Avio karte

AVIO KARTE, AVIONSKE KARTE, AVIO PREVOZ ZA AVIO KARTE

KONTAKTIRAJTE NAS I PRONAĆI ĆEMO NAJBOLJU I NAJPOVOLJNIJU VEZU ZA SVE DESTINACIJE U SVETU

Poštovani,
turistička agencija MAESTRAL sa svojim partnerima Vam nudi mogućnost kupovine jeftine avio karte. Kod nas možete izvršiti rezervaciju i kupovinu avio prevoza sledećih prevoznika: Jat, Lufthansa, British airways, Air France, Alitalia, Montenegro airlines, Genex, Croatia airlines, Adria airways, KML, Turkish airlines, Olympic, Air Canada…

Avio kompanije, avio karte,avionske karte

Avio kompanije

PROCITAJTE SAVET KAKO BISTE DOŠLI DO NAJJEFTINIJE AVIO KARTE:

1. planirajte unapred kupovinu avio karte (sa približavanjem termina polaska avio karta postaje skuplja, zbog ograničenog broja sedišta u ekonomskim klasama)
2. do jeftine avio karte možete doći ukoliko se imate mogućnost da termini polaska i povratka budu fleksibilni (+/- 3 dana)
3. većina avio kompanija ima popuste za omladince, tako da omladinske avio karte koriste lica do 26 godina
4. avio kompanije u vansezoni (oktobar- novembar i januar- mart) odobravaju popuste za kupovinu avio karte, tako da u tom periodu su avio karte jeftinije, i obratno
5. jeftine avio karte najčešće ne dozvoljavaju naknadne promene (promene datume polaska ili povratka, niti bilo koje druge promene već ispisane avio karte)
6. u zavisnosti od klase na kojima je avio karta postoji skala po kojim se tarifira svaka promena (postoje karte kod kojih se promena veoma malo doplaćuje, ali su te karte često dosta skuplje)
7. ukoliko niste primorani da putujete sa Vama najbližeg aerodroma, postoji mogućnost kupovine jeftinije avio karte sa nekog od aerodroma u okruženju
8. ukoliko cena avio karte koju dobijete u razgovoru sa nama ili u ponudi koju Vam dostavimo na e-mail bude odgovarajuća, uradite rezervaciju avio karte na ime i prezime putnika. Rezervacija jeftine avio karte nema obavezujući karakter, ona uglavnom traje od 24 do 48 sati i nakon tog vremena se automatski briše. Od agenta ćete dobiti krajnji rok za kupovinu avio karte. Ne retko se dešava da se izgubi dosta vremena dok se klijent ne odluči za ponudu koju dobije, ali tada rezervacija više ne važi i mora se raditi nova
9. nemojte nikada raditi istu rezervaciju avio karte u više turističkih agencija, pošto će avio kompanija dobiti informaciju o duplim rezervacijama avio karte i poništi sve rezervacije na ime putnika, pošto ste narušili pravila rezervacije avio karte.
10. ukoliko iz bilo kog razloga budete morali da vratite već kupljenu avio kartu, morate biti spremni na to da avio kompanije zadržavaju određene penale. Iznos penala zavisi od uslova avio karte koju ste kupili i razloga za vraćanje. Naravno, kod najjeftinije avio karte refundacija uglavnom nije dozvoljena.

Turistički agenti na avio šalteru rade u Vašem interesu i budite sigurni da će Vam ponuditi najpovoljniju avio kartu u datom trenutku.
Budite slobodni i informišite se o svemu što Vas interesuje.

Rezervaije avio karata

Poštovani,

ukoliko želite da pošaljete upit za avio kartu kliknite na sliku i popunite upitnik i potvrdite ga pritiskom na dugme POSALJI!

rezervisi odmah,rezervacija,rezevisi,zelim da rezervisem,rezervacije

Vesti

Aerodrom Nikola Tesla Beograd | Vesti

Vesti aerodroma Nikola Tesla Beograd.

Beogradski aerodrom Nikola Tesla u avgustu je koristilo 576 000 putnika, čime je nadmašen istorijski mesečni rekord.

Od početka godine na aerodromu je registrovano 3.104.000 putnika što je za 31 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: September 2, 2014, 12:00 am
Aerodrom Nikola Tesla Beograd drugi je prestonički aerodrom u Evropi po procentualnom porastu broja putnika od čak 32 odsto, objavilo je Udruženje evropskih aerodroma (ACI Europe) u izveštaju za prvu polovinu godine.

Trend porasta broja putnika nastavljen je i u julu. Opsluženo je rekordnih 539.823, dok je od početka godine registrovano više od 2,5 miliona putnika.

Tokom letnje sezone nekoliko puta je obaran dnevni rekord. Najviše putnika bilo je 2.avgusta kada je usluge beogradskog aerodroma koristilo 20.380.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Posted: August 13, 2014, 12:00 am
Na 55. sednici Nadzornog odbora AD Aerodrom Nikola Tesla, na predlog Vlade Republike Srbije, izvršni direktor Saša Vlaisavljević danas je jednoglasno izabran za vršioca dužnosti generalnog direktora – predsednika Izvršnog odbora ovog preduzeća.

Biografija:
Saša Vlaisavljević (46)
17 godina u vazduhoplovstvu.

U periodu 1995-2007 godine radio je u avio-kompaniji Jat Airways na poslovima check-ina, supervizera, u servisu za izgubljene stvari (lost&found service), bio je šef kargo službe Jat-a, u operativnom centru Jat Airways-a kao glavni inženjer, a nakon toga i kao šef službe, zatim kao direktor svih zemaljskih službi Jat Airways-a (2005-2007),
• 2007 - 2009. generalni direktor Jat Airways-a;
• 2009. pomoćnik gradonačelnika grada Beograda za ekonomski razvoj - gradski menadžer;
• 2009 - 2011. predsednik Upravnog odbora Jat Airways-a;
• 2009 - 2013. potpredsednik Privredne komore Srbije;
• 2013-2014 direktor Privredne komore Srbije;

Diplomirao je na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu na odseku za vazdušni saobraćaj i transport.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Posted: August 8, 2014, 12:00 am
Na Aerodromu Nikola Tesla završen je prolećni investicioni ciklus koji se najvećim delom odnosio na ulaganje u infrastrukturu. Uloženo je ukupno oko 3.6 miliona evra iz sopstvenih prihoda, bez zaduživanja.

