gokcen 12:10 12:10   Boeing 737-800  Na vreme  
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:15 12:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 12:20 12:20   Airbus A319  Na vreme  
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:00 13:00   Airbus A320  Na vreme  
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 13:05 13:05   Airbus A319  Na vreme  
LH 1723
SK 3127
Munich 13:10 13:10   Embraer 195  Na vreme  
JU 522
AB 5738
JP 9801
Thessaloniki 13:10 13:10   Airbus A319  Na vreme  
LH 1407
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:20 13:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 162
AB 5772
Skopje 13:20 13:20   ATR 72  Na vreme  
JU 642
EY 5980
RO 9214
JP 9814
Bucharest 13:25 13:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 122
AB 5736
JP 9812
Sofia 13:25 13:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 182
EY 6016
SU 3526
AB 5776
Tivat 13:30 13:30   ATR 72  Na vreme  
JU 172
EY 6048
SU 3528
AB 5774
Podgorica 13:45 13:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 112
EY 6044
JA 1375
SU 3537
Sarajevo 13:55 13:55   ATR 72  Na vreme  
JU 812
AB 5732
Tel Aviv 13:55 13:55   Airbus A319  Na vreme  
QR 246
Doha
via (Ankara - Esenboga)
14:00 14:00   Airbus A320  Na vreme  
LO 572
Warsaw 14:00 14:00   Embraer 175  Na vreme  
LX 1417
Zurich 14:40 14:40   Airbus A320  Na vreme  
W6 4105
Memmingen 14:50 14:50   Airbus A320  Na vreme  
OS 774
TP 8752
Vienna 15:05 15:05   Airbus A319  Na vreme  
YM 201
Tivat 15:50 15:50   Embraer 195  Na vreme  
JU 414
EY 6037
Stockholm - Arlanda 17:05 17:05   Airbus A319  Na vreme  
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:10   Airbus A320  Na vreme  
JU 334
EY 6024
AB 5759
Frankfurt 17:25 17:25   Airbus A319  Na vreme  
W6 4045
Paris - Beauvais 17:50 17:50   Airbus A320  Na vreme  
JU 404
EY 6036
Copenhagen - Kastrup 17:50 17:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 534
Rome - Fiumicino 17:55 17:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 614
EY 6002
Prague 17:55 17:55   ATR 72  Na vreme  
JU 634
EY 5986
Warsaw 18:00 18:00   Airbus A319  Na vreme  
JU 344
EY 6018
AB 5761
Stuttgart 18:05 18:05   Airbus A319  Na vreme  
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:05 18:05   Airbus A320  Na vreme  
OS 736
Vienna 18:20 18:20   Fokker 100  Na vreme  
JU 234
Zagreb 18:20 18:20   ATR 72  Na vreme  
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:25 18:25   ATR 72  Na vreme  
JU 604
AB 5767
Vienna 18:30 18:30   ATR 72  Na vreme  
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 18:50 18:50   Boeing 737-300  Na vreme  
YM 103
Podgorica 19:20 19:20   Embraer 190  Na vreme  
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:20   Boeing 737-800  Na vreme  
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:15 23:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 656
SU 3525
Moscow - Sheremetyevo 23:20 23:20   Airbus A319  Na vreme  
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 23:30 23:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 826
Beirut 23:40 23:40   Airbus A319  Na vreme  
Posted: February 1, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
SM 388
Hurghada 05:30 05:30 A9  Airbus A320  Odleteo u 05:36 
JU 650
SU 3521
Moscow - Sheremetyevo 05:55 05:55 A1  Airbus A319  Odleteo u 06:03 
W6 4261
Larnaca 06:10 06:10 A8  Airbus A320  Odleteo u 06:21 
LH 1725
AC 9335
SK 3129
Munich 06:10 06:10 A7  Embraer 195  Odleteo u 06:09 
JU 410
EY 6030
Stockholm - Arlanda 06:30 06:45 C5  Airbus A319  Odleteo u 06:52 
JU 320
EY 6021
AB 5755
Dusseldorf 06:35 06:35 A2  Airbus A319  Odleteo u 06:48 
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40 C2  Airbus A320  Odleteo u 06:54 
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:45 07:00 A5  Airbus A319  Odleteo u 07:08 
JU 350
EY 6014
AB 5765
Berlin - Tegel 06:45 06:45 C6  Airbus A319  Odleteo u 06:58 
JU 610
EY 6003
Prague 06:50 06:50 A4a  ATR 72  Odleteo u 06:56 
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 06:55 06:55 C1  Airbus A319  Odleteo u 07:02 
JU 600
AB 5763
Vienna 07:00 07:00 A4  ATR 72  Odleteo u 07:07 
JU 170
EY 6049
SU 3534
Podgorica 07:05 07:05 A3  Boeing 737-300  Odleteo u 07:05 
JU 630
EY 5986
Warsaw 07:05 07:05 C4  Airbus A319  Odleteo u 07:14 
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:25 07:25 A4b  ATR 72  Odleteo u 07:19 
JU 230
Zagreb 07:35 07:35 C7  ATR 72  Odleteo u 07:33 
LX 1413
Zurich 09:30 09:30 A1  Fokker 100  Ukrcavanje  
YM 101
Podgorica 10:20 10:20 A2  Embraer 195  Izlaz otvoren  
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:20 10:20 C1  Airbus A320  Izlaz otvoren  
RO 214
JU 8154
Bucharest 12:05 12:05 A6  ATR 42-500  Na vreme  
PC 894
Istanbul - Sabiha Gokcen 12:10 12:10 A8  Boeing 737-800  Na vreme  
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:15 12:15 C1  Airbus A319  Na vreme  
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 12:20 12:20 A2  Airbus A319  Na vreme  
W6 4201
Stokholm - Skavsta 12:45 12:45 A9  Airbus A320  Na vreme  
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:00 13:00 A3  Airbus A321  Na vreme  
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 13:05 13:05 C6  Airbus A319  Na vreme  
LH 1723
SK 3127
Munich 13:10 13:10 A7  Embraer 195  Na vreme  
JU 522
AB 5738
JP 9801
Thessaloniki 13:10 13:10 C2  Airbus A319  Na vreme  
LH 1407
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:20 13:20 A5  Airbus A319  Na vreme  
JU 162
AB 5772
Skopje 13:20 13:20 A4  ATR 72  Na vreme  
JU 212
SU 3539
Tirana 13:20 13:20 A4a  ATR 72  Na vreme  
JU 122
AB 5736
JP 9812
Sofia 13:25 13:25 A1  Airbus A319  Na vreme  
JU 642
EY 5980
RO 9214
JP 9814
Bucharest 13:25 13:25 C5  Airbus A319  Na vreme  
JU 182
EY 6016
SU 3526
AB 5776
Tivat 13:30 13:30 C7  ATR 72  Na vreme  
JU 172
EY 6048
SU 3528
AB 5774
Podgorica 13:45 13:45 C1  Airbus A319  Na vreme  
JU 102
EY 6005
AB 5770
Banja Luka 13:50 13:50 A4b  ATR 72  Na vreme  
JU 112
EY 6044
JA 1375
SU 3537
Sarajevo 13:55 13:55 C4  Airbus A319  Na vreme  
QR 246
Doha
via (Ankara - Esenboga)
14:00 14:00 A2  Airbus A320  Na vreme  
LX 1417
Zurich 14:40 14:40 A5  Airbus A320  Na vreme  
OS 774
TP 8752
Vienna 15:05 15:05 A4  Bombardier Q400  Na vreme  
A3 851
Athens 15:45 15:45 A2  Airbus A319  Na vreme  
YM 201
Tivat 15:50 15:50 A3  Embraer 195  Na vreme  
U2 2578
Milan - Malpensa 16:20 16:20 C1  Airbus A319  Na vreme  
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:10 A6  Airbus A320  Na vreme  
JU 304
EY 6032
Brussels 17:25 17:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 334
EY 6024
AB 5759
Frankfurt 17:25 17:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 404
EY 6036
Copenhagen - Kastrup 17:50 17:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 364
EY 6027
KL 2825
Amsterdam 17:50 17:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 534
Rome - Fiumicino 17:55 17:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 614
EY 6002
Prague 17:55 17:55   ATR 72  Na vreme  
AZ 597
EY 7082
Rome - Fiumicino 17:55 17:55   Embraer 175  Na vreme  
JU 344
EY 6018
AB 5761
Stuttgart 18:05 18:05   Airbus A319  Na vreme  
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:05 18:05   Airbus A320  Na vreme  
JU 544
EY 5990
AZ 7077
Milan - Malpensa 18:15 18:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 234
Zagreb 18:20 18:20   ATR 72  Na vreme  
OS 736
Vienna 18:20 18:20   Bombardier Q400  Na vreme  
JU 624
Budapest 18:25 18:25   ATR 72  Na vreme  
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:25 18:25   ATR 72  Na vreme  
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 18:50 18:50   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 604
AB 5767
Vienna 18:55 18:55   Boeing 737-300  Na vreme  
W6 4209
Malmo 19:05 19:05   Airbus A320  Na vreme  
YM 103
Podgorica 19:20 19:20   Embraer 195  Na vreme  
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:20   Airbus A319  Na vreme  
LX 1405
Geneva 20:55 20:55   Airbus A320  Na vreme  
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:15 23:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 656
SU 3525
Moscow - Sheremetyevo 23:20 23:20   Airbus A319  Na vreme  
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 23:30 23:30   Airbus A320  Na vreme  
JU 826
Beirut 23:40 23:40   Airbus A319  Na vreme  
JU 506
AB 5778
JP 9816
Larnaca 23:55 23:55   Airbus A319  Na vreme  
Posted: January 31, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
W6 4071
Eindhoven 06:00 06:00 A9  Airbus A320  Odleteo u 06:13 
LH 1725
AC 9335
SK 3129
Munich 06:10 06:10 A7  Embraer 195  Odleteo u 06:15 
JU 400
EY 6036
Copenhagen - Kastrup 06:35 07:10 C3  Airbus A320  Odleteo u 07:12 
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40 C6  Airbus A319  Odleteo u 06:54 
LH 1411
AC 9167
UA 9191
SK 3125
Frankfurt 06:40 06:40 A8  Airbus A319  Odleteo u 06:50 
JU 300
EY 6032
Brussels 06:45 06:45 A3  Airbus A319  Odleteo u 06:56 
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:45 06:45 A2  Airbus A319  Odleteo u 07:02 
JU 100
EY 6005
AB 5770
Banja Luka 06:50 06:50 A4b  ATR 72  Odleteo u 07:00 
JU 340
EY 6019
AB 5753
Stuttgart 06:50 06:50 A5  Boeing 737-300  Odleteo u 07:16 
JU 540
EY 5990
AZ 7075
Milan - Malpensa 06:50 07:10 C4  Airbus A319  Odleteo u 07:20 
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 06:55 06:55 C1  Airbus A319  Odleteo u 07:09 
JU 600
AB 5763
Vienna 07:00 07:00 A4a  ATR 72  Odleteo u 07:14 
JU 530
AZ 7073
Rome - Fiumicino 07:00 07:00 C5  Boeing 737-300  Odleteo u 07:26 
JU 170
EY 6049
SU 3534
Podgorica 07:05 07:05 C2  Airbus A320  Odleteo u 07:20 
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:25 07:25 A4  ATR 72  Odleteo u 07:33 
JU 230
Zagreb 07:35 07:35 C7  ATR 72  Odleteo u 07:36 
JU 330
EY 6024
AB 5759
Frankfurt 08:00 08:00 A1  Airbus A319  Odleteo u 08:03 
TK 1082
Istanbul - Ataturk 09:30 09:30 C2  Boeing 737-900 winglets  Odleteo u 09:35 
YM 203
Tivat 09:35 09:35 A2  Fokker 100  Odleteo u 09:37 
YM 101
Podgorica 10:20 10:20 A3  Embraer 195  Odleteo u 10:13 
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:20 10:20 C4  Airbus A320  Odleteo u 10:30 
AZ 591
JU 8402
Rome - Fiumicino 12:05 12:05 A2  Embraer 175  Odleteo u 12:31 
W6 4091
Dortmund 12:10 12:10 A9  Airbus A320  Odleteo u 12:11 
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:15 12:15 C1  Airbus A319  Odleteo u 12:23 
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 12:20 12:20 C4  Airbus A319  Odleteo u 12:36 
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:00 13:00 A1  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 13:03 
LH 1723
SK 3127
Munich 13:10 13:10 A7  Embraer 195  Odleteo u 13:15 
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 13:10 13:10 C2  Airbus A319  Odleteo u 13:20 
LH 1407
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:20 13:20 A3  Airbus A319  Odleteo u 13:22 
JU 162
AB 5772
Skopje 13:20 13:20 A4  ATR 72  Odleteo u 13:37 
JU 122
AB 5736
JP 9812
Sofia 13:25 13:25 C5  Airbus A319  Odleteo u 13:28 
JU 642
EY 5980
RO 9214
JP 9814
Bucharest 13:25 13:25 A5  Airbus A319  Odleteo u 13:31 
FZ 742
Dubai 13:30 13:45 C4  Boeing 737-800  Odleteo u 14:27 
JU 182
EY 6016
SU 3526
AB 5776
Tivat 13:30 13:30 A4b  ATR 72  Odleteo u 13:35 
JU 172
EY 6048
SU 3528
AB 5774
Podgorica 13:45 13:45 C1  Airbus A319  Odleteo u 13:57 
JU 112
EY 6044
JA 1375
SU 3537
Sarajevo 13:55 13:55 A4a  ATR 72  Odleteo u 14:03 
LX 1417
Zurich 14:40 14:55 A1  Airbus A320  Odleteo u 15:05 
OS 774
Vienna 15:05 15:05 A3  Bombardier Q400  Odleteo u 14:57 
YM 201
Tivat 15:50 15:50 A5  Fokker 100  Odleteo u 15:48 
LO 574
Warsaw 16:50 17:00 A3  Embraer 170  Odleteo u 17:17 
JU 654
SU 3523
Moscow - Sheremetyevo 17:00 17:00 A1  Airbus A319  Odleteo u 17:15 
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:10 C6  Airbus A320  Odleteo u 17:26 
W6 4001
London - Luton 17:40 17:40 A7  Airbus A320  Odleteo u 17:47 
AZ 597
EY 7082
Rome - Fiumicino 17:55 17:55 A5  Embraer 175  Odleteo u 17:39 
JU 324
EY 6029
AB 5757
Dusseldorf 17:55 17:55 C1  Airbus A319  Odleteo u 18:01 
JU 614
EY 6002
Prague 17:55 17:55 A4b  ATR 72  Odleteo u 17:55 
JU 634
EY 5986
Warsaw 18:00 18:00 C4  Airbus A319  Odleteo u 18:15 
JU 354
EY 6013
AB 5751
Berlin - Tegel 18:05 18:05 A2  Airbus A319  Odleteo u 18:03 
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:05 18:05 C5  Airbus A319  Odleteo u 18:11 
JU 234
Zagreb 18:20 18:20 A4a  ATR 72  Odleteo u 18:17 
JU 624
Budapest 18:25 18:25 C7  ATR 72  Odleteo u 18:33 
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:25 18:25 A4  ATR 72  Odleteo u 18:31 
W6 4205
Goteborg 18:35 18:35 A8  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 18:50 
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 18:50 18:50 A6  Boeing 737-300  Odleteo u 18:52 
JU 604
AB 5767
Vienna 18:55 18:55 C2  Airbus A319  Odleteo u 19:08 
YM 103
Podgorica 19:20 19:20 A3  Embraer 195  Odleteo u 19:28 
LX 1419
Zurich 19:55 19:55 A1  Fokker 100  Odleteo u 20:02 
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:40 A2  Airbus A319  Odleteo u 20:49 
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:15 23:15 C2  Airbus A319  Odleteo u 23:26 
JU 656
SU 3525
Moscow - Sheremetyevo 23:20 23:20 C4  Airbus A319  Odleteo u 23:28 
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 23:30 23:30 A5  Airbus A320  Odleteo u 23:24 
Posted: January 30, 2015, 11:00 pm

AKCIJE

Broj mesta po ovim cenama je ograničen.
Period prodaje: bez ograničenja.
Maksimalna dužina boravka: u zavisnosti od izabrane tarife.

Povratno putovanje

Beograd- Abu Dabi- Beograd     od 369 €*
Beograd- Dubai- Beograd     od 369 €*
Beograd- Kuvajt- Beograd     od 473 €*
Beograd- Brizbejn- Beograd     od 1285 €*
Beograd- Melburn- Beograd     od 1158 €*
Beograd- Sidnej- Beograd     od 1269 €*
Beograd- Sejšeli- Beograd     od 713 €*
Beograd- Atina- Beograd     od 169 €*
Beograd- Brisel- Beograd     od 189 €*
Beograd- Cirih- Beograd     od 180 €*
Beograd- Diseldorf- Beograd     od 160 €*
Beograd- Istanbul- Beograd     od 88 €*
Beograd- Kopenhagen- Beograd     od 168 €*
Beograd- London (Heathrow)- Beograd     od 229 €*
Beograd- Milano- Beograd     od 109 €*
Beograd- Moskva- Beograd     od 239 €*
Beograd- Podgorica- Beograd     od 96 €*
Beograd- Rim- Beograd     od 163 €*

Abu Dabi- Beograd- Abu Dabi     od 323 €*
Dubai- Beograd- Dubai     od 323 €*
Kuvajt- Beograd- Kuvajt     od 630 €*
Brizbejn- Beograd- Brizbejn     od 1347 €*
Melburn- Beograd- Melburn     od 1357 €*
Sidnej- Beograd- Sidnej     od 1332 €*
Sejšeli- Beograd- Sejšeli     od 762 €*
Atina- Beograd- Atina     od 169 €*
Brisel- Beograd- Brisel     od 189 €*
Cirih- Beograd- Cirih     od 188 €*
Diseldorf- Beograd- Diseldorf     od 160 €*
Istanbul- Beograd- Istanbul     od 83 €*
Kopenhagen- Beograd- Kopenhagen     od 229 €*
London (Heathrow)- Beograd- London (Heathrow)     od 227 €*
Milano- Beograd- Milano     od 109 €*
Moskva- Beograd- Moskva     od 239 €*
Podgorica- Beograd- Podgorica     od 96 €*
Rim- Beograd- Rim     od 163 €*

* Broj mesta po ovim cenama je ograničen. Cena se odnosi na povratno putovanje. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim cene usluge izdavanja karte.

Social Share Toolbar