Karte za sve…

Karte za sve…

autobuske karte,avio karte,karte za koncerte

Avio karte

AVIO KARTE, AVIONSKE KARTE, AVIO PREVOZ ZA AVIO KARTE

KONTAKTIRAJTE NAS I PRONAĆI ĆEMO NAJBOLJU I NAJPOVOLJNIJU VEZU ZA SVE DESTINACIJE U SVETU

Poštovani,
turistička agencija MAESTRAL sa svojim partnerima Vam nudi mogućnost kupovine jeftine avio karte. Kod nas možete izvršiti rezervaciju i kupovinu avio prevoza sledećih prevoznika: Jat, Lufthansa, British airways, Air France, Alitalia, Montenegro airlines, Genex, Croatia airlines, Adria airways, KML, Turkish airlines, Olympic, Air Canada…

Avio kompanije, avio karte,avionske karte

Avio kompanije

PROCITAJTE SAVET KAKO BISTE DOŠLI DO NAJJEFTINIJE AVIO KARTE:

1. planirajte unapred kupovinu avio karte (sa približavanjem termina polaska avio karta postaje skuplja, zbog ograničenog broja sedišta u ekonomskim klasama)
2. do jeftine avio karte možete doći ukoliko se imate mogućnost da termini polaska i povratka budu fleksibilni (+/- 3 dana)
3. većina avio kompanija ima popuste za omladince, tako da omladinske avio karte koriste lica do 26 godina
4. avio kompanije u vansezoni (oktobar- novembar i januar- mart) odobravaju popuste za kupovinu avio karte, tako da u tom periodu su avio karte jeftinije, i obratno
5. jeftine avio karte najčešće ne dozvoljavaju naknadne promene (promene datume polaska ili povratka, niti bilo koje druge promene već ispisane avio karte)
6. u zavisnosti od klase na kojima je avio karta postoji skala po kojim se tarifira svaka promena (postoje karte kod kojih se promena veoma malo doplaćuje, ali su te karte često dosta skuplje)
7. ukoliko niste primorani da putujete sa Vama najbližeg aerodroma, postoji mogućnost kupovine jeftinije avio karte sa nekog od aerodroma u okruženju
8. ukoliko cena avio karte koju dobijete u razgovoru sa nama ili u ponudi koju Vam dostavimo na e-mail bude odgovarajuća, uradite rezervaciju avio karte na ime i prezime putnika. Rezervacija jeftine avio karte nema obavezujući karakter, ona uglavnom traje od 24 do 48 sati i nakon tog vremena se automatski briše. Od agenta ćete dobiti krajnji rok za kupovinu avio karte. Ne retko se dešava da se izgubi dosta vremena dok se klijent ne odluči za ponudu koju dobije, ali tada rezervacija više ne važi i mora se raditi nova
9. nemojte nikada raditi istu rezervaciju avio karte u više turističkih agencija, pošto će avio kompanija dobiti informaciju o duplim rezervacijama avio karte i poništi sve rezervacije na ime putnika, pošto ste narušili pravila rezervacije avio karte.
10. ukoliko iz bilo kog razloga budete morali da vratite već kupljenu avio kartu, morate biti spremni na to da avio kompanije zadržavaju određene penale. Iznos penala zavisi od uslova avio karte koju ste kupili i razloga za vraćanje. Naravno, kod najjeftinije avio karte refundacija uglavnom nije dozvoljena.

Turistički agenti na avio šalteru rade u Vašem interesu i budite sigurni da će Vam ponuditi najpovoljniju avio kartu u datom trenutku.
Budite slobodni i informišite se o svemu što Vas interesuje.

Rezervaije avio karata

Poštovani,

ukoliko želite da pošaljete upit za avio kartu kliknite na sliku i popunite upitnik i potvrdite ga pritiskom na dugme POSALJI!

rezervisi odmah,rezervacija,rezevisi,zelim da rezervisem,rezervacije

Vesti

Vesti aerodroma Nikola Tesla Beograd.

Za Najevropljane u  2014. godini proglašeni su potpredsednica Vlade Republike Srbije prof.dr Zorana Mihajlović, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, v.d. generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević, ambasador Belorusije u Srbiji NJ.E. Vladimir Čušev i Matematička gimnazija. Dodela nagrada upriličena je 15. put  i tradicionalno promoviše Najevropljane iz oblasti politike, ekonomije, kulture i preduzetništva.
 
