Avio karte

AVIO KARTE, AVIONSKE KARTE, AVIO PREVOZ ZA AVIO KARTE

KONTAKTIRAJTE NAS I PRONAĆI ĆEMO NAJBOLJU I NAJPOVOLJNIJU VEZU ZA SVE DESTINACIJE U SVETU

Poštovani,
turistička agencija MAESTRAL sa svojim partnerima Vam nudi mogućnost kupovine jeftine avio karte. Kod nas možete izvršiti rezervaciju i kupovinu avio prevoza sledećih prevoznika: Jat, Lufthansa, British airways, Air France, Alitalia, Montenegro airlines, Genex, Croatia airlines, Adria airways, KML, Turkish airlines, Olympic, Air Canada…

Avio kompanije, avio karte,avionske karte

Avio kompanije

PROCITAJTE SAVET KAKO BISTE DOŠLI DO NAJJEFTINIJE AVIO KARTE:

1. planirajte unapred kupovinu avio karte (sa približavanjem termina polaska avio karta postaje skuplja, zbog ograničenog broja sedišta u ekonomskim klasama)
2. do jeftine avio karte možete doći ukoliko se imate mogućnost da termini polaska i povratka budu fleksibilni (+/- 3 dana)
3. većina avio kompanija ima popuste za omladince, tako da omladinske avio karte koriste lica do 26 godina
4. avio kompanije u vansezoni (oktobar- novembar i januar- mart) odobravaju popuste za kupovinu avio karte, tako da u tom periodu su avio karte jeftinije, i obratno
5. jeftine avio karte najčešće ne dozvoljavaju naknadne promene (promene datume polaska ili povratka, niti bilo koje druge promene već ispisane avio karte)
6. u zavisnosti od klase na kojima je avio karta postoji skala po kojim se tarifira svaka promena (postoje karte kod kojih se promena veoma malo doplaćuje, ali su te karte često dosta skuplje)
7. ukoliko niste primorani da putujete sa Vama najbližeg aerodroma, postoji mogućnost kupovine jeftinije avio karte sa nekog od aerodroma u okruženju
8. ukoliko cena avio karte koju dobijete u razgovoru sa nama ili u ponudi koju Vam dostavimo na e-mail bude odgovarajuća, uradite rezervaciju avio karte na ime i prezime putnika. Rezervacija jeftine avio karte nema obavezujući karakter, ona uglavnom traje od 24 do 48 sati i nakon tog vremena se automatski briše. Od agenta ćete dobiti krajnji rok za kupovinu avio karte. Ne retko se dešava da se izgubi dosta vremena dok se klijent ne odluči za ponudu koju dobije, ali tada rezervacija više ne važi i mora se raditi nova
9. nemojte nikada raditi istu rezervaciju avio karte u više turističkih agencija, pošto će avio kompanija dobiti informaciju o duplim rezervacijama avio karte i poništi sve rezervacije na ime putnika, pošto ste narušili pravila rezervacije avio karte.
10. ukoliko iz bilo kog razloga budete morali da vratite već kupljenu avio kartu, morate biti spremni na to da avio kompanije zadržavaju određene penale. Iznos penala zavisi od uslova avio karte koju ste kupili i razloga za vraćanje. Naravno, kod najjeftinije avio karte refundacija uglavnom nije dozvoljena.

Turistički agenti na avio šalteru rade u Vašem interesu i budite sigurni da će Vam ponuditi najpovoljniju avio kartu u datom trenutku.
Budite slobodni i informišite se o svemu što Vas interesuje.

Rezervaije avio karata

Poštovani,

ukoliko želite da pošaljete upit za avio kartu kliknite na sliku i popunite upitnik i potvrdite ga pritiskom na dugme POSALJI!

rezervisi odmah,rezervacija,rezevisi,zelim da rezervisem,rezervacije

Vesti

Aerodrom Nikola Tesla Beograd | Vesti

Vesti aerodroma Nikola Tesla Beograd.

Na Aerodromu Nikola Tesla završen je prolećni investicioni ciklus koji se najvećim delom odnosio na ulaganje u infrastrukturu. Uloženo je ukupno oko 3.6 miliona evra iz sopstvenih prihoda, bez zaduživanja.

Najobimniji radovi izvršeni su u okviru projekta proširenja i modernizacije pristanišne zgrade kojima je u ovoj fazi obuhvaćeno skoro 3.000 m² korisnog prostora.
Radovima su obuhvaćene sve instalacije, enterijer i fasada, povećana je korisna površina terminalne zgrade, a značajno je poboljšana energetska efikasnost i efektivnost objekta. Modernizovan je deo transportnih sistema za preuzimanje prtljaga što je unapredilo efikasnost opsluge putnika.

Završetkom rekonstrukcije najduže rulne staze obuhvaćeno je oko 2.5 km kolovozne konstrukcije. Ovim je pojačana nosivost i vek trajanja manevarskih površina za najmanje pet godina, smanjeni su troškovi tekućeg održavanja i poboljšani uslovi odvijanja vazdušnog saobraćaja u aspektima bezbednosti i komfora.

Infrastrukturno opremanje Aerodroma Nikola Tesla nastavljeno je ugradnjom 11 najsavremenijih uređaja za vizuelno navođenje (tzv. VDGS sistema), koji će omogućiti pilotima da avione parkiraju na najprecizniji i najbezbedniji način.

Dinamika izvođenja svih radova pažljivo je planirana tako da ne utiče na redovnost avio-saobraćaja i udobnost putnika.

Kako se očekuje, jun koji je na izmaku biće rekordan u 52-godišnjoj istoriji beogradskog aerodroma. Procenjuje se da će biti opsluženo oko 455.000 putnika ili oko 30 odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine. Time Aerodrom Nikola Tesla nastavlja da beleži daleko najveći procentualni porast obima saobraćaja i broja putnika u odnosu na sve prestoničke aerodrome u Evropi. Ovakav napredak ostvaren je velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Air Serbia.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Posted: June 27, 2014, 12:00 am
Aerodrom Nikola Tesla Beograd svakodnevno učestvuje u humanitarnim aktivnostima za otklanjanje posledica poplava u Srbiji.

Na predviđeni račun za humanitarnu pomoć Vlade Republike Srbije beogradski aerodrom uplatio je 5.000.000 dinara, dok je na račun Opštine Ub uplaćeno još 1.000.000 dinara.

Od novca sakupljenog dobrovoljnim prilozima zaposlenih Aerodroma kupljena je velika količina higijenskih sredstava, konzervirane hrane i opreme i hrane za bebe. Ova pomoć delom je distribuirana republičkom Crvenom krstu, a drugim delom direktno je upućena opštinama koje su pogođene katastrofalnom poplavom.

Poslovodstvo Aerodroma je donelo odluku da sve humanitarne letove oslobodi plaćanja svih dažbina i naknada za usluge koje im pruža beogradski aerodrom, o čemu su obaveštene sve kompanije.

Sve vreme od početka elementarne nepogode avio-saobraćaj sa beogradskog aerodroma odvijao se kontinuirano i nesmetano, a obilne padavine i jak vetar nisu pričinili materijalnu štetu na infrastrukturi i opremi aerodroma.

U narednom periodu beogradski aerodrom će, u okviru svojih mogućnosti, nastaviti prikupljanje i podelu pomoći ugroženim građanima za saniranje posledica poplava.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: May 23, 2014, 12:00 am
Na Aerodromu “Nikola Tesla” će u subotu, 19. aprila biti opslužen milioniti putnik od početka 2014. godine, što je čak mesec dana ranije nego 2013.

Na taj način se ostvaruju predviđanja da će sa početkom letnje sezone beogradski aerodrom nastaviti da beleži najveći porast broja putnika i obima saobraćaja u Evropi.

Ovakav napredak i dalje se ostvaruje velikim delom usled povećanja obima poslovanja i širenja operacija naše nacionalne avio-kompanije Air Serbia.

Procenjuje se da će samo tokom aprila meseca aerodromske usluge koristiti preko 350.000 putnika, odnosno oko 100.000 putnika više nego istog meseca prošle godine.

Sve aerodromske službe uspešno funkcionišu u uslovima izrazitog povećanja obima posla.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: April 18, 2014, 12:00 am
Na beogradskom aerodromu je tokom februara opslužen 232.061 putnik, što predstavlja do sada nezabeležen porast od 34 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Pri tome je ostvareno 3.696 poletanja i sletanja, što je porast od 35 odsto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 28 odsto u odnosu na februar 2013. godine.

Ostvareni rast obima saobraćaja i broja putnika trenutno je bez premca u odnosu na sve značajnije međunarodne aerodrome na evropskom kontinentu.

Ovakvi rezultati omogućavaju poslovodstvu sprovođenje dugoročne strategije razvoja Aerodroma i potpuno samostalno finansiranje svih planiranih investicionih projekata.

Napredak je ostvaren velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nacionalne avio-kompanije Air Serbia.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: March 1, 2014, 12:00 am
Danas je u Banja Luci potpisan sveobuhvatni Protokol o saradnji između Aerodroma Banja Luka i Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Protokol su potpisali generalni direktor beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", prof. dr Velimir Radosavljević i direktor preduzeća "Aerodromi Republike Srpske" iz Banja Luke Miroslav Janjić.

Protokol predviđa saradnju na polju razvoja tehnologije i ljudskih resursa, zajednički nastup na tržištu prema zahtevima avio-prevoznika, praćenje tehnološkog razvoja u oblasti aerodromskog poslovanja kroz zajedničke posete sajmovima, proizvođačima, kao i stručno usavršavanje i razmenu informacija.

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske nedavno je saopštilo da je cilj protokola sveukupna opservacija prevoznih potreba u vazdušnom saobraćaju izraženih između Aerodroma “Nikola Tesla” i “Aerodroma Republike Srpske”, kao i stalno usaglašavanje i uspostavljanje neophodnih standarda za bezbedno i sveobuhvatno odvijanje prihvata i otpreme vazduhoplova, odnosno putnika, prtljaga i robe.

Osnov za zaključenje protokola između dva aerodroma predstavlja Sporazum o uspostavljanju specijalnih i paralelnih odnosa između Srbije i Republike Srpske, jer je njime, između ostalog, predviđena i privredna saradnja u oblasti saobraćaja.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: February 7, 2014, 12:00 am
Broj putnika u januaru na Aerodromu „Nikola Tesla“ povećan je 29 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Na beogradskom aerodromu je u prvom mesecu ove godine opsluženo 270.784 putnika, što je preko 60.000 više nego lane. Pri tome je ostvareno 4.147 poletanja i sletanja, što je porast od 33 posto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 20 odsto u odnosu na januar 2013. godine.

Ovim rezultatima su potvrđena očekivanja poslovodstva da će beogradski aerodrom u 2014. godini ostvariti najveći napredak, odnosno zabeležiti najveći porast broja putnika i obima saobraćaja u odnosu na sve prestoničke aerodrome u Evropi.

Ovakav napredak ostvaren je velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Air Serbia.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: February 1, 2014, 12:00 am

DOLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 331
EY 6023
AB 5758
FRANKFURT 22:00 00:01 A3  Airbus A319  Sleteo u 00:04 
LH 1724
MUNICH 22:50 00:09 A8  Embraer 195  Sleteo u 00:12 
JU 315
AF 6292
PARIS 22:55 00:35 C4  Airbus A320  Sleteo u 00:42 
JU 655
SU 3522
MOSCOW 23:35 02:07 C1  Airbus A319  Sleteo u 02:13 
NMA 2380
HURGHADA 04:30 05:03 A2  Airbus A320  Sleteo u 05:06 
JU 527
THESSALONIKI 05:30 05:16 C7  ATR 72  Sleteo u 05:19 
SM 387
HURGHADA 05:30 05:25 A5  Airbus A320  Sleteo u 05:28 
JU 167
RO 9212
SKOPJE 05:35 05:45 C8  ATR 72  Sleteo u 05:48 
JU 517
ATHENS 05:40 05:50 C3  Airbus A320  Sleteo u 05:52 
EY 71
JU 8081
ABU DHABI 05:45 06:20 A2  Airbus A319  Sleteo u 06:33 
JU 507
JP 9817
LARNACA 05:45 05:52 C4  Airbus A319  Sleteo u 05:55 
JU 657
SU 3524
MOSCOW 06:20 06:00 C2  Airbus A319  Sleteo u 06:05 
JA 376
JU 8433
SARAJEVO 06:45 06:35 A9  ATR 72  Sleteo u 06:40 
OS 771
VIENNA 07:30 07:20 A7  Fokker 70  Sleteo u 07:27 
FHY 711
ANTALYA 07:40 08:50 A3  Airbus A320  Sleteo u 08:55 
TK 1081
ISTANBUL 08:05 07:55 A1  Airbus A319  Sleteo u 08:06 
YM 100
PODGORICA 08:10 08:11 A5  Fokker 100  Sleteo u 08:15 
RO 211
JU 8155
BUCHAREST 08:45 08:47 C1  ATR 42-300 / 320  Sleteo u 08:51 
LX 1412
ZURICH 08:55 08:56 C5  Airbus A320  Sleteo u 08:57 
YM 200
TIVAT 09:00 09:15 A4  Embraer 195    
JU 531
ROME 10:50 10:50 C1  Boeing 737-300    
JU 181
EY 6015
SU 3527
TIVAT 11:10 11:10   ATR 72    
JU 601
VIENNA 11:10 11:10   ATR 72    
JU 541
AZ 7074
MILAN 11:20 11:20   Airbus A319    
WZZ 4072
EINDHOVEN 11:20 11:20 A9  Airbus A320    
JU 191
EY 5983
JP 9802
LJUBLJANA 11:25 11:25   ATR 72    
PC 893
ISTANBUL SABIHA 11:25 11:25   Boeing 737-800    
JU 611
EY 6001
PRAGUE 11:30 11:30   ATR 72    
JU 371
ZURICH 11:30 11:30   Airbus A319    
JU 321
EY 6028
AB 5754
DUSSELDORF 11:40 11:40   Airbus A319    
JU 801
EY 5995
ABU DHABI 12:05 12:20   Airbus A319  Novo vreme u 12:20 
LX 1404
GENEVA 12:10 12:10   Airbus A320    
SU 2090
JU 8133
MOSCOW 12:20 12:20   Airbus A321    
LH 1722
AC 9334
MUNICH 12:30 12:30   Embraer 195    
JU 301
BRUSSELS 12:30 12:30   Boeing 737-300    
JU 311
AF 6290
PARIS 12:35 12:35   Airbus A320    
JU 411
STOCKHOLM 12:35 12:35   Airbus A320    
TU 6192
ENFIDHA 12:35 12:35   Airbus A319    
LH 1406
UA 9399
AC 9166
FRANKFURT 12:45 12:45   Airbus A320    
JU 651
SU 3520
MOSCOW 13:00 13:00   Airbus A319    
LO 571
WARSAW 13:10 13:10   Embraer 175    
LX 1416
ZURICH 14:00 14:00   Airbus A320    
QR 245
DOHA
via (ANKARA)
14:05 14:05   Airbus A320    
OS 773
UA 6716
VIENNA 14:10 14:10   Fokker 100    
JU 6705
MALLORCA 15:00 15:00   Boeing 737-300    
U2 2577
MILAN 15:10 15:10   Airbus A319    
JU 811
TEL AVIV 15:45 15:45   Airbus A319    
JU 113
EY 6043
JA 1374
SARAJEVO 16:10 16:10   ATR 72    
JU 103
EY 6004
BANJALUKA 16:15 16:15   ATR 72    
JU 123
EY 6007
JP 9813
SOFIA 16:15 16:15   ATR 72    
JU 143
EY 6011
DUBROVNIK 16:15 16:15   Airbus A319    
JU 153
EY 6013
SPLIT 16:15 16:15   Airbus A319    
JU 173
EY 6045
PODGORICA 16:15 16:15   Boeing 737-300    
JU 163
SKOPJE 16:15 16:15   Airbus A319    
JU 523
THESSALONIKI 16:15 16:15   Airbus A319    
JU 183
EY 5989
TIVAT 16:20 16:20   Airbus A320    
AZ 594
JU 8405
ROME 16:25 16:25   Airbus A320    
JU 553
ISTANBUL SABIHA 16:25 16:25   Airbus A319    
JU 643
EY 5979
RO 9214
JP 9815
BUCHAREST 16:35 16:35   ATR 72    
JU 6207
MALLORCA 16:35 16:35   Boeing 737-300    
U2 4875
ROME 16:40 16:40   Airbus A319    
WZZ 4210
MALMO 16:40 16:40   Airbus A320    
JU 4807
ANTALYA 16:50 16:50   Boeing 737-300    
JU 381
EY 5983
LONDON HEATHROW 17:10 17:10   Airbus A319    
JU 513
ATHENS 17:15 17:15   Airbus A320    
OS 735
VIENNA 17:50 17:50   Bombardier Q400    
YM 204
TIVAT 18:00 18:00   Embraer 195    
YM 102
PODGORICA 18:40 18:40   Fokker 100    
TK 1083
ISTANBUL 19:15 19:15   Airbus A319    
YM 202
TIVAT 20:00 20:00   Embraer 195    
DY 1976
OSLO 20:05 20:05   Boeing 737-800    
VY 1286
BARCELONA 20:05 20:05   Airbus A320    
JU 185
EY 5991
SU 3531
TIVAT 20:20 20:20   Airbus A319    
JU 175
EY 5993
SU 3533
PODGORICA 21:45 21:45   ATR 72    
JU 625
EY 5983
BUDAPEST 21:50 21:50   ATR 72    
JU 331
EY 6023
AB 5758
FRANKFURT 22:00 22:00   Airbus A319    
JU 605
VIENNA 22:10 22:10   ATR 72    
JU 635
EY 5985
WARSAW 22:15 22:15   Airbus A319    
JU 345
EY 6017
AB 5760
STUTTGART 22:30 22:30   Airbus A319    
JU 355
EY 6012
AB 5750
BERLIN 22:30 22:30   Boeing 737-300    
JU 365
EY 5985
KL 2826
AMSTERDAM 22:30 22:30   Airbus A319    
SU 2092
JU 8135
MOSCOW 22:35 22:35   Airbus A320    
JU 375
ZURICH 22:45 22:45   Airbus A320    
LH 1724
MUNICH 22:50 22:50   Embraer 195    
JU 315
AF 6292
PARIS 22:55 22:55   Airbus A320    
JU 405
EY 5981
COPENHAGEN 22:55 22:55   Airbus A319    
JU 535
AZ 7072
ROME 23:30 23:30   Airbus A319    
OS 737
VIENNA 23:35 23:35   Bombardier Q400    
WZZ 4002
LONDON LUTON 23:40 23:40   Airbus A320    
LH 1410
UA 9400
FRANKFURT 23:50 23:50   Airbus A320    
Posted: July 29, 2014, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 331
EY 6023
AB 5758
FRANKFURT 22:00 00:28 C4  Airbus A319  Sleteo u 00:33 
JU 375
ZURICH 22:45 00:50 C5  Airbus A320  Sleteo u 00:57 
JU 315
AF 6292
PARIS 22:55 01:14 C1  Airbus A320  Sleteo u 01:18 
JU 405
EY 5981
COPENHAGEN 22:55 00:15 C6  Airbus A319  Sleteo u 00:22 
JU 415
EY 6038
STOCKHOLM 23:00 02:20 C2  Airbus A319  Sleteo u 02:24 
WZZ 4002
LONDON LUTON 23:40 00:30 A9  Airbus A320  Sleteo u 00:35 
LH 1410
UA 9400
FRANKFURT 23:50 00:10 A8  Airbus A320  Sleteo u 00:14 
OHY 2023
ANTALYA 02:20 02:23 A5  Airbus A321  Sleteo u 02:28 
NMA 1380
HURGHADA 04:30 05:25 A1  Airbus A320  Sleteo u 05:32 
JU 527
THESSALONIKI 05:30 05:10 C3  Airbus A319  Sleteo u 05:16 
JU 167
RO 9212
SKOPJE 05:35 05:32 C8  ATR 72  Sleteo u 05:35 
JU 517
ATHENS 05:40 06:00 A2  Airbus A319  Sleteo u 06:01 
EY 71
JU 8081
ABU DHABI 05:45 06:05 A5  Airbus A319  Sleteo u 06:11 
JU 507
JP 9817
LARNACA 05:45 06:25 C5  Airbus A319  Sleteo u 06:33 
JU 827
BEIRUT 05:50 07:55 C4  Airbus A320  Sleteo u 07:57 
JU 657
SU 3524
MOSCOW 06:20 06:03 C6  Airbus A319  Sleteo u 06:04 
JA 376
JU 8433
SARAJEVO 06:45 06:30 A10  ATR 72  Sleteo u 06:35 
OS 771
VIENNA 07:30 07:18 A1  Fokker 100  Sleteo u 07:20 
4U 2942
STUTTGART 07:35 07:39 A7  Airbus A319  Sleteo u 07:42 
TK 1081
ISTANBUL 08:05 08:00 A2  Airbus A319  Sleteo u 08:03 
YM 100
PODGORICA 08:10 08:05 A4  Embraer 190  Sleteo u 08:09 
RO 211
JU 8155
BUCHAREST 08:45 08:36 A6  ATR 42-300 / 320  Sleteo u 08:38 
YM 200
TIVAT 09:00 09:05 A3  Embraer 195  Sleteo u 09:05 
A3 850
OA 6850
ATHENS 09:15 09:16 C5  Bombardier Q400  Sleteo u 09:19 
JU 171
EY 6046
SU 3529
PODGORICA 09:40 09:30 C7  ATR 72  Sleteo u 09:32 
WZZ 4092
DORTMUND 10:00 09:43 A9  Airbus A320  Sleteo u 09:49 
TU 226
TUNIS 10:10 09:55 A1  Boeing 737-600  Sleteo u 10:05 
JU 4605
ANTALYA 10:30 10:37 A8  Boeing 737-300  Sleteo u 10:32 
JU 531
ROME 10:50 10:42 C5  Airbus A319  Sleteo u 10:46 
JU 601
VIENNA 11:10 11:11 C8  ATR 72  Sleteo u 11:17 
JU 181
EY 6015
SU 3527
TIVAT 11:10 11:13 C9  ATR 72  Sleteo u 11:15 
JU 621
EY 5983
BUDAPEST 11:10 11:15 C7  ATR 72  Sleteo u 11:22 
AZ 592
EY 8065
ROME 11:20 11:08 A3  Embraer 175  Sleteo u 11:12 
JU 631
EY 5985
WARSAW 11:20 11:05 A9  Boeing 737-300  Sleteo u 11:10 
JU 371
ZURICH 11:30 13:40 C1  Airbus A320  Sleteo u 13:52 
JU 341
EY 6017
AB 5752
STUTTGART 11:35 11:32 C6  Airbus A319  Sleteo u 11:34 
JU 401
EY 5981
COPENHAGEN 11:40 11:56 C4  Airbus A319  Sleteo u 12:01 
JU 801
EY 5995
ABU DHABI 12:05 15:23 A5  Airbus A319  Sleteo u 15:28 
JU 361
KL 2824
AMSTERDAM 12:15 13:14 A7  Airbus A319  Sleteo u 13:19 
SU 2090
JU 8133
MOSCOW 12:20 12:00 A4  Airbus A320  Sleteo u 12:06 
JU 301
BRUSSELS 12:30 12:37 C3  Airbus A319  Sleteo u 12:45 
LH 1722
AC 9334
MUNICH 12:30 12:35 A2  Embraer 195  Sleteo u 12:41 
JU 311
AF 6290
PARIS 12:35 12:55 C2  Airbus A320  Sleteo u 13:04 
FZ 741
DUBAI 12:40 12:56 A1  Boeing 737-800  Sleteo u 13:00 
LH 1406
UA 9399
AC 9166
FRANKFURT 12:45 13:00 A3  Airbus A320  Sleteo u 13:05 
F7 394
GENEVA 12:50 13:25 A6  Saab 2000  Sleteo u 13:28 
LX 1416
ZURICH 14:00 14:40 A2  Airbus A320  Sleteo u 14:44 
QR 245
DOHA
via (ANKARA)
14:05 14:10 A4  Airbus A320  Sleteo u 14:15 
U2 1437
GENEVA 14:05 14:00 A1  Airbus A319  Sleteo u 14:07 
TP 502
LISBON 14:10 13:56 C3  Airbus A319  Sleteo u 14:11 
OS 773
UA 6716
VIENNA 14:10 14:00 A3  Fokker 100  Sleteo u 14:09 
WZZ 4106
MEMMINGEN 14:15 13:55 A5  Airbus A320  Sleteo u 14:00 
JU 4175
DALAMAN 14:30 14:20 A9  Boeing 737-300  Sleteo u 14:27 
JU 1289
VARNA 14:30 14:55 C 7  ATR 72  Sleteo u 14:56 
JU 5265
SKIATHOS 14:40 14:16 C4  Boeing 737-300  Sleteo u 14:21 
TK 7611
ANTALYA 14:55 14:50 C5  Boeing 737-800  Sleteo u 14:50 
JU 103
EY 6004
BANJALUKA 16:05 16:21 A6  Saab 2000  Sleteo u 16:23 
LO 573
WARSAW 16:10 16:00 A3  Embraer 175  Sleteo u 16:04 
JU 163
SKOPJE 16:15 16:55 C1  Airbus A319  Sleteo u 17:00 
JU 225
PULA 16:15 16:50 C 7  ATR 72  Sleteo u 16:51 
JU 123
EY 6007
JP 9813
SOFIA 16:15 16:10 A10  ATR 72  Sleteo u 16:09 
JU 143
EY 6011
DUBROVNIK 16:15 16:24 A1  Airbus A319  Sleteo u 16:26 
JU 153
EY 6013
SPLIT 16:15 16:25 A7  Boeing 737-300  Sleteo u 16:28 
JU 173
EY 6045
PODGORICA 16:15 16:18 A2  Boeing 737-300  Sleteo u 16:20 
JU 523
JP 9811
THESSALONIKI 16:15 16:30 C2  Airbus A319  Sleteo u 16:35 
JU 183
EY 5989
TIVAT 16:20 17:28 C3  Airbus A320  Sleteo u 17:31 
JU 513
JP 9807
ATHENS 16:20 18:42 C1  Airbus A320  Sleteo u 18:46 
JU 643
EY 5979
RO 9214
JP 9815
BUCHAREST 16:30 16:45 C8  ATR 72  Sleteo u 16:47 
JU 381
EY 5983
LONDON HEATHROW 17:10 17:20 C5  Airbus A319  Sleteo u 17:24 
JU 553
ISTANBUL SABIHA 17:15 16:53 C6  Airbus A319  Sleteo u 16:58 
JU 113
EY 6043
JA 1374
SARAJEVO 17:20 17:40 C9  ATR 72  Sleteo u 17:47 
OS 735
VIENNA 17:50 17:42 A4  Bombardier Q400  Sleteo u 17:42 
YM 204
TIVAT 18:00 18:05 A3  Embraer 195  Sleteo u 18:10 
WZZ 4206
GOTHENBURG CITY 18:10 18:20 A8  Airbus A320  Sleteo u 18:25 
YM 102
PODGORICA 18:40 18:48 A2  Fokker 100  Sleteo u 18:53 
TK 1083
ISTANBUL 19:15 19:25 A1  Airbus A319  Sleteo u 19:30 
LX 1418
ZURICH 19:20 19:07 A5  Airbus A320  Sleteo u 19:11 
TU 6180
ENFIDHA 19:25 19:18 A3  Airbus A320  Sleteo u 19:24 
JU 185
EY 5991
SU 3531
TIVAT 20:30 20:31 C7  ATR 72  Sleteo u 20:33 
YM 202
TIVAT 21:00 21:01 A6  Embraer 195  Sleteo u 21:03 
DY 4341
STOCKHOLM 21:25 21:22 A4  Boeing 737-800  Sleteo u 21:25 
JU 813
TEL AVIV 21:25 21:10 C6  Airbus A319  Sleteo u 21:12 
JU 5229
RHODES 21:55 21:20 C5  Boeing 737-300  Sleteo u 21:23 
JU 195
EY 5983
JP 9804
LJUBLJANA 22:00 21:57 C9  ATR 72  Sleteo u 22:00 
JU 605
VIENNA 22:10 22:06 C10  ATR 72  Sleteo u 22:09 
JU 355
EY 6012
AB 5750
BERLIN 22:30 22:15 C2  Airbus A319  Sleteo u 22:22 
JU 545
AZ 7076
MILAN 22:35 22:45 C3  Airbus A319  Sleteo u 22:50 
SU 2092
JU 8135
MOSCOW 22:35 22:03 A2  Airbus A320  Sleteo u 22:06 
JU 5585
ZAKINTHOS 22:35 22:18 A3  Boeing 737-300  Sleteo u 22:25 
JU 375
ZURICH 22:45 23:07 C1  Airbus A319  Sleteo u 23:08 
JU 615
EY 6001
PRAGUE 22:55 23:05 C8  ATR 72  Sleteo u 23:05 
JU 415
EY 6038
STOCKHOLM 23:00 23:20 A4  Airbus A319  Sleteo u 23:28 
JU 325
EY 6028
AB 5754
DUSSELDORF 23:10 23:14 A5  Boeing 737-300  Sleteo u 23:17 
JU 535
AZ 7072
ROME 23:30 23:44 A1  Airbus A319  Sleteo u 23:42 
WZZ 4052
BASEL MULHOUSE 23:40 23:52 A9  Airbus A320  Sleteo u 23:56 
LH 1410
UA 9400
FRANKFURT 23:50 23:50   Airbus A320  Otkazan  
Posted: July 28, 2014, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
Posted: December 31, 1969, 11:00 pm

ODLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 506
JP 9816
LARNACA 00:00 00:00   Airbus A319    
JU 132
VARNA 00:25 00:25   ATR 72    
JU 166
SKOPJE 00:25 00:25   ATR 72    
JU 526
THESSALONIKI 00:35 00:35   Airbus A319    
JU 516
ATHENS 00:45 00:45   Airbus A319    
SU 2093
JU 8134
MOSCOW 00:50 00:50   Airbus A320    
TP 503
LISBON 03:25 03:25   Airbus A319    
OS 738
VIENNA 05:20 05:20   Bombardier Q400    
WZZ 4201
STOCKHOLM NYO 06:00 06:00   Airbus A320    
LH 1411
AC 9167
UA 9191
FRANKFURT 06:15 06:15   Airbus A320    
JU 360
KL 2823
AMSTERDAM 06:30 06:30   Airbus A319    
LH 1725
AC 9335
MUNICH 06:30 06:30   Embraer 195    
SM 388
HURGHADA 06:30 06:30   Airbus A320    
JU 310
AF 6291
PARIS 06:40 06:40   Airbus A320    
JU 400
COPENHAGEN 06:40 06:40   Boeing 737-300    
JU 350
AB 5765
BERLIN 06:45 06:45   Airbus A319    
JU 530
AZ 7073
ROME 06:50 06:50   Airbus A319    
JU 600
VIENNA 06:50 06:50   ATR 72    
YM 201
TIVAT 07:00 07:00   Fokker 100    
JU 170
EY 6049
PODGORICA 07:10 07:10   ATR 72    
JU 630
EY 5986
WARSAW 07:15 07:15   Airbus A319    
JU 370
ZURICH 07:20 07:20   Airbus A320    
JU 340
EY 6019
AB 5753
STUTTGART 07:25 07:25   Airbus A319    
JU 620
EY 5984
BUDAPEST 07:45 07:45   ATR 72    
OS 772
UA 6715
TP 8752
VIENNA 08:10 08:10   Fokker 70    
JA 377
JU 8432
SARAJEVO 08:15 08:15   ATR 72    
JU 180
EY 5992
TIVAT 08:25 08:25   ATR 72    
YM 101
PODGORICA 08:50 08:50   Fokker 100    
TK 1082
ISTANBUL 08:55 08:55   Boeing 737-800    
RO 212
JU 8154
BUCHAREST 09:15 09:15   ATR 42-300 / 320    
YM 203
TIVAT 09:40 09:40   Fokker 100    
A3 851
OA 6851
ATHENS 09:45 09:45   Bombardier Q400    
JU 380
EY 5984
LONDON HEATHROW 10:25 10:25   Airbus A319    
4U 2943
STUTTGART 12:00 12:00   Airbus A319    
AZ 591
EY 8064
JU 8402
ROME 12:05 12:05   Embraer 175    
WZZ 4091
DORTMUND 12:05 12:05   Airbus A320    
U2 1438
GENEVA 12:15 12:15   Airbus A319    
JU 512
ATHENS 12:25 12:25   Airbus A320    
JU 224
PULA 12:50 12:50   ATR 72    
EY 72
JU 8080
ABU DHABI 13:00 13:00   Airbus A319    
LH 1723
AC 9481
MUNICH 13:05 13:05   Embraer 195    
JU 552
ISTANBUL SABIHA 13:05 13:05   Airbus A319    
JU 642
EY 5980
RO 9213
JP 9814
BUCHAREST 13:10 13:10   ATR 72    
SU 2091
JU 8132
MOSCOW 13:10 13:10   Airbus A320    
JU 122
EY 6006
JP 9812
SOFIA 13:20 13:20   ATR 72    
JU 522
THESSALONIKI 13:20 13:20   Airbus A319    
JU 142
EY 6008
DUBROVNIK 13:35 13:35   ATR 72    
LH 1407
UA 9581
AC 9437
FRANKFURT 13:35 13:35   Airbus A320    
FZ 742
DUBAI 13:35 13:35   Boeing 737-800    
JU 162
RO 9211
SKOPJE 13:45 13:45   Airbus A319    
JU 182
EY 6016
SU 3526
TIVAT 13:45 13:45   Airbus A320    
JU 172
EY 6048
SU 3528
PODGORICA 13:50 13:50   Boeing 737-300    
LO 572
WARSAW 13:50 13:50   Embraer 175    
JU 102
EY 6005
BANJALUKA 13:55 13:55   Saab 2000    
JU 812
TEL AVIV 13:55 13:55   Airbus A319    
JU 112
EY 6044
JA 1375
SARAJEVO 14:00 14:00   ATR 72    
LX 1417
ZURICH 14:40 14:40   Airbus A320    
OS 774
VIENNA 15:10 15:10   Airbus A319    
QR 246
DOHA
via (ANKARA)
15:10 15:10   Airbus A320    
B2 812
MINSK
via (BUDAPEST)
16:50 16:50   Bombardier CRJ    
JU 414
EY 6037
STOCKHOLM 17:00 17:00   Airbus A319    
JU 654
SU 3523
MOSCOW 17:00 17:00   Airbus A319    
JU 330
EY 6024
AB 5759
FRANKFURT 17:05 17:05   Airbus A319    
JU 314
AF 6293
PARIS 17:10 17:10   Airbus A320    
JU 304
BRUSSELS 17:15 17:15   Airbus A319    
WZZ 4261
LARNACA 17:30 17:30   Airbus A320    
F7 395
GENEVA 17:40 17:40   Saab 2000    
JU 184
EY 5992
SU 3530
TIVAT 17:55 17:55   ATR 72    
JU 324
EY 6029
AB 5757
DUSSELDORF 18:05 18:05   Airbus A319    
JU 614
EY 6002
PRAGUE 18:10 18:10   ATR 72    
AZ 597
ROME 18:10 18:10   Embraer 175    
JU 544
AZ 7077
MILAN 18:15 18:15   Airbus A319    
JU 194
EY 5984
JP 9805
LJUBLJANA 18:20 18:20   ATR 72    
OS 736
VIENNA 18:20 18:20   Bombardier Q400    
JU 604
VIENNA 18:25 18:25   ATR 72    
JU 374
ZURICH 18:30 18:30   Airbus A319    
WZZ 4205
GOTHENBURG CITY 18:40 18:40   Airbus A320    
YM 205
TIVAT 18:40 18:40   Fokker 100    
JU 534
ROME 19:10 19:10   Airbus A319    
YM 103
PODGORICA 19:20 19:20   Fokker 100    
LX 1419
ZURICH 20:00 20:00   Airbus A321    
TK 1084
ISTANBUL 20:20 20:20   Boeing 737-800    
JU 656
SU 3525
MOSCOW 23:40 23:40   Airbus A319    
JU 826
BEIRUT 23:40 23:40   Airbus A320    
JU 800
EY 5994
ABU DHABI 23:55 23:55   Airbus A319    
Posted: July 30, 2014, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 800
EY 5994
ABU DHABI 23:55 00:15 C1  Airbus A319  Odleteo u 00:25 
JU 506
JP 9816
LARNACA 00:00 00:00 C2  Airbus A319  Odleteo u 00:21 
JU 166
SKOPJE 00:25 00:25 A4A  ATR 72  Odleteo u 00:39 
JU 526
THESSALONIKI 00:35 00:50 A4B  ATR 72  Odleteo u 01:00 
JU 516
ATHENS 00:45 01:50 C4  Airbus A320  Odleteo u 02:09 
SU 2093
JU 8134
MOSCOW 00:50 01:35 A2  Airbus A320  Odleteo u 01:43 
NMA 2381
HURGHADA 05:30 05:55 A2  Airbus A320  Odleteo u 06:04 
WZZ 4071
EINDHOVEN 06:00 06:00 A9  Airbus A320  Odleteo u 06:12 
LH 1411
AC 9167
UA 9191
FRANKFURT 06:15 06:30 A7  Airbus A320  Odleteo u 06:48 
JU 650
SU 3521
MOSCOW 06:30 06:30 A3  Airbus A319  Odleteo u 06:45 
LH 1725
AC 9335
MUNICH 06:30 06:30 A8  Embraer 195  Odleteo u 06:36 
SM 388
HURGHADA 06:30 06:30 A5  Airbus A320  Odleteo u 06:30 
JU 410
STOCKHOLM 06:35 06:35 C1  Airbus A320  Odleteo u 07:04 
JU 310
AF 6291
PARIS 06:40 06:40 C3  Airbus A320  Odleteo u 06:59 
JU 320
AB 5755
DUSSELDORF 06:40 06:40 A1  Airbus A319  Odleteo u 07:01 
JU 300
BRUSSELS 06:45 06:45 C5  Boeing 737-300  Odleteo u 07:08 
JU 610
PRAGUE 06:45 07:10 A4A  ATR 72  Odleteo u 07:17 
JU 530
AZ 7073
ROME 06:50 06:50 A10  Boeing 737-300  Odleteo u 07:03 
JU 600
VIENNA 06:50 06:50 A4B  ATR 72  Odleteo u 07:11 
YM 201
TIVAT 07:00 07:00 A6  Embraer 195  Odleteo u 07:06 
JU 540
AZ 7075
MILAN 07:10 07:10 C6  Airbus A319  Odleteo u 07:24 
JU 370
ZURICH 07:20 07:20 C2  Airbus A319  Odleteo u 07:37 
JU 190
EY 5984
JP 9803
LJUBLJANA 07:35 07:35 C7  ATR 72  Odleteo u 07:36 
JU 810
TEL AVIV 07:40 07:40 A4  Airbus A319  Odleteo u 08:02 
OS 772
UA 6715
VIENNA 08:10 08:10 A7  Fokker 70  Odleteo u 08:12 
JA 377
JU 8432
SARAJEVO 08:15 08:15 A9  ATR 72  Odleteo u 08:14 
JU 180
EY 5992
TIVAT 08:25 08:25 A2  ATR 72  Odleteo u 08:26 
FHY 712
ANTALYA 08:40 09:30 A3  Airbus A320  Ukrcavanje  
YM 101
PODGORICA 08:50 08:50 A5  Fokker 100  Ukrcavanje  
TK 1082
ISTANBUL 08:55 08:55 A1  Airbus A319  Ukrcavanje  
JU 6704
MALLORCA 09:00 09:00 C3  Boeing 737-300  Ukrcavanje  
RO 212
JU 8154
BUCHAREST 09:15 09:15 C1  ATR 42-300 / 320  Izlaz otvoren  
LX 1413
ZURICH 09:40 09:40 C5  Airbus A320  Izlaz otvoren  
YM 203
TIVAT 09:40 09:40 A4  Embraer 195  Izlaz otvoren  
JU 380
EY 5984
LONDON HEATHROW 10:25 10:25 C4  Airbus A319    
JU 6206
MALLORCA 10:35 10:35 C2  Boeing 737-300    
JU 4806
ANTALYA 11:50 11:50 C1  Boeing 737-300    
WZZ 4209
MALMO 11:55 11:55 A9  Airbus A320    
PC 894
ISTANBUL SABIHA 12:05 12:05   Boeing 737-800    
JU 552
ISTANBUL SABIHA 12:15 12:15   Airbus A319    
LX 1405
GENEVA 12:50 12:50   Airbus A320    
EY 72
JU 8080
ABU DHABI 13:00 13:00 A2  Airbus A319    
LH 1723
AC 9481
MUNICH 13:05 13:42   Embraer 195  Novo vreme u 13:42 
JU 642
EY 5980
RO 9213
JP 9814
BUCHAREST 13:10 13:10   ATR 72    
SU 2091
JU 8132
MOSCOW 13:10 13:10   Airbus A321    
JU 122
EY 6006
JP 9812
SOFIA 13:20 13:20   ATR 72    
JU 512
JP 9806
ATHENS 13:20 13:20   Airbus A320    
JU 522
JP 9810
THESSALONIKI 13:20 13:20   Airbus A319    
TU 6193
ENFIDHA 13:25 13:25   Airbus A319    
LH 1407
UA 9581
AC 9437
FRANKFURT 13:35 13:35   Airbus A320    
JU 142
EY 6008
DUBROVNIK 13:45 13:45   Airbus A319    
JU 152
EY 6012
SPLIT 13:45 13:45   Airbus A319    
JU 162
RO 9211
SKOPJE 13:45 13:45   Airbus A319    
JU 182
EY 6016
SU 3526
TIVAT 13:45 13:45   Airbus A320    
LO 572
WARSAW 13:50 13:50   Embraer 175    
JU 172
EY 6048
SU 3528
PODGORICA 13:50 13:50   Boeing 737-300    
JU 102
EY 6005
BANJALUKA 13:55 13:55   ATR 72    
JU 112
EY 6044
JA 1375
SARAJEVO 14:00 14:00   ATR 72    
LX 1417
ZURICH 14:40 14:40   Airbus A320    
QR 246
DOHA
via (ANKARA)
15:10 15:10   Airbus A320    
OS 774
TP 8752
VIENNA 15:10 15:10   Fokker 100    
U2 2578
MILAN 15:45 15:45   Airbus A319    
JU 364
EY 5986
KL 2825
AMSTERDAM 16:30 16:30   Airbus A319    
JU 330
EY 6024
AB 5759
FRANKFURT 17:05 17:05   Airbus A319    
JU 314
AF 6293
PARIS 17:10 17:10   Airbus A320    
U2 4876
ROME 17:15 17:15   Airbus A319    
WZZ 4001
LONDON LUTON 17:25 17:25   Airbus A320    
JU 184
SU 3530
EY 5992
TIVAT 17:50 17:50   Airbus A319    
JU 354
EY 6013
AB 5751
BERLIN 17:50 17:50   Boeing 737-300    
JU 174
EY 6047
PODGORICA 17:55 17:55   ATR 72    
JU 404
EY 5982
COPENHAGEN 17:55 17:55   Airbus A319    
AZ 597
ROME 18:10 18:10   Airbus A320    
JU 634
EY 5986
WARSAW 18:10 18:10   Airbus A319    
JU 344
EY 6018
AB 5761
STUTTGART 18:15 18:15   Airbus A319    
OS 736
VIENNA 18:20 18:20   Bombardier Q400    
JU 604
VIENNA 18:25 18:25   ATR 72    
JU 624
EY 5984
BUDAPEST 18:25 18:25   ATR 72    
JU 374
ZURICH 18:30 18:30   Airbus A320    
YM 205
TIVAT 18:40 18:40   Embraer 195    
JU 6124
GERONA 18:45 18:45   Boeing 737-300    
JU 6404
MALLORCA 18:45 18:45   Boeing 737-300    
JU 534
ROME 19:10 19:10   Airbus A319    
YM 103
PODGORICA 19:20 19:20   Fokker 100    
TK 1084
ISTANBUL 20:20 20:20   Airbus A319    
DY 1977
OSLO 20:45 20:45   Boeing 737-800    
VY 1287
BARCELONA 20:45 20:45   Airbus A320    
JU 1288
VARNA 22:25 22:25   ATR 72    
JU 826
BEIRUT 23:40 23:40   Airbus A320    
JU 656
SU 3525
MOSCOW 23:40 23:40   Airbus A319    
JU 800
EY 5994
ABU DHABI 23:55 23:55   Airbus A319    
Posted: July 29, 2014, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 826
BEIRUT 23:40 02:00 C5  Airbus A320  Odleteo u 02:10 
JU 800
EY 5994
ABU DHABI 23:55 03:30 C4  Airbus A319  Odleteo u 03:31 
JU 506
JP 9816
LARNACA 00:00 00:45 C2  Airbus A319  Odleteo u 01:03 
JU 166
SKOPJE 00:25 01:00 A4A  ATR 72  Odleteo u 01:36 
JU 526
THESSALONIKI 00:35 01:15 C4  Airbus A319  Odleteo u 01:44 
JU 516
ATHENS 00:45 02:00 C6  Airbus A319  Odleteo u 02:26 
SU 2093
JU 8134
MOSCOW 00:50 00:50 A1  Airbus A320  Odleteo u 00:46 
OHY 2024
ANTALYA 03:20 03:20 A5  Airbus A321  Odleteo u 03:34 
OHY 2022
BODRUM 04:20 04:20 A2  Airbus A321  Odleteo u 04:17 
JU 4604
ANTALYA 05:20 05:20 A4  Boeing 737-300  Odleteo u 05:34 
WZZ 4091
DORTMUND 05:20 05:20 A9  Airbus A320  Odleteo u 05:27 
NMA 1381
HURGHADA 05:30 06:00 A1  Airbus A320  Odleteo u 06:36 
LH 1411
AC 9167
UA 9191
FRANKFURT 06:15 06:15 A8  Airbus A320  Odleteo u 06:21 
JU 360
KL 2823
AMSTERDAM 06:30 06:30 C2  Airbus A319  Odleteo u 07:33 
LH 1725
AC 9335
MUNICH 06:30 06:30 A6  Embraer 195  Odleteo u 06:42 
JU 310
AF 6291
PARIS 06:40 07:10 C1  Airbus A320  Odleteo u 07:17 
JU 400
COPENHAGEN 06:40 06:50 C3  Airbus A319  Odleteo u 07:10 
JU 300
BRUSSELS 06:45 06:45 A2  Airbus A319  Odleteo u 07:06 
JU 530
AZ 7073
ROME 06:50 06:50 C6  Airbus A319  Odleteo u 07:13 
JU 600
VIENNA 06:50 06:50 C7  ATR 72  Odleteo u 07:08 
YM 201
TIVAT 07:00 07:00 A4  Embraer 195  Odleteo u 07:06 
JU 170
EY 6049
PODGORICA 07:10 07:10 A4A  ATR 72  Odleteo u 07:24 
JU 630
EY 5986
WARSAW 07:15 07:15 A3  Boeing 737-300  Odleteo u 07:29 
JU 370
ZURICH 07:20 08:40 C4  Airbus A320  Odleteo u 09:12 
JU 340
EY 6019
AB 5753
STUTTGART 07:25 07:25 C5  Airbus A319  Odleteo u 07:38 
JU 620
EY 5984
BUDAPEST 07:45 07:45 A4B  ATR 72  Odleteo u 08:04 
4U 2943
STUTTGART 08:05 08:05 A7  Airbus A319  Odleteo u 08:24 
OS 772
UA 6715
TP 8752
VIENNA 08:10 08:10 A1  Fokker 100  Odleteo u 08:27 
JA 377
JU 8432
SARAJEVO 08:15 08:15 A10  ATR 72  Odleteo u 08:09 
JU 180
EY 5992
TIVAT 08:25 08:25 A5  ATR 72  Odleteo u 08:32 
YM 101
PODGORICA 08:50 08:50 A4  Embraer 190  Odleteo u 08:55 
TK 1082
ISTANBUL 08:55 08:55 A2  Airbus A319  Odleteo u 08:57 
RO 212
JU 8154
BUCHAREST 09:15 09:15 A6  ATR 42-300 / 320  Odleteo u 09:18 
YM 203
TIVAT 09:40 09:50 A3  Embraer 195  Odleteo u 09:55 
A3 851
OA 6851
ATHENS 09:45 09:45 C5  Bombardier Q400  Odleteo u 10:02 
JU 4174
DALAMAN 09:45 09:45 C1  Boeing 737-300  Odleteo u 09:50 
JU 1288
VARNA 10:00 10:20 A4A  ATR 72  Odleteo u 11:17 
JU 380
EY 5984
LONDON HEATHROW 10:25 10:25 C2  Airbus A319  Odleteo u 10:46 
WZZ 4105
MEMMINGEN 10:30 10:30 A9  Airbus A320  Odleteo u 10:32 
TU 227
TUNIS 11:00 11:00 A1  Boeing 737-600  Odleteo u 11:16 
JU 5264
SKIATHOS 11:10 11:10 C3  Boeing 737-300  Odleteo u 11:20 
AZ 591
EY 8064
JU 8402
ROME 12:05 12:05 A3  Embraer 175  Odleteo u 12:09 
JU 512
ATHENS 12:25 13:40 C2  Airbus A320  Odleteo u 14:19 
JU 224
PULA 12:50 12:50 A4A  ATR 72  Odleteo u 13:20 
EY 72
JU 8080
ABU DHABI 13:00 13:00 A5  Airbus A319  Odleteo u 13:12 
LH 1723
AC 9481
MUNICH 13:05 13:05 A2  Embraer 195  Odleteo u 13:28 
JU 552
ISTANBUL SABIHA 13:05 13:05 C4  Airbus A319  Odleteo u 13:19 
JU 642
EY 5980
RO 9213
JP 9814
BUCHAREST 13:10 13:10 C7  ATR 72  Odleteo u 13:24 
SU 2091
JU 8132
MOSCOW 13:10 13:10 A4  Airbus A320  Odleteo u 13:17 
JU 122
EY 6006
JP 9812
SOFIA 13:20 13:20 A4B  ATR 72  Odleteo u 13:30 
JU 522
THESSALONIKI 13:20 13:20 C3  Airbus A319  Odleteo u 13:53 
LH 1407
UA 9581
AC 9437
FRANKFURT 13:35 13:35 A3  Airbus A320  Odleteo u 13:58 
FZ 742
DUBAI 13:35 13:35   Boeing 737-800  Odleteo u 14:04 
JU 142
EY 6008
DUBROVNIK 13:45 13:45 C5  Airbus A319  Odleteo u 14:07 
JU 162
RO 9211
SKOPJE 13:45 14:00 A7  Airbus A319  Odleteo u 14:45 
JU 182
TIVAT 13:45 14:30 C1  Airbus A320  Odleteo u 15:08 
JU 152
EY 6012
SPLIT 13:50 13:50 A9  Boeing 737-300  Odleteo u 14:11 
JU 172
EY 6048
SU 3528
PODGORICA 13:50 13:50 A8  Boeing 737-300  Odleteo u 14:23 
JU 102
EY 6005
BANJALUKA 13:55 13:55 A6  Saab 2000  Odleteo u 14:25 
JU 812
TEL AVIV 13:55 13:55 C6  Airbus A319  Odleteo u 14:36 
LX 1417
ZURICH 14:40 15:20 A2  Airbus A320  Odleteo u 15:40 
U2 1438
GENEVA 14:40 14:40 A1  Airbus A319  Odleteo u 14:55 
WZZ 4051
BASEL MULHOUSE 14:50 14:50 A5  Airbus A320  Odleteo u 14:58 
TP 503
LISBON 14:55 14:55 C3  Airbus A319  Odleteo u 15:19 
JU 112
EY 6044
JA 1375
SARAJEVO 15:10 15:30 A4A  ATR 72  Odleteo u 15:55 
OS 774
VIENNA 15:10 15:10 A3  Fokker 100  Odleteo u 15:22 
QR 246
DOHA
via (ANKARA)
15:10 15:10 A4  Airbus A320  Odleteo u 15:28 
TK 7612
ANTALYA 15:55 15:55 C5  Boeing 737-800  Odleteo u 15:54 
JU 5228
RHODES 16:55 16:55 C4  Boeing 737-300  Odleteo u 17:01 
JU 414
EY 6037
STOCKHOLM 17:00 17:00 A1  Airbus A319  Odleteo u 17:35 
JU 654
SU 3523
MOSCOW 17:00 19:35 C1  Airbus A320  Odleteo u 19:55 
LO 574
WARSAW 17:00 17:00 A3  Embraer 175  Odleteo u 17:08 
JU 330
EY 6024
AB 5759
FRANKFURT 17:05 19:20 C2  Airbus A319  Odleteo u 19:38 
JU 314
AF 6293
PARIS 17:10 18:10 C3  Airbus A320  Odleteo u 18:56 
F7 395
GENEVA 17:40 17:40 A6  Saab 2000  Odleteo u 17:49 
JU 354
EY 6013
AB 5751
BERLIN 17:50 17:50 C1  Airbus A319  Odleteo u 18:17 
JU 184
EY 5992
SU 3530
TIVAT 17:55 17:55 A4A  ATR 72  Odleteo u 18:08 
JU 324
EY 6029
AB 5757
DUSSELDORF 18:05 18:05 A2  Boeing 737-300  Odleteo u 18:25 
JU 614
EY 6002
PRAGUE 18:10 18:10 A4B  ATR 72  Odleteo u 18:36 
JU 544
AZ 7077
MILAN 18:15 18:15 A5  Airbus A319  Odleteo u 18:52 
JU 194
EY 5984
JP 9805
LJUBLJANA 18:20 18:20 C7  ATR 72  Odleteo u 18:33 
OS 736
VIENNA 18:20 18:20 A4  Bombardier Q400  Odleteo u 18:27 
JU 604
VIENNA 18:25 18:25 A10  ATR 72  Odleteo u 18:39 
JU 374
ZURICH 18:30 18:30 C5  Airbus A319  Odleteo u 18:47 
JU 5584
ZAKINTHOS 18:35 18:35 A9  Boeing 737-300  Odleteo u 18:49 
WZZ 4205
GOTHENBURG CITY 18:40 19:05 A8  Airbus A320  Odleteo u 19:17 
YM 205
TIVAT 18:40 18:40 A3  Embraer 195  Odleteo u 18:54 
JU 534
ROME 19:10 19:10 C6  Airbus A319  Odleteo u 19:21 
YM 103
PODGORICA 19:20 19:20 A2  Fokker 100  Odleteo u 19:33 
LX 1419
ZURICH 20:00 20:00 A5  Airbus A320  Odleteo u 20:06 
TU 6181
ENFIDHA 20:15 20:15 A3  Airbus A320  Odleteo u 20:16 
TK 1084
ISTANBUL 20:20 20:20 A1  Airbus A319  Odleteo u 20:33 
DY 4342
STOCKHOLM 21:55 21:55 A4  Boeing 737-800  Odleteo u 22:09 
JU 656
SU 3525
MOSCOW 23:40 23:40 C3  Airbus A319  Odleteo u 23:52 
Posted: July 28, 2014, 11:00 pm

AKCIJE

Broj mesta po ovim cenama je ograničen.
Period prodaje: bez ograničenja.
Maksimalna dužina boravka: u zavisnosti od izabrane tarife.

Povratno putovanje

Beograd- Abu Dabi- Beograd     od 369 €*
Beograd- Dubai- Beograd     od 369 €*
Beograd- Kuvajt- Beograd     od 473 €*
Beograd- Brizbejn- Beograd     od 1285 €*
Beograd- Melburn- Beograd     od 1158 €*
Beograd- Sidnej- Beograd     od 1269 €*
Beograd- Sejšeli- Beograd     od 713 €*
Beograd- Atina- Beograd     od 169 €*
Beograd- Brisel- Beograd     od 189 €*
Beograd- Cirih- Beograd     od 180 €*
Beograd- Diseldorf- Beograd     od 160 €*
Beograd- Istanbul- Beograd     od 88 €*
Beograd- Kopenhagen- Beograd     od 168 €*
Beograd- London (Heathrow)- Beograd     od 229 €*
Beograd- Milano- Beograd     od 109 €*
Beograd- Moskva- Beograd     od 239 €*
Beograd- Podgorica- Beograd     od 96 €*
Beograd- Rim- Beograd     od 163 €*

Abu Dabi- Beograd- Abu Dabi     od 323 €*
Dubai- Beograd- Dubai     od 323 €*
Kuvajt- Beograd- Kuvajt     od 630 €*
Brizbejn- Beograd- Brizbejn     od 1347 €*
Melburn- Beograd- Melburn     od 1357 €*
Sidnej- Beograd- Sidnej     od 1332 €*
Sejšeli- Beograd- Sejšeli     od 762 €*
Atina- Beograd- Atina     od 169 €*
Brisel- Beograd- Brisel     od 189 €*
Cirih- Beograd- Cirih     od 188 €*
Diseldorf- Beograd- Diseldorf     od 160 €*
Istanbul- Beograd- Istanbul     od 83 €*
Kopenhagen- Beograd- Kopenhagen     od 229 €*
London (Heathrow)- Beograd- London (Heathrow)     od 227 €*
Milano- Beograd- Milano     od 109 €*
Moskva- Beograd- Moskva     od 239 €*
Podgorica- Beograd- Podgorica     od 96 €*
Rim- Beograd- Rim     od 163 €*

* Broj mesta po ovim cenama je ograničen. Cena se odnosi na povratno putovanje. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim cene usluge izdavanja karte.

Social Share Toolbar