Najobimniji radovi izvršeni su u okviru projekta proširenja i modernizacije pristanišne zgrade kojima je u ovoj fazi obuhvaćeno skoro 3.000 m² korisnog prostora.
Radovima su obuhvaćene sve instalacije, enterijer i fasada, povećana je korisna površina terminalne zgrade, a značajno je poboljšana energetska efikasnost i efektivnost objekta. Modernizovan je deo transportnih sistema za preuzimanje prtljaga što je unapredilo efikasnost opsluge putnika.

Završetkom rekonstrukcije najduže rulne staze obuhvaćeno je oko 2.5 km kolovozne konstrukcije. Ovim je pojačana nosivost i vek trajanja manevarskih površina za najmanje pet godina, smanjeni su troškovi tekućeg održavanja i poboljšani uslovi odvijanja vazdušnog saobraćaja u aspektima bezbednosti i komfora.

Infrastrukturno opremanje Aerodroma Nikola Tesla nastavljeno je ugradnjom 11 najsavremenijih uređaja za vizuelno navođenje (tzv. VDGS sistema), koji će omogućiti pilotima da avione parkiraju na najprecizniji i najbezbedniji način.

Dinamika izvođenja svih radova pažljivo je planirana tako da ne utiče na redovnost avio-saobraćaja i udobnost putnika.

Kako se očekuje, jun koji je na izmaku biće rekordan u 52-godišnjoj istoriji beogradskog aerodroma. Procenjuje se da će biti opsluženo oko 455.000 putnika ili oko 30 odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine. Time Aerodrom Nikola Tesla nastavlja da beleži daleko najveći procentualni porast obima saobraćaja i broja putnika u odnosu na sve prestoničke aerodrome u Evropi. Ovakav napredak ostvaren je velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Air Serbia.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Posted: June 27, 2014, 12:00 am
Aerodrom Nikola Tesla Beograd svakodnevno učestvuje u humanitarnim aktivnostima za otklanjanje posledica poplava u Srbiji.

Na predviđeni račun za humanitarnu pomoć Vlade Republike Srbije beogradski aerodrom uplatio je 5.000.000 dinara, dok je na račun Opštine Ub uplaćeno još 1.000.000 dinara.

Od novca sakupljenog dobrovoljnim prilozima zaposlenih Aerodroma kupljena je velika količina higijenskih sredstava, konzervirane hrane i opreme i hrane za bebe. Ova pomoć delom je distribuirana republičkom Crvenom krstu, a drugim delom direktno je upućena opštinama koje su pogođene katastrofalnom poplavom.

Poslovodstvo Aerodroma je donelo odluku da sve humanitarne letove oslobodi plaćanja svih dažbina i naknada za usluge koje im pruža beogradski aerodrom, o čemu su obaveštene sve kompanije.

Sve vreme od početka elementarne nepogode avio-saobraćaj sa beogradskog aerodroma odvijao se kontinuirano i nesmetano, a obilne padavine i jak vetar nisu pričinili materijalnu štetu na infrastrukturi i opremi aerodroma.

U narednom periodu beogradski aerodrom će, u okviru svojih mogućnosti, nastaviti prikupljanje i podelu pomoći ugroženim građanima za saniranje posledica poplava.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: May 23, 2014, 12:00 am
Na Aerodromu “Nikola Tesla” će u subotu, 19. aprila biti opslužen milioniti putnik od početka 2014. godine, što je čak mesec dana ranije nego 2013.

Na taj način se ostvaruju predviđanja da će sa početkom letnje sezone beogradski aerodrom nastaviti da beleži najveći porast broja putnika i obima saobraćaja u Evropi.

Ovakav napredak i dalje se ostvaruje velikim delom usled povećanja obima poslovanja i širenja operacija naše nacionalne avio-kompanije Air Serbia.

Procenjuje se da će samo tokom aprila meseca aerodromske usluge koristiti preko 350.000 putnika, odnosno oko 100.000 putnika više nego istog meseca prošle godine.

Sve aerodromske službe uspešno funkcionišu u uslovima izrazitog povećanja obima posla.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: April 18, 2014, 12:00 am
Na beogradskom aerodromu je tokom februara opslužen 232.061 putnik, što predstavlja do sada nezabeležen porast od 34 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Pri tome je ostvareno 3.696 poletanja i sletanja, što je porast od 35 odsto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 28 odsto u odnosu na februar 2013. godine.

Ostvareni rast obima saobraćaja i broja putnika trenutno je bez premca u odnosu na sve značajnije međunarodne aerodrome na evropskom kontinentu.

Ovakvi rezultati omogućavaju poslovodstvu sprovođenje dugoročne strategije razvoja Aerodroma i potpuno samostalno finansiranje svih planiranih investicionih projekata.

Napredak je ostvaren velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nacionalne avio-kompanije Air Serbia.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: March 1, 2014, 12:00 am
Danas je u Banja Luci potpisan sveobuhvatni Protokol o saradnji između Aerodroma Banja Luka i Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Protokol su potpisali generalni direktor beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", prof. dr Velimir Radosavljević i direktor preduzeća "Aerodromi Republike Srpske" iz Banja Luke Miroslav Janjić.

Protokol predviđa saradnju na polju razvoja tehnologije i ljudskih resursa, zajednički nastup na tržištu prema zahtevima avio-prevoznika, praćenje tehnološkog razvoja u oblasti aerodromskog poslovanja kroz zajedničke posete sajmovima, proizvođačima, kao i stručno usavršavanje i razmenu informacija.

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske nedavno je saopštilo da je cilj protokola sveukupna opservacija prevoznih potreba u vazdušnom saobraćaju izraženih između Aerodroma “Nikola Tesla” i “Aerodroma Republike Srpske”, kao i stalno usaglašavanje i uspostavljanje neophodnih standarda za bezbedno i sveobuhvatno odvijanje prihvata i otpreme vazduhoplova, odnosno putnika, prtljaga i robe.

Osnov za zaključenje protokola između dva aerodroma predstavlja Sporazum o uspostavljanju specijalnih i paralelnih odnosa između Srbije i Republike Srpske, jer je njime, između ostalog, predviđena i privredna saradnja u oblasti saobraćaja.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: February 7, 2014, 12:00 am
Broj putnika u januaru na Aerodromu „Nikola Tesla“ povećan je 29 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Na beogradskom aerodromu je u prvom mesecu ove godine opsluženo 270.784 putnika, što je preko 60.000 više nego lane. Pri tome je ostvareno 4.147 poletanja i sletanja, što je porast od 33 posto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 20 odsto u odnosu na januar 2013. godine.

Ovim rezultatima su potvrđena očekivanja poslovodstva da će beogradski aerodrom u 2014. godini ostvariti najveći napredak, odnosno zabeležiti najveći porast broja putnika i obima saobraćaja u odnosu na sve prestoničke aerodrome u Evropi.

Ovakav napredak ostvaren je velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Air Serbia.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: February 1, 2014, 12:00 am

DOLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 143
EY 6011
DUBROVNIK
via (PODGORICA)
16:20 01:28 C8  ATR 72  Sleteo u 01:35 
JU 657
SU 3524
MOSCOW 06:05 05:30 A5  Airbus A319  Sleteo u 05:36 
TK 1081
ISTANBUL 08:35 08:35 A1  Boeing 737    
LX 1412
ZURICH 09:00 09:00 A3  Fokker 100    
JU 171
EY 6046
SU 3529
PODGORICA 09:35 09:35 C8  ATR 72    
JU 601
VIENNA 10:45 10:45 C7  ATR 72    
JU 621
BUDAPEST 11:05 11:05   ATR 72    
JU 371
F7 1200
ZURICH 11:10 11:10   Airbus A319    
JU 631
WARSAW 11:10 11:10   Airbus A319    
PC 893
ISTANBUL SABIHA 11:15 11:15   Boeing 737-800    
JU 351
BERLIN 11:20 11:20   Airbus A319    
JU 801
ABU DHABI 11:20 12:10   Airbus A319  Novo vreme u 12:10 
JU 611
PRAGUE 11:25 11:25   ATR 72    
RO 213
JU 8155
BUCHAREST 11:35 11:35   ATR 42-300 / 320    
JU 321
DUSSELDORF 11:40 11:40   Airbus A319    
WZZ 4262
LARNACA 12:00 12:00   Airbus A320    
SU 2090
JU 8133
MOSCOW 12:10 12:10   Airbus A321    
LH 1406
AC 9166
UA 9399
SK 3122
FRANKFURT 12:25 12:25   Airbus A319    
JU 311
AF 6290
PARIS 12:30 12:30   Airbus A320    
JU 651
SU 3520
MOSCOW 12:30 12:30   Airbus A319    
JU 411
STOCKHOLM 12:35 12:35   Airbus A319    
LH 1722
AC 9334
SK 3126
MUNICH 12:35 12:35   Embraer 195    
JU 361
KL 2824
AMSTERDAM 12:55 12:55   Airbus A319    
QR 245
DOHA
via (ANKARA)
13:00 13:00   Airbus A320    
LX 1416
ZURICH 14:00 14:00   Airbus A320    
OS 773
TP 8753
VIENNA 14:05 14:05   Airbus A319    
YM 200
TIVAT 14:10 14:10   Fokker 100    
A3 850
ATHENS 15:20 15:20   Bombardier Q400    
EZY 2577
MILAN 15:45 15:45   Airbus A319    
JU 113
EY 6043
JA 1374
SU 3538
SARAJEVO 16:05 16:05   Airbus A319    
JU 183
EY 5989
SU 3532
TIVAT 16:05 16:05   ATR 72    
JU 163
SKOPJE 16:10 16:10   Boeing 737-300    
JU 173
EY 6045
SU 3535
PODGORICA 16:10 16:10   Airbus A319    
JU 213
SU 3000
TIRANA 16:10 16:10   ATR 72    
JU 103
BANJALUKA 16:15 16:15   ATR 72    
JU 523
THESSALONIKI 16:15 16:15   Airbus A319    
JU 553
ISTANBUL 16:20 16:20   Airbus A319    
AZ 594
EY 7080
JU 8405
ROME 16:20 16:20   Embraer 175    
JU 643
EY 5979
RO 9213
BUCHAREST 16:20 16:20   Airbus A319    
JU 123
SOFIA 16:25 16:25   ATR 72    
JU 381
LONDON HEATHROW 17:00 17:00   Airbus A320    
JU 513
ATHENS 17:05 17:05   Airbus A319    
OS 735
VIENNA 17:50 17:50   Bombardier Q400    
WZZ 4202
STOCKHOLM NYO 18:20 18:20   Airbus A320    
YM 102
PODGORICA 18:40 18:40   Fokker 100    
TK 1083
ISTANBUL 19:20 19:20   Airbus A319    
LX 1404
GENEVA 20:00 20:00   Airbus A320    
JU 175
EY 5993
SU 3533
PODGORICA 21:50 21:50   ATR 72    
JU 195
LJUBLJANA 22:10 22:10   ATR 72    
JU 335
FRANKFURT 22:10 22:10   Airbus A319    
JU 535
AZ 7072
ROME 22:15 22:15   Airbus A319    
JU 605
VIENNA 22:20 22:20   ATR 72    
JU 345
STUTTGART 22:25 22:25   Airbus A319    
JU 375
F7 1202
ZURICH 22:25 22:25   Airbus A320    
JU 545
AZ 7076
MILAN 22:25 22:25   Airbus A319    
JU 615
PRAGUE 22:30 22:30   ATR 72    
SU 2092
JU 8135
MOSCOW 22:30 22:30   Airbus A320    
JU 305
BRUSSELS 22:40 22:40   Airbus A319    
JU 405
COPENHAGEN 22:55 22:55   Airbus A319    
JU 315
AF 6292
PARIS 22:55 22:55   Airbus A320    
LH 1724
MUNICH 23:00 23:00   Embraer 195    
JU 365
KL 2826
EY 6026
AMSTERDAM 23:35 23:35   Airbus A319    
LH 1410
UA 9400
SK 3124
FRANKFURT 23:40 23:40   Airbus A319    
WZZ 4210
MALMO 23:55 23:55   Airbus A320    
Posted: October 25, 2014, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
LH 1410
UA 9400
SK 3124
FRANKFURT 23:50 00:02 A8  Airbus A320  Sleteo u 00:07 
TP 502
LISBON 03:25 03:35 A5  Airbus A319  Sleteo u 03:44 
JU 527
THESSALONIKI 05:30 05:08 C5  Airbus A319  Sleteo u 05:13 
JU 167
RO 9212
SKOPJE 05:35 05:30 C10  ATR 72  Sleteo u 05:39 
JU 517
ATHENS 05:40 05:16 C1  Airbus A319  Sleteo u 05:21 
EY 71
JU 8081
VA 7071
ABU DHABI 05:45 06:10 A5  Airbus A319  Sleteo u 06:15 
JU 507
JP 9817
LARNACA 05:45 05:47 C3  Airbus A320  Sleteo u 05:53 
JU 827
BEIRUT 05:50 06:00 C6  Airbus A319  Sleteo u 06:03 
JU 657
SU 3524
MOSCOW 06:20 06:55 C4  Airbus A320  Sleteo u 06:59 
JA 376
JU 8433
SARAJEVO 06:45 06:50 A10  ATR 72  Sleteo u 06:53 
JU 1327
SOCHI 06:45 06:40 C2  Boeing 737-300  Sleteo u 06:41 
TK 1081
ISTANBUL 08:05 07:50 A1  Boeing 737-800  Sleteo u 07:56 
YM 100
PODGORICA 08:10 08:09 A3  Embraer 195  Sleteo u 08:12 
RO 211
JU 8155
BUCHAREST 08:45 08:25 C1  ATR 42-300 / 320  Sleteo u 08:29 
YM 200
TIVAT 09:00 09:10 A6  Fokker 100  Sleteo u 09:13 
JU 171
EY 6046
SU 3529
PODGORICA 09:40 09:39 C9  ATR 72  Sleteo u 09:43 
WZZ 4092
DORTMUND 10:00 09:45 A9  Airbus A320  Sleteo u 09:53 
JU 601
VIENNA 11:10 11:00 C8  ATR 72  Sleteo u 11:04 
AZ 592
EY 8065
ROME 11:20 11:12 A4  Embraer 175  Sleteo u 11:18 
JU 541
AZ 7074
MILAN 11:20 11:15 A6  Airbus A319  Sleteo u 11:25 
JU 191
EY 5996
JP 9802
LJUBLJANA 11:25 12:00 C7  ATR 72  Sleteo u 12:10 
JU 371
F7 1200
ZURICH 11:30 12:18 A2  Airbus A320  Sleteo u 12:24 
JU 341
EY 6017
AB 5752
STUTTGART 11:35 11:25 C2  Airbus A319  Sleteo u 11:35 
JU 401
EY 5981
COPENHAGEN 11:40 12:08 C6  Airbus A319  Sleteo u 12:16 
JU 801
EY 5995
ABU DHABI 12:05 12:10 C5  Airbus A319  Sleteo u 12:21 
JU 361
KL 2824
AMSTERDAM 12:15 12:05 C1  Airbus A319  Sleteo u 12:14 
SU 2090
JU 8133
MOSCOW 12:20 13:50 A3  Boeing 737-800  Sleteo u 13:57 
LH 1722
AC 9334
SK 3126
MUNICH 12:30 12:35 A7  Embraer 195  Sleteo u 12:41 
JU 311
AF 6290
PARIS 12:35 12:40 C4  Airbus A320  Sleteo u 12:47 
EZS 1437
GENEVA 12:35 12:30 A3  Airbus A319  Sleteo u 12:35 
JU 411
STOCKHOLM 12:35 12:37 A1  Airbus A319  Sleteo u 12:44 
FZ 741
DUBAI 12:40 13:30 C2  Boeing 737-800  Sleteo u 13:37 
LH 1406
UA 9399
AC 9166
SK 3122
FRANKFURT 12:45 12:54 A4  Airbus A320  Sleteo u 12:59 
LO 571
WARSAW 13:10 12:50 A8  Embraer 175  Sleteo u 12:56 
LX 1416
ZURICH 14:00 14:10 A2  Airbus A320  Sleteo u 14:16 
OS 773
UA 6716
VIENNA 14:10 14:12 A5  Bombardier Q400  Sleteo u 14:19 
WZZ 4106
MEMMINGEN 14:15 14:05 A7  Airbus A320  Sleteo u 14:11 
JU 113
EY 6043
JA 1374
SARAJEVO 16:10 16:07 C7  ATR 72  Sleteo u 16:07 
JU 103
EY 6004
BANJALUKA 16:15 16:10 C10  ATR 72  Sleteo u 16:13 
JU 123
EY 6007
JP 9813
SOFIA 16:15 16:16 C9  ATR 72  Sleteo u 16:20 
JU 173
EY 6045
PODGORICA 16:15 20:23 A3  Boeing 737-300  Sleteo u 20:26 
JU 523
JP 9811
THESSALONIKI 16:15 16:20 A2  Airbus A319  Sleteo u 16:23 
JU 643
EY 5979
RO 9214
JP 9815
BUCHAREST 16:15 16:13 C3  Airbus A319  Sleteo u 16:15 
JU 183
EY 5989
TIVAT 16:20 16:00 C6  Airbus A319  Sleteo u 16:04 
JU 513
JP 9807
ATHENS 16:20 16:55 C1  Airbus A320  Sleteo u 16:59 
JU 381
EY 6025
LONDON HEATHROW 17:10 17:05 C5  Airbus A319  Sleteo u 17:11 
JU 553
ISTANBUL 17:15 17:35 C2  Airbus A319  Sleteo u 17:45 
WZZ 4206
GOTHENBURG CITY 18:10 17:55 A7  Airbus A320  Sleteo u 17:57 
YM 102
PODGORICA 18:40 18:45 A3  Embraer 195  Sleteo u 18:46 
EZY 4875
ROME 18:50 19:37 A2  Airbus A319  Sleteo u 19:42 
YM 202
TIVAT 18:50 18:55 A6  Fokker 100  Sleteo u 18:58 
TK 1083
ISTANBUL 19:15 19:40 A5  Airbus A319  Sleteo u 19:48 
LX 1418
ZURICH 19:20 19:19 A1  Airbus A320  Sleteo u 19:24 
DY 4341
STOCKHOLM 20:05 20:00 C4  Boeing 737-800  Sleteo u 20:06 
DY 1976
OSLO 20:05 20:09 C2  Boeing 737-800  Sleteo u 20:15 
JU 813
TEL AVIV 21:25 21:02 C1  Airbus A319  Sleteo u 21:02 
JU 209
EY 6021
LONDON HEATHROW 21:45 21:42 C2  Airbus A319  Sleteo u 21:47 
JU 625
EY 5983
BUDAPEST 21:50 21:40 C7  ATR 72  Sleteo u 21:44 
JU 331
EY 6023
AB 5758
FRANKFURT 22:00 22:15 C3  Airbus A319  Sleteo u 22:19 
JU 605
VIENNA 22:10 22:00 C9  ATR 72  Sleteo u 22:04 
JU 635
EY 5985
WARSAW 22:15 21:50 A2  Airbus A319  Sleteo u 21:55 
JU 355
EY 6012
AB 5750
BERLIN 22:30 22:17 A1  Airbus A319  Sleteo u 22:24 
SU 2092
JU 8135
MOSCOW 22:35 22:02 A5  Airbus A320  Sleteo u 22:08 
JU 375
F7 1202
ZURICH 22:45 22:55 C5  Airbus A319  Sleteo u 22:58 
LH 1724
MUNICH 22:50 22:47 A3  Embraer 195  Sleteo u 22:52 
JU 315
AF 6292
PARIS 22:55 23:18 A7  Airbus A320  Sleteo u 23:36 
JU 615
EY 6001
PRAGUE 22:55 23:10 C10  ATR 72  Sleteo u 23:23 
JU 325
EY 6028
AB 5754
DUSSELDORF 23:10 23:05 A4  Airbus A319  Sleteo u 23:11 
JU 535
AZ 7072
ROME 23:30 23:24 C4  Airbus A320  Sleteo u 23:33 
WZZ 4052
BASEL MULHOUSE 23:40 23:27 A8  Airbus A320  Sleteo u 23:37 
JU 655
SU 3522
MOSCOW 23:45 23:30 C6  Airbus A319  Sleteo u 23:40 
LH 1410
UA 9400
SK 3124
FRANKFURT 23:50 23:38 A2  Airbus A319  Sleteo u 23:43 
Posted: October 24, 2014, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
Posted: December 31, 1969, 11:00 pm

ODLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
WZZ 4051
BASEL MULHOUSE 05:10 05:10   Airbus A320    
JU 650
SU 3521
MOSCOW 05:55 05:55   Airbus A319    
LH 1725
AC 9335
SK 3129
MUNICH 06:10 06:10   Embraer 195    
JU 360
KL 2823
EY 6033
AMSTERDAM 06:30 06:30   Airbus A319    
MTL 945A
BUDAPEST 06:40 06:40   Antonov An-26    
JU 310
AF 6291
PARIS 06:40 06:40   Airbus A320    
LH 1411
AC 9167
UA 9191
SK 3125
FRANKFURT 06:40 06:40   Airbus A319    
JU 300
BRUSSELS 06:45 06:45   Airbus A319    
JU 350
BERLIN 06:45 06:45   Airbus A319    
JU 320
DUSSELDORF 06:50 06:50   Airbus A319    
JU 610
PRAGUE 06:50 06:50   ATR 72    
JU 540
AZ 7075
MILAN 06:50 06:50   Airbus A319    
JU 370
F7 1201
ZURICH 06:55 06:55   Boeing 737-300    
JU 600
VIENNA 07:00 07:00   ATR 72    
JU 170
EY 6049
SU 3534
PODGORICA 07:05 07:05   ATR 72    
JU 190
LJUBLJANA 07:15 07:15   ATR 72    
JA 377
JU 8432
SARAJEVO 07:30 07:30   ATR 72    
OS 772
VIENNA 08:00 08:00   Fokker 70    
YM 101
PODGORICA 08:50 08:50   Fokker 100    
RO 212
JU 8154
BUCHAREST 09:15 09:15   ATR 42-300 / 320    
EZS 1438
GENEVA 09:20 09:20   Airbus A319    
TK 1082
ISTANBUL 09:30 09:30   Airbus A319    
YM 203
TIVAT 09:35 09:35   Fokker 100    
B2 812
MINSK
via (BUDAPEST)
10:10 10:10   Embraer 175    
A3 851
ATHENS 10:15 10:15   Bombardier Q400    
JU 380
LONDON HEATHROW 10:20 10:20   Airbus A320    
AZ 591
JU 8404
ROME 12:05 12:05   Airbus A320    
PC 894
ISTANBUL SABIHA 12:10 12:10   Boeing 737-800    
EY 72
JU 8080
VA 7071
UL 2472
ABU DHABI 12:15 12:15   Airbus A319    
JU 552
ISTANBUL 12:20 12:20   Airbus A319    
SU 2091
JU 8132
MOSCOW 13:00 13:00   Airbus A320    
JU 512
ATHENS 13:05 13:05   Airbus A319    
JU 522
THESSALONIKI 13:10 13:10   Airbus A319    
LH 1723
AC 9481
SK 3127
MUNICH 13:10 13:10   Embraer 195    
JU 162
SKOPJE 13:20 13:20   ATR 72    
LH 1407
AC 9437
UA 9581
SK 3123
FRANKFURT 13:20 13:20   Airbus A319    
JU 122
SOFIA 13:25 13:25   ATR 72    
JU 642
EY 5980
RO 9214
JP 9814
BUCHAREST 13:25 13:25   Airbus A319    
JU 182
EY 6016
SU 3526
TIVAT 13:30 13:30   ATR 72    
JU 172
EY 6048
SU 3528
PODGORICA 13:45 13:45   Airbus A319    
JU 112
EY 6044
JA 1375
SU 3537
SARAJEVO 13:55 13:55   ATR 72    
JU 812
TEL AVIV 13:55 13:55   Airbus A319    
LO 572
WARSAW 14:00 14:00   Embraer 175    
EZY 2578
MILAN 14:05 14:05   Airbus A319    
LX 1417
ZURICH 14:40 14:40   Airbus A320    
WZZ 4105
MEMMINGEN 14:50 14:50   Airbus A320    
OS 774
TP 8752
VIENNA 15:05 15:05   Airbus A319    
YM 201
TIVAT 15:20 15:20   Fokker 100    
JU 414
STOCKHOLM 17:05 17:05   Airbus A319    
JU 314
AF 6293
PARIS 17:10 17:10   Airbus A320    
JU 334
FRANKFURT 17:25 17:25   Airbus A319    
JU 404
COPENHAGEN 17:50 17:50   Airbus A319    
WZZ 4045
PARIS BEAUVAIS 17:50 17:50   Airbus A320    
JU 534
ROME 17:55 17:55   Airbus A319    
JU 614
PRAGUE 17:55 17:55   ATR 72    
JU 634
WARSAW 18:00 18:00   Airbus A319    
JU 374
F7 1203
ZURICH 18:05 18:05   Airbus A320    
JU 344
STUTTGART 18:05 18:05   Airbus A319    
OS 736
VIENNA 18:20 18:20   Bombardier Q400    
JU 624
BUDAPEST 18:25 18:25   ATR 72    
JU 604
VIENNA 18:30 18:30   ATR 72    
JU 174
EY 5047
SU 3536
PODGORICA 18:50 18:50   ATR 72    
YM 103
PODGORICA 19:20 19:20   Fokker 100    
TK 1084
ISTANBUL 20:20 20:20   Airbus A319    
JU 800
EY 5994
ABU DHABI 23:15 23:15   Airbus A319    
JU 656
SU 3525
MOSCOW 23:20 23:20   Airbus A319    
SU 2093
JU 8134
MOSCOW 23:30 23:30   Airbus A320    
Posted: October 26, 2014, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 800
EY 5994
ABU DHABI 23:55 00:20 A4  Airbus A319  Odleteo u 00:30 
SU 2093
JU 8134
MOSCOW 00:50 00:50 A5  Airbus A320  Odleteo u 00:47 
JU 650
SU 3521
MOSCOW 05:55 05:55 C1  Airbus A319  Odleteo u 06:01 
WZZ 4261
LARNACA 06:10 06:10 A8  Airbus A320  Odleteo u 06:17 
LH 1725
AC 9335
SK 3129
MUNICH 06:10 06:10 A3  Embraer 195  Odleteo u 06:14 
JU 410
STOCKHOLM 06:30 06:30 C3  Airbus A319  Ukrcavanje  
JU 320
DUSSELDORF 06:35 06:35 C5  Airbus A319  Ukrcavanje  
JU 310
AF 6291
PARIS 06:40 06:40 C4  Airbus A320  Ukrcavanje  
LH 1411
AC 9167
UA 9191
SK 3125
FRANKFURT 06:40 06:40 A2  Airbus A319  Ukrcavanje  
JU 350
BERLIN 06:45 06:45 A4  Airbus A319  Ukrcavanje  
JU 360
KL 2823
EY 6033
AMSTERDAM 06:45 06:45 C6  Airbus A319  Izlaz otvoren  
JU 610
PRAGUE 06:50 06:50 A4A  ATR 72  Izlaz otvoren  
JU 370
F7 1201
ZURICH 06:55 06:55 A5  Airbus A319  Ukrcavanje  
JU 600
VIENNA 07:00 07:00 C7  ATR 72  Izlaz otvoren  
JU 630
WARSAW 07:05 07:05 C2  Airbus A319  Izlaz otvoren  
JU 170
EY 6049
SU 3534
PODGORICA 07:05 07:05 A4B  ATR 72  Izlaz otvoren  
JU 620
BUDAPEST 07:40 07:40 C1  ATR 72    
LX 1413
ZURICH 09:30 09:30 A3  Fokker 100    
TK 1082
ISTANBUL 09:30 09:30 A1  Boeing 737    
JU 380
LONDON HEATHROW 10:20 10:20 A2  Airbus A320    
YM 101
PODGORICA 10:20 10:20 A6  Fokker 100    
PC 894
ISTANBUL SABIHA 11:55 11:55   Boeing 737-800    
RO 214
BUCHAREST 12:05 12:05   ATR 42-300 / 320    
JU 802
EY 5978
ABU DHABI 12:15 12:15   Airbus A319    
JU 552
ISTANBUL 12:20 12:20   Airbus A319    
WZZ 4201
STOCKHOLM NYO 12:45 12:45   Airbus A320    
SU 2091
JU 8132
MOSCOW 13:00 13:00   Airbus A321    
JU 512
ATHENS 13:05 13:05   Airbus A319    
JU 522
THESSALONIKI 13:10 13:10   Airbus A319    
LH 1723
AC 9481
SK 3127
MUNICH 13:10 13:10   Embraer 195    
JU 162
SKOPJE 13:20 13:30   Boeing 737-300  Novo vreme u 13:30 
JU 212
SU 3539
TIRANA 13:20 13:20   ATR 72    
LH 1407
AC 9437
UA 9581
SK 3123
FRANKFURT 13:20 13:20   Airbus A319    
JU 122
SOFIA 13:25 13:25   ATR 72    
JU 642
EY 5980
RO 9214
BUCHAREST 13:25 13:25   Airbus A319    
JU 182
EY 6016
SU 3526
TIVAT 13:30 13:30   ATR 72    
JU 172
EY 6048
SU 3528
PODGORICA 13:45 13:45   Airbus A319    
JU 102
BANJALUKA 13:50 13:50   ATR 72    
JU 112
EY 6044
JA 1375
SU 3537
SARAJEVO 13:55 13:55   Airbus A319    
QR 246
DOHA
via (ANKARA)
14:00 14:00   Airbus A320    
LX 1417
ZURICH 14:40 14:40   Airbus A320    
OS 774
TP 8752
VIENNA 15:05 15:05   Airbus A319    
YM 201
TIVAT 15:20 15:20   Fokker 100    
A3 851
ATHENS 15:45 15:45   Bombardier Q400    
EZY 2578
MILAN 16:20 16:20   Airbus A319    
JU 314
AF 6293
PARIS 17:10 17:10   Airbus A320    
JU 304
BRUSSELS 17:20 17:20   Airbus A319    
JU 334
FRANKFURT 17:25 17:25   Airbus A319    
JU 404
COPENHAGEN 17:50 17:50   Airbus A319    
JU 364
KL 2825
EY 6027
AMSTERDAM 17:50 17:50   Airbus A319    
JU 534
ROME 17:55 17:55   Airbus A319    
JU 614
PRAGUE 17:55 17:55   ATR 72    
AZ 597
EY 7082
ROME 17:55 17:55   Embraer 175    
JU 344
STUTTGART 18:05 18:05   Airbus A319    
JU 374
F7 1203
ZURICH 18:05 18:05   Airbus A320    
JU 544
AZ 7077
MILAN 18:15 18:15   Airbus A319    
OS 736
VIENNA 18:20 18:20   Bombardier Q400    
JU 194
LJUBLJANA 18:25 18:25   ATR 72    
JU 604
VIENNA 18:30 18:30   ATR 72    
JU 174
EY 5047
SU 3536
PODGORICA 18:50 18:50   ATR 72    
WZZ 4209
MALMO 19:05 19:05   Airbus A320    
YM 103
PODGORICA 19:20 19:20   Fokker 100    
TK 1084
ISTANBUL 20:20 20:20   Airbus A319    
LX 1405
GENEVA 20:55 20:55   Airbus A320    
JU 800
ABU DHABI 23:15 23:15   Airbus A319    
JU 656
SU 3525
MOSCOW 23:20 23:20   Airbus A319    
SU 2095
JU 8134
MOSCOW 23:30 23:30   Airbus A320    
JU 506
LARNACA 23:55 23:55   Airbus A319    
Posted: October 25, 2014, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 506
JP 9816
LARNACA 00:00 00:00 C1  Airbus A320  Odleteo u 00:12 
JU 1326
SOCHI 00:05 00:20 A5  Boeing 737-300  Odleteo u 00:40 
JU 166
SKOPJE 00:25 00:25 A4A  ATR 72  Odleteo u 00:23 
JU 526
THESSALONIKI 00:35 00:35 C4  Airbus A319  Odleteo u 00:30 
JU 516
JP 9808
ATHENS 00:45 00:45 C2  Airbus A319  Odleteo u 00:45 
SU 2093
JU 8134
MOSCOW 00:50 00:50 A1  Airbus A320  Odleteo u 00:57 
TP 503
LISBON 04:10 04:10 A5  Airbus A319  Odleteo u 04:30 
OS 738
VIENNA 05:20 05:20 A10  Bombardier Q400  Odleteo u 05:37 
WZZ 4091
DORTMUND 05:20 05:20 A9  Airbus A320  Odleteo u 05:27 
LH 1411
AC 9167
UA 9191
SK 3125
FRANKFURT 06:20 06:20 A8  Airbus A320  Odleteo u 06:32 
JU 360
KL 2823
AMSTERDAM 06:30 06:30 C1  Airbus A319  Odleteo u 06:45 
LH 1725
AC 9335
SK 3129
MUNICH 06:30 06:30 A7  Embraer 195  Odleteo u 06:43 
JU 410
STOCKHOLM 06:35 06:35 A1  Airbus A319  Odleteo u 06:55 
JU 400
COPENHAGEN 06:40 06:40 A4  Airbus A319  Odleteo u 07:08 
JU 310
AF 6291
PARIS 06:40 06:40 C3  Airbus A320  Odleteo u 07:12 
JU 600
VIENNA 06:50 06:50 A4A  ATR 72  Odleteo u 07:36 
YM 201
TIVAT 07:00 07:00 A6  Fokker 100  Odleteo u 07:06 
JU 170
EY 6049
PODGORICA 07:10 07:10 A4B  ATR 72  Odleteo u 07:27 
JU 540
AZ 7075
MILAN 07:10 07:10 A2  Airbus A319  Odleteo u 07:25 
JU 370
F7 1201
ZURICH 07:20 07:45 C4  Airbus A320  Odleteo u 08:22 
JU 340
EY 6019
AB 5753
STUTTGART 07:25 07:25 C5  Airbus A319  Odleteo u 07:34 
JU 190
EY 5998
JP 9803
LJUBLJANA 07:35 08:40 C7  ATR 72  Odleteo u 09:02 
JA 377
JU 8432
SARAJEVO 08:15 08:15 A10  ATR 72  Odleteo u 08:11 
YM 101
PODGORICA 08:50 08:50 A3  Embraer 195  Odleteo u 08:53 
TK 1082
ISTANBUL 08:55 08:55 A1  Boeing 737-800  Odleteo u 09:00 
RO 212
JU 8154
BUCHAREST 09:15 09:15 C1  ATR 42-300 / 320  Odleteo u 09:10 
JU 380
EY 6022
LONDON HEATHROW 10:25 10:25 C6  Airbus A319  Odleteo u 10:35 
WZZ 4105
MEMMINGEN 10:30 10:30 A9  Airbus A320  Odleteo u 10:45 
AZ 591
EY 8064
JU 8402
ROME 12:05 12:05 A4  Embraer 175  Odleteo u 12:43 
JU 512
ATHENS 12:25 13:05 A2  Airbus A320  Odleteo u 13:28 
EY 72
JU 8080
VA 7072
ABU DHABI 13:00 13:00 A5  Airbus A319  Odleteo u 13:20 
JU 552
ISTANBUL 13:05 13:05 C2  Airbus A319  Odleteo u 13:05 
LH 1723
AC 9481
SK 3127
MUNICH 13:05 13:05 A7  Embraer 195  Odleteo u 13:17 
EZS 1438
GENEVA 13:10 13:10   Airbus A319  Odleteo u 13:14 
SU 2091
JU 8132
MOSCOW 13:15 14:45 A3  Boeing 737-800  Odleteo u 15:05 
JU 522
THESSALONIKI 13:20 13:20 A6  Airbus A319  Odleteo u 13:30 
JU 122
EY 6006
JP 9812
SOFIA 13:20 13:20 C5  ATR 72  Odleteo u 13:25 
JU 642
EY 5980
RO 9213
JP 9814
BUCHAREST 13:25 13:25 A1  Airbus A319  Odleteo u 13:48 
FZ 742
DUBAI 13:35 14:15 C2  Boeing 737-800  Odleteo u 14:48 
JU 142
EY 6008
DUBROVNIK 13:35 16:50   ATR 72  Odleteo u 17:42 
LH 1407
UA 9581
AC 9437
SK 3123
FRANKFURT 13:35 13:35 A4  Airbus A320  Odleteo u 13:48 
JU 182
EY 6016
SU 3526
TIVAT 13:45 13:45 C6  Airbus A319  Odleteo u 13:53 
LO 572
WARSAW 13:50 13:50 A8  Embraer 175  Odleteo u 13:56 
JU 172
EY 6048
SU 3528
PODGORICA 13:50 13:50 C3  Boeing 737-300  Odleteo u 13:58 
JU 812
TEL AVIV 13:55 13:55 C1  Airbus A319  Odleteo u 14:04 
JU 102
EY 6005
BANJALUKA 13:55 13:55 C7  ATR 72  Odleteo u 13:54 
JU 112
EY 6044
JA 1375
SARAJEVO 14:00 14:00 A4B  ATR 72  Odleteo u 14:06 
LX 1417
ZURICH 14:40 14:45 A2  Airbus A320  Odleteo u 15:08 
WZZ 4051
BASEL MULHOUSE 14:50 14:50 A7  Airbus A320  Odleteo u 14:55 
JU 208
EY 6020
LONDON HEATHROW 15:00 15:00 C5  Airbus A319  Odleteo u 15:03 
OS 774
VIENNA 15:10 15:10 A5  Bombardier Q400  Odleteo u 15:15 
YM 203
TIVAT 16:50 16:50 A4  Fokker 100  Odleteo u 17:00 
JU 654
SU 3523
MOSCOW 17:00 17:00 C6  Airbus A319  Odleteo u 17:16 
JU 330
EY 6024
AB 5759
FRANKFURT 17:05 17:30 A2  Airbus A319  Odleteo u 17:51 
JU 314
AF 6293
PARIS 17:10 17:10 C4  Airbus A320  Odleteo u 17:32 
JU 324
EY 6029
AB 5757
DUSSELDORF 18:05 18:30 C5  Airbus A319  Odleteo u 18:32 
JU 354
EY 6013
AB 5751
BERLIN 18:10 18:10 C3  Airbus A319  Odleteo u 18:11 
JU 614
EY 6002
PRAGUE 18:10 18:10 A4A  ATR 72  Odleteo u 18:18 
JU 634
EY 5986
WARSAW 18:10 18:20 A1  Boeing 737-300  Odleteo u 18:30 
JU 604
VIENNA 18:25 18:25 C7  ATR 72  Odleteo u 18:35 
JU 624
EY 5984
BUDAPEST 18:25 19:05 A4B  ATR 72  Odleteo u 19:27 
JU 374
F7 1203
ZURICH 18:30 18:30 C2  Airbus A319  Odleteo u 18:51 
WZZ 4205
GOTHENBURG CITY 18:40 18:40 A7  Airbus A320  Odleteo u 18:56 
JU 534
ROME 19:10 19:10 C1  Airbus A320  Odleteo u 19:44 
YM 103
PODGORICA 19:20 19:20 A3  Embraer 195  Odleteo u 19:34 
EZY 4876
ROME 19:25 20:15 A2  Airbus A319  Odleteo u 20:16 
LX 1419
ZURICH 20:00 20:00 A1  Airbus A320  Odleteo u 20:12 
TK 1084
ISTANBUL 20:20 20:20 A5  Airbus A319  Odleteo u 20:36 
DY 4342
STOCKHOLM 20:35 20:35 C4  Boeing 737-800  Odleteo u 21:11 
DY 1977
OSLO 20:45 20:45 C2  Boeing 737-800  Odleteo u 21:05 
JU 656
SU 3525
MOSCOW 23:40 23:50 A1  Airbus A319  Odleteo u 00:06 
Posted: October 24, 2014, 11:00 pm

AKCIJE

Broj mesta po ovim cenama je ograničen.
Period prodaje: bez ograničenja.
Maksimalna dužina boravka: u zavisnosti od izabrane tarife.

Povratno putovanje

Beograd- Abu Dabi- Beograd     od 369 €*
Beograd- Dubai- Beograd     od 369 €*
Beograd- Kuvajt- Beograd     od 473 €*
Beograd- Brizbejn- Beograd     od 1285 €*
Beograd- Melburn- Beograd     od 1158 €*
Beograd- Sidnej- Beograd     od 1269 €*
Beograd- Sejšeli- Beograd     od 713 €*
Beograd- Atina- Beograd     od 169 €*
Beograd- Brisel- Beograd     od 189 €*
Beograd- Cirih- Beograd     od 180 €*
Beograd- Diseldorf- Beograd     od 160 €*
Beograd- Istanbul- Beograd     od 88 €*
Beograd- Kopenhagen- Beograd     od 168 €*
Beograd- London (Heathrow)- Beograd     od 229 €*
Beograd- Milano- Beograd     od 109 €*
Beograd- Moskva- Beograd     od 239 €*
Beograd- Podgorica- Beograd     od 96 €*
Beograd- Rim- Beograd     od 163 €*

Abu Dabi- Beograd- Abu Dabi     od 323 €*
Dubai- Beograd- Dubai     od 323 €*
Kuvajt- Beograd- Kuvajt     od 630 €*
Brizbejn- Beograd- Brizbejn     od 1347 €*
Melburn- Beograd- Melburn     od 1357 €*
Sidnej- Beograd- Sidnej     od 1332 €*
Sejšeli- Beograd- Sejšeli     od 762 €*
Atina- Beograd- Atina     od 169 €*
Brisel- Beograd- Brisel     od 189 €*
Cirih- Beograd- Cirih     od 188 €*
Diseldorf- Beograd- Diseldorf     od 160 €*
Istanbul- Beograd- Istanbul     od 83 €*
Kopenhagen- Beograd- Kopenhagen     od 229 €*
London (Heathrow)- Beograd- London (Heathrow)     od 227 €*
Milano- Beograd- Milano     od 109 €*
Moskva- Beograd- Moskva     od 239 €*
Podgorica- Beograd- Podgorica     od 96 €*
Rim- Beograd- Rim     od 163 €*

* Broj mesta po ovim cenama je ograničen. Cena se odnosi na povratno putovanje. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim cene usluge izdavanja karte.

Social Share Toolbar