Obrazlažući nagradu Najevropljanin u oblasti javnog menadžmenta koja je dodeljena Saši Vlaisavljeviću, naučnik Marko Carić rekao je: Kada je imenovan za v.d.generalnog direktora  Aerodroma Nikola Tesla bio je formiran i kompetentan stručnjak, čovek iz prakse koji dobro poznaje funkcionisanje složene i obimne institucije. Najevropljanina odlikuje izuzetna operativnost, efikasnost u radu i rukovođenju, izražena sposobnost procene slabosti, šanse i rizika, sposobnost formiranja uspešnih timova i rukovođenje istim kao i mogućnost sagledavanja šire slike. Ono zbog čega je Saša Vlaisavljević  promovisan u Najevropljanina su najbolji rezultati poslovanja 2014. godine  u 52-godišnjoj istoriji aerodroma.“
 
Zahvaljujući se na prestižnoj nagradi, v.d. generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević izjavio je:
„Želim da se zahvalim u svoje ime i u ime svog tima koji je isto toliko zaslužan za ovu nagradu kao i ja. Aerodrom Nikola Tesla u 2014. i 2015. godini postiže najbolje rezultate u svojoj istoriji. Naš profit u 2014. godini veći je nego profit svih aerodroma u okruženju zajedno. U prva tri meseca  2015. godine profit je veći u odnosu na prošlu godinu čak 3,9 puta. Početkom decembra očekujemo prvi put u istoriji 5-milionitog putnika. Akcije Aerodroma Nikola Tesla  u poslednjih godinu dana su porasle 220 odsto, a samo u poslednjih mesec dana 17 odsto.
Izuzetno se zahvaljujem potpredsednici Vlade, ministru privrede i gradonačelniku za podršku ovih godinu dana jer, da nije bilo te podrške, danas ne bih bio ovde.“
 
Vlaisavljević je svoje obraćanje zaključio obećanjem da se i ubuduće sa Aerodroma Nikola Tesla mogu očekivati samo dobre vesti.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
    
Posted: May 12, 2015, 12:00 am

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović posetila je Aerodrom Nikola Tesla gde su joj predstavljeni rezultati rada i planovi razvoja beogradskog aerodroma.

 

V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević upoznao je potpredsednicu Vlade sa procedurama koje se primenjuju u vanrednim situacijama. Vatrogasno-spasilačka služba demonstrirala je na trenažnom avionu i na simulatoru gašenje požara, predstavila vozila ove službe za gašenje požara i jastuke za uklanjanje oštećenih vazduhoplova.

Tom prilikom, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof.dr Zorana Mihajlović izjavila je: ”Cilj nam je da Aerodrom Nikola Tesla postane centralni evropski aerodrom,i u tom cilju planiramo proširenje kapaciteta aerodroma. Drago mi je da sam došla, da posetimo operativne službe, pre svega vatrogasnu. Impresionirana sam i vežbom kojoj sam prisustvovala ali i rezultatima koji su potpuno drugačiji od svih ostalih preduzeća jer je menadžment dobro organizovan i zna šta radi. Ponosna sam što beogradski aerodrom ima najveću stopu rasta u avio-saobraćaju, što pokazuje i 3,5 puta veći profit za prva tri meseca. Aerodrom prati svetske trendove i vodi računa o ulaganjima.“

Govoreći o rekordnim rezultatima beogradskog aerodroma i planovima za razvoj, v.d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević zahvalio se potpredsednici Vlade Republike Srbije na posetii rekao: ”Investiramo 20 miliona evra u razvoj i proširenje kapaciteta našeg aerodroma. Sve investicije finansiramo iz sopstvenih sredstava, bez kreditnog zaduživanja. Brinemo o troškovima što pokazuje i činjenica da smo rashode smanjili za 70 miliona, a prihode povećali za 106 miliona dinara. ”

 

 

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: April 28, 2015, 12:00 am

  

V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević danas je na sastanku u Banja Luci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Neđom Trninićem i direktorom Javnog preduzeća „Aerodromi Republike Srpske“ Miroslavom Janjićem dogovorio dalju saradnju u oblasti stručnog usavršavanja kadrova.

 

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske, Neđo Trninić nakon sastanka izjavio je:

„Aerodrom Nikola Tesla i do sada je pomagao u funkcionisanju aerodroma u Banja Luci, a na današnjem sastanku razgovarali smo o budućoj saradnji, povećanju broja letova i putnika kako bi i aerodromi u Srpskoj postali prepoznatljiviji u regionu“. On je naveo da je Aerodrom Nikola Tesla jedan od najuspješnijih aerodroma zbog čega su njegova iskustva veoma značajna.

 

V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević rekao je da je na današnjem sastanku predstavio investicione aktivnosti beogradskog aerodroma i mogućnosti da u njihovom izvođenju učestvuju i preduzeća iz Srpske.

„Aerodrom Nikola Tesla spreman je da omogući dodatne popuste i učini dodatne ustupke da bi aviolinija Beograd – Banjaluka bila uspostavljena na dnevnoj osnovi“, naveo je Vlaisavljević.

 

Direktor Javnog preduzeća „Aerodromi Republike Srpske“ Miroslav Janjić istakao je da se sporazum o saradnji koji je prošle godine potpisan sa Aerodromom „Nikola Tesla“ realizuje u punom kapacitetu, a da će tako biti i u narednom periodu s ciljem povećanja broja linija i letova sa banjalučkog aerodroma.

 

Dobra saradnja Republike Srbije i Republike Srpske u oblasti avio-saobraćaja biće nastavljena i u narednom periodu, a već do kraja nedelje inženjeri Aerodroma Nikola Tesla trebalo bi da dođu u Banjaluku da bi radili na rekonstrukciji piste, te poboljšanju horizontalne signalizacije na banjalučkom aerodromu.

 

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: April 21, 2015, 12:00 am


Aerodrom Nikola Tesla Beograd ove godine učestvuje u akciji “Najbolje iz Srbije 2014” u kategoriji za najbolje javno, državno ili dominantno državno preduzeće u Srbiji.

Glasanje potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera za najbolje brendove u ovoj akciji počelo je danas i trajaće do 29. aprila.


Na ovogodišnji konkurs, koju već 11 godina organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i dnevni ekonomski list "Privredni pregled", prijavilo se 155 robnih i korporativnih brendova.


Među članovima ovogodišnjeg žirija su predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i ministar privrede Željko Sertić.


Glasanje u kategoriji u kojoj je nominovan Aerodrom Nikola Tesla Beograd možete obaviti na internet prezentaciji Privredne komore Srbije, putem linka.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: April 17, 2015, 12:00 am

Domaćoj građevinskoj operativi, u okviru Međunarodnog sajma građevinarstva, predstavljeni su poslovni rezultati I kratkoročni planovi za proširenje kapaciteta Aerodroma Nikola Tesla, koje je neophodno usled izvanrednog porasta avio-saobraćaja u 2014. godini i tendencije za daljim stabilnim rastom u 2015. godini.

U prisustvu predstavnika domaćih građevinskih preduzeća, medija i rukovodstva Aerodroma, zajedničku prezentaciju održali su izvršni direktor Raša Ristivojević i direktorka Delatnosti investicija i razvoja Ana Luković.

   

Prilikom predstavljanja planova, istaknuto je da je započet dvogodišnji investicioni ciklus vredan 20 miliona evra kojim će biti prošireni kapaciteti Aerodroma Nikola Tesla. Predstavljeni su projekti proširenja fingerskog hodnika C za 11 000 kvadratnih metara, izgradnja de-icing platforme, uređenja Terminala 1 kao i izgradnje službenog prolaza “D”. Istaknuti su budući projekti rekonstrukcije i dogradnje toplovoda, planovi za izgradnju nove vatrogasne baze, a posebno interesovanje izazvali su planovi o rekonstrukciji poletno-sletne staze.

   

Detaljni podaci o postignutim rezultatima i planovima dostupni su na sledećem linku.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: April 16, 2015, 12:00 am

Aerodromu Nikola Tesla Beograd juče je uručena godišnja nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” za najbolju kompaniju u 2014. godini.

Povelju i statuetu, koja je delo akademskog vajara LJubiše Mančića, od književnika Pere Zubca primio je v.d. generalni direktor Saša Vlaisavljević, koji se u ime svih nagrađenih zahvalio organizatorima, univerzitetima u Novom Sadu i Beogradu, nacionalnoj i regionalnim privrednim komorama i agenciji za tržišne komunikacije i marketing „Media invent“.

Među laureatima su i potredsednica Vlade Srbije Kori Udovički, ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, ambasadorka Francuske u Srbiji Kristin Moro, kao i ugledni privrednici, kompanije, naučni, kulturni i javni radnici.

„Beogradski aerodrom nastavlja sa obaranjem rekorda, pa u prva tri meseca 2015. godine  beleži rast broja putnika za čak 13 odsto u odnosu na rekordnu prošlu godinu.

Nagrade dolaze kao kruna uspešne godine i još uspešnijeg rukovođenja. Ponosan sam što ste Aerodrom Nikola Tesla Beograd uvrstili među najbolje kompanije u Srbiji“, rekao je zahvaljujući se prisutnima v.d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

   

Posted: April 8, 2015, 12:00 am

Letnji red letenja na Aerodromu Nikola Tesla Beograd počinje da važi od nedelje, 29. marta 2015. godine i biće na snazi do subote, 24. oktobra 2015. godine.

Tokom letnje sezone predviđeno je da u redovnom avio-saobraćaju 25 avio-kompanija putnicima omogućuje direktne letove ka 60 destinacija u Evropi, Bliskom Istoku i Severnoj Africi, uz veliki izbor mogućnosti prilikom nastavka putovanja.

Novitet u odnosu na prošlogodišnji letnji red letenja je da će avio-kompanija Air Serbia nastaviti svakodnevne letove ka Zagrebu, koji su uspostavljeni u decembru 2014. godine.

Destinacije ka kojima je u redovnom avio-saobraćaju iz Beograda tokom letnje sezone predviđen najveći broj letova biće Tivat, Podgorica, Beč, Moskva, Cirih, Frankfurt, Istanbul, Atina, Abu Dabi, LJubljana, Pariz, Skoplje, Solun i Zagreb.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd spremno dočekuje predstojeću letnju sezonu. Izvanredan rast obima avio-saobraćaja koji ima konstantnu uzlaznu putanju pokazuje potrebu za razvojem beogradske vazdušne luke. U prvoj fazi temeljne adaptacije Terminala 1 već do leta će biti otvoren nov granični prelaz sa zasebnom carinskom i pasoškom kontrolom. Time će biti rasterećen sadašnji prelaz u Terminalu 2, a predviđeno je da i u toj zoni bude više sadržaja za putnike. Dinamika radova planirana je tako da se ne remeti redovnost saobraćaja.

Podsećamo, u prethodnoj godini usluge Aerodroma Nikola Tesla Beograd koristilo je više od 4,6 miliona putnika, što je istorijski rekord. Beogradski aerodrom i dalje nastavlja sa izuzetnim porastom obima saobraćaja i obara sve rekorde. Tako je u prva dva meseca 2015. godine opsluženo oko 70.000 putnika ili 14 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Trend rasta avio-saobraćaja u Evropi je između 4 i 5 odsto, što Aerodrom Nikola Tesla Beograd već godinama nadmašuje, a u 2015. godini očekuje se veći trend rasta broja putnika i obima saobraćaja od evropskog proseka.

Sve informacije o letnjem redu letenja možete dobiti na našoj internet prezentaciji www.beg.aero ili u Službi informacija o redu letenja, putem telefona 011/209-4444.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: March 29, 2015, 12:00 am

   

Na Aerodromu Nikola Tesla Beograd danas je svečano otvorena izložba "Art tura" Narodnog muzeja u Beogradu.

Izložbu čini odabir vrhunskih reprodukcija remek-dela Anrija Matisa, Pjera Ogista Renoara, Pabla Pikasa, kao i remek dela domaćih autora, među kojima su i dela Katarine Ivanović, Đorđa Krstića, Nadežde Petrović i Jovana Bjelića koja se nalaze u kolekciji Narodnog muzeja u Beogradu.

Prilikom otvaranja izložbe, Zoran Stojković, izvršni direktor AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd izjavio je:

„Podrškom postavci “Art ture” pružamo našim putnicima nesvakidašnji ugođaj u kojem će se upoznati sa delima Đure Jakšića, Nadežde Petrović, Pabla Pikasa, Ogista Renoara i mnogih drugih. Drago nam je što našim putnicima, kojih je sve više, možemo približiti dela velikih umetnika, kako domaćih tako i stranih. Ove godine očekujemo i rekordnih 5 miliona putnika“.

Gordana Grabež, operativni direktor Narodnog muzeja u Beogradu istakla je zadovoljstvo zbog saradnje naše najstarije muzejske institucije sa Aerodromom Nikola Tesla, kao mestom sa kojim se mnogi od gostiju Srbije najpre susretnu. Naglašavajući upečatljivost prvog ili poslednjeg utiska koji putnik ponese sa jednog mesta, govorila je o značaju mogućnosti da to upravo budu slike kulturnih dobara iz najvećeg nacionalnog muzeja Srbije. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji štampe kompanije Hjulit-Pakard, Narodni muzej dobio je mogućnost da delima velikih umetnika omogući da iz muzejskog prostora „zakorače“ u nove ambijente gradskog pejzaža.

Odabir vrhunskih reprodukcija izložbe Art tura na beogradskom aerodromu, putnike će podsetiti na izložbe i podstaći znatiželju za boljim upoznavanjem nasleđa koje se čuva u Narodnom muzeju, dok će jedan deo putnika u prolazu, zahvaljujući ovoj postavci, po prvi put imati priliku da upozna samo jedan mali segment neprocenjive kulturne baštine.

Izložbu "Art tura" putnici će na beogradskom aerodromu Nikola Tesla moći da obiđu do 24. maja 2015. godine.

Spisak dela i lokacije možete pronaći u ovom dokumentu.

Narodni muzej u Beogradu                                                                     AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

    

Posted: March 27, 2015, 12:00 am

Aerodrom Nikola Tesla dobitnik je nagrade Brand leader Awards 2015 kao lider u  oblasti vazdušnog saobraćaja Jugositočne Evrope.

Na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuirani pozitivan razvoj, viskok stepen prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju konkurentnosti u oblasti transporta i logistike, Stručni kolegijum Biznis konferencije odlučio je da nagradi očigledan napredak u poslovanju i ubrzani razvoj Aerodroma Nikola Tesla.

U okviru Biznis konferencije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2015” izvršni direktor Raša Ristivojević , koji je u ime kompanije primio nagradu i direktorka Delatnosti investicija i razvoja Ana Luković održali su prezentaciju o rekordima u poslovanju, projektima i planovima za ubrzani razvoj beogradskog aerodroma.

  

  

Posted: March 26, 2015, 12:00 am
   

U okviru nastavka saradnje sa aerodromima u Srbiji, rukovodstvo Aerodroma Nikola Tesla Beograd boravilo je u radnoj poseti aerodromu Batajnica.
 
V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević razgovarao je sa komandantom aerodroma Batajnica, brigadnim generalom Predragom Bandićem o najurgentnijim potrebama ovog aerodroma. Razmatrane su mogućnosti korišćenja batajničkog aerodroma za alternativna sletanja, zajedničkog korišćenja potencijala generalne avijacije, kao i upotrebe aerodroma Batajnica prilikom planirane rekonstrukcije Aerodroma Nikola Tesla tokom 2016. godine.
 
U okviru posete u kojoj su bili izvršni direktor beogradskog aerodroma Raša Ristivojević i savetnik generalnog direktora Zoran Skoko, dogovorena je donacija opreme i tehničkih sredstava Aerodroma Nikola Tesla tokom ove godine, kao i bliža partnerska saradnja.
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: March 11, 2015, 12:00 am

Kao kompanija koja iz dana u dan znatno unapređuje poslovanje, AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd u poslovnoj 2014. godini ostvario je rekordnu neto dobit u 52-godišnjoj istoriji od 27.034.163 evra.
 

Racionalizacija poslovanja u svim segmentima osnovna je karakteristika upravljanja novog rukovodstva. Rebalansom Plana poslovanja, beogradski aerodrom je u 2014. godini uštedeo ukupno 11 miliona evra i to na pozicijama nepotrebno ranije planiranih nabavki, a ostvarene su i dodatne značajne uštede.
 

Aerodrom Nikola Tesla Beograd u protekloj kalendarskoj godini lider je uvećanja vrednosti akcija na Prime listing-u Beogradske berze, uz rast vrednosti akcije od čak 92,64 odsto. Najviša cena akcije zabeležena je 05. decembra 2014. godine, a razlika između najviše i najniže cene akcije tokom 2014. godine iznosila je 218,75 odsto. Vrednost akcije Aerodroma Nikola Tesla Beograd i u 2015. godini u stalnom je porastu.
 

Vrednost Aerodroma Nikola Tesla u 2014. godini uvećana je za više stotina miliona evra, zahvaljujući prvenstveno racionalizaciji troškova, čvrstoj komercijalnoj politici i izuzetnom porastu avio-saobraćaja, kao i broju putnika nacionalne avio-kompanije Air Serbia.
 

U 2014. godini rekordnih 4.638.577 putnika koristilo je usluge beogradskog aerodroma, što je povećanje za 31% u odnosu na 2013. godinu, po čemu je beogradski aerodrom među vodećim prestoničkim aerodromima u Evropi.

U prva dva meseca 2015. godine broj putnika uvećan je za 14 odsto, obim avio-saobraćaja za 7 odsto, dok je promet u robnom saobraćaju uvećan za 18 odsto. Očekujemo da će u 2015. godini trend rasta broja putnika i povećanja obima avio-saobraćaja biti veći od evropskog proseka.
 

Rekordi potvrđuju dobar pravac u poslovanju Aerodroma Nikola Tesla Beograd, ali i obavezuju da u narednom periodu ostvarimo još bolji rezultat.
 

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: March 3, 2015, 12:00 am

     

Rukovodstvo AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd boravilo je danas u poseti gradu Nišu povodom donacije opreme za opslugu vazduhoplova niškom aerodromu Konstantin Veliki.

V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević razgovarao je sa gradonačelnikom Niša, prof. dr Zoranom Perišićem i v. d. direktorom Aerodroma Konstantin Veliki Vladicom Đurđanovićem o unapređenju i nastavku poslovno-tehničke saradnje dva aerodroma.

U okviru posete, beogradski je niškom aerodromu donirao opremu koja će omogućiti efikasniju opslugu aviona i unaprediti ponudu putnicima i avio-kompanijama. Donirano je terensko vozilo, traktor za vuču vazduhoplova, 12 gumenih podmetača za točkove vazduhoplova, snegobacač i viljuškar nosivosti 5 tona. Komunikacija niškog aerodroma unapređena je sa 33 donirane radio-stanice kao i tri repetitora.

 

Gradonačelnik Niša, prof. dr Zoran Perišić zahvalio se na ostvarenoj saradnji dva aerodroma, koju je ocenio kao veoma važnom za putnike, aerodrome i državu.

 

V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević izjavio je:

„Beogradski aerodrom nastavlja sa obaranjem rekorda kako u broju putnika, tako i u finansijskim rezultatima. Godina za nama je najuspešnija u istoriji aerodroma i zbog toga svakodnevno unapređujemo svoje poslovanje. Ne zaboravljamo, međutim, naše kolege sa drugih aerodroma u Srbiji.

Napominjem da ovo nije kraj naše saradnje i da ubuduće možete računati na prijateljsku pomoć kolega iz Beograda.“

 

V.d. direktora Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, Vladica Đurđanović najavio je nastavak saradnje već početkom marta kada će za zaposlene niškog aerodroma kolege iz Beograda organizovati obuke.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: February 26, 2015, 12:00 am

   

Kolektivni ugovor AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd potpisali su danas u ime Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić, v.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević i predstavnici četiri sindikata Aerodroma i to Dejan Popović, predsednik Nezavisnog sindikata Akcionarskog društva Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Pavle Pavlović, predsednik Sindikalne organizacije Akcionarskog društva Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Gordana Ostojić, glavni poverenik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata Aerodrom Nikola Tesla Beograd i Predrag Adamov iz Sindikata Sloga Aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Pomoćnik ministra zadužen za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić ovom prilikom izjavio je:

"Imamo sjajan primer na aerodromu Nikola Tesla, gde je odličnom saradnjom menadžmenta i i predstavnika sindikata zaključen novi kolektivni ugovor. Pregovori su završeni i pre roka za potpisivanje novih kolektivnih ugovora - 29. januara, u skladu sa Zakonom o radu, ali kolektivni ugovor na aerodromu nije mogao ranije da se potpiše iz administrativnih razloga. Ovo je sjajan primer i za druga preduzeća, nadam se da će ovakva praksa doprineti oporavku i boljem statusu javnih preduzeća. Ovo je jedan od načina da se postigne krajnji, glavni strateški cilj Vlade Republike Srbije, a to je privredni oporavak i razvoj države. V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla i predstavnici četiri sindikata sjajno su odradili posao“.

V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević rekao je:

„Zahvaljujući konstruktivnom učešću Vlade Republike Srbije, predstavnici sindikata i tim na čelu sa izvršnim direktorom Rašom Ristivojevićem uspešno su završili pregovore i potpisan je Kolektivni ugovor. Čestitam zaposlenima na potpisivanju Kolektivnog ugovora.Nakon rekordne 2014. godine kada smo imali povećanje broja putnika za 31% u odnosu na 2013. godinu, pred nama je još bolja godina. Već u januaru zabeležili smo povećanje broja putnika za 14% u odnosu na isti mesec 2014.godine. Zbog povećanja avio-saobraćaja i proširenja kapaciteta, u maju ćemo otvoriti 100 do 150 novih radnih mesta“.

Potpisivanje Kolektivnog ugovora koji je povoljniji za zaposlene od prethodnog, dokazuje opredeljenost poslovodstva preduzeća i za društveno odgovorno poslovanje koje je u funkciji opšteg dobra.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

     
 

Posted: February 12, 2015, 12:00 am

Rukovodstva Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije i Aerodroma Nikola Tesla Beograd boravila su danas u radnoj poseti Aerodromu Ponikve u Užicu u cilju donacije aerodromske opreme.

 
U cilju podizanja nivoa bezbednosti na aerodromu Ponikve, Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije izdvojio je  8.810.000 dinara koji će biti namenjeni za ispitivanje nosivosti poletno-sletne staze aerodroma, izrade projektne dokumentacije za Glavni projekat ograde i radio veza aerodroma kao i za realizaciju obuke osoblja na aerodromu.
 
Beogradski aerodrom donirao je 10 ručnih radio stanica, tri mobilne UHF radio stanice i dva repetitora sa po dve stanice, sa ciljem povećanja bezbednosti i sigurnosti vazdušnog saobraćaja na Ponikvama, kao i motorno vozilo Caddy Furgon sa ciljem unapređenja rada ove vazdušne luke.
 
Tom prilikom, direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, Mirjana Čizmarov izjavila je:
 
„Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, shodno odredbama Zakona o vazdušnom saobraćaju, navedena sredstva obezbedio je kroz putničku i robnu naknadu koja i jeste namenjena za podizanje nivoa bezbednosti u civilnom vazduhoplovstvu.
U 2015. godini Direktorat će raspisati konkurs za dodelu sredstava za sve subjekte u vazdušnom saobraćaju  u Republici Srbiji,  koći će moći da apliciraju sa svojim projektima za doprinos većoj bezbednosti“.
 
Prilikom posete, v.d. generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević izjavio je:
 
„Prošla godina za Aerodrom Nikola Tesla bila je rekordna u gotovo svakom segmentu poslovanja, a nastavak trenda rasta obima avio-saobraćaja pokazuju i prvi rezultati u 2015. godini. Drago mi je da smo u prilici i mogućnosti da pomognemo kolege na aerodromima u našoj zemlji. Saradnju sa JP Aerodrom Ponikve Užice, koja datira iz decembra prošle godine, danas nastavljamo donacijom aerodromske opreme, a planiramo i ubuduće intenzivno da sarađujemo.“
 
Već sledeće nedelje na Aerodromu Nikola Tesla počinje obuka za profil poslova „parker signalista“ za zaposlene sa aerodroma Ponikve. Takođe, beogradski aerodrom tokom ove godine aerodromu Ponikve doniraće i upotrebljenu perimetarsku ogradu u ukupnoj dužini od 7.000 metara.
 
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: February 6, 2015, 12:00 am

U periodu pojačanih padavina, a naročito tokom novogodišnjih i božićnih praznika, sve operativne službe Aerodroma Nikola Tesla u stanju su 24-časovnog dežurstva. Sve ekipe rade u pojačanim smenama kako bi omogućile da se avio-saobaćaj odvija u bezbednim uslovima i prema redu letenja, uz maksimalan komfor svakog putnika.

Aerodrom Nikola Tesla u poslednjih osam sezona bez prestanka je otvoren za sletanja i poletanja i nije zatvaran ni jedne sekunde bez obzira na zimske uslove.

Zimski štab Aerodroma Nikola Tesla raspolaže najmodernijom opremom za čišćenje snega u ovom delu Evrope, a zaposleni u zimskom štabu obučeni su i sertifikovani za rad u ovakvim specifičnim uslovima. Poletno-sletna staza dužine 3.400 metara i širine 45 metara u potpunosti se očisti od snega za 8 do 10 minuta.

U uslovima niskih temperatura i snega, i avioni se moraju posebno pripremiti za let tako što se prskaju specijalnim hemijskim sredstvima čija je uloga da odmrznu zaleđene površine na avionu i spreče nastajanje leda do trenutka poletanja.

Opsluga aviona ove zime unapređena je formiranjem dve pozicije na kojima se isključivo obavlja odleđivanje aviona. Sledeće godine biće napravljena nova platforma isključivo za odleđivanje aviona.

Uz to, podsećamo da Aerodrom raspolaže tzv. Kategorijom IIIb, odnosno najsavremenijim uređajima za sletanja i poletanja u uslovima izuzetno smanjene vidljivosti duž piste, po čemu smo među najopremljenijim aerodromima na svetu.

Vozni park Zimskog štaba Aerodroma Nikola Tesla raspolaže sa 10 jedinica tzv. „vučnih vozova“ za uklanjanje snega sa poletno - sletne staze, rulnih staza i platformi, snegobacačima, čija je namena da sneg sa nanosa odbacuju na bezbednu razdaljinu od 40 metara od piste i rulnih staza, specijalnim vozilima za posipanje tečnosti i granula koje sprečavaju stvaranje leda na pisti, 2 vozila za merenje koeficijenta trenja na pisti, građevinskim mašinama i traktorima sa raonicima, koji služe za uklanjanje snega sa teže dostupnih manevarskih površina, 5 modernih kamiona za odleđivanje i zaštitu od zaleđivanja (de/anti-icing) aviona.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

     

Posted: December 29, 2014, 12:00 am

          

 
Privredna komora Srbije dodelila je danas privrednim društvima i pojedincima godišnje nagrade za doprinos razvoju i unapređenju privrede. Jedan od laureata je AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd nagrađen je za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, a u obrazloženju nagrade istaknuti su rekordan broj putnika i unapređenje načina poslovanja.
 
V.d. generalnom direktoru Saši Vlaisavljeviću nagradu je uručio novoizabrani predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež.
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
Posted: December 23, 2014, 12:00 am
 
Beogradski aerodrom posetili su predstavnici rukovodstva banjalučkog i niškog aerodroma. Prilikom obilaska svih segmenata operativnog poslovanja upoznali su se sa tehnologijom rada, kao i sa planovima budućeg ubrzanog razvoja Aerodroma Nikola Tesla.
 
Tom prilikom, direktor Aerodroma Banja Luka, Miroslav Janjić rekao je:
“Aerodrom Nikola Tesla uspeo je da postigne impresivne rezultate, ne samo u okruženju, već i na širem prostoru Evrope. Došli smo da se upoznamo sa tehnologijom i iskustvima beogradskih kolega.”
 
Vladica Đurđanović, v.d. direktora Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu:
“Beogradski aerodrom već godinama pomaže niškom, a nadamo se da će se naša uspešna saradnja nastaviti.”
 
Saša Vlaisavljević, v.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd:
“Kolegama iz Banja Luke i Niša pokazali smo kako funkcionišu naše operativne službe, a pre svega zimska, koja je među najboljima u Evropi. Prijateljskim aerodromima u okruženju želimo da pomognemo i sa njima ostvarimo još bolju saradnju.“
 
Tokom obilaska, pored zimskog štaba i službi zaduženih za prihvat i otpremu vazduhoplova i putnika, gosti iz Banja Luke i Niša imali su priliku da vide simulaciju vatrogasne vežbe gašenja požara na najnovijem vatrenom zidu.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd

 
Posted: December 19, 2014, 12:00 am
Na Aerodromu Nikola Tesla od danas se primenjuje novi sistem za informisanje putnika o redu letenja. Svi monitori u terminalnoj zgradi zamenjeni su novim.
 
U novom informacionom sistemu pregled letova na  monitorima za informisanje putnika je lakši i jednostavniji.
 
Informacije o letovima su jasnije i detaljnije prikazane, sa novim vizuelnim  identitetom.
 
Novi sistem usklađen je i sa prikazom informacija na internet prezentaciji beogradskog aerodroma.
Pored novog informacionog sistema, putnici će o letovima moći da se informišu i na novom info-pultu koji je postavljen u Terminalu 1. Radno vreme info-pulta je od 07.00 do 19.00 časova, a putnicima će biti na raspolaganju tokom novogodišnjih i božićnih praznika.
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
Posted: December 8, 2014, 12:00 am

Na aerodromu Nikola Tesla počele su pripreme za korišćenje novog sistema za informisanje putnika o redu letenja. Svi monitori u terminalnoj zgradi biće zamenjeni novim. Planirano je da novi informacioni sistem bude u punoj upotrebi od 8. decembra 2014. godine. 

Komfor putnika, tokom migracije sa starog na novi informacioni sistem, biće kontinuiran, uz eventualne izmene rasporeda šaltera za registraciju na let o kojima se putnici mogu informisati u izabranoj avio-kompaniji ili na šalteru informacija na aerodromu.

Novim informacionim sistemom biće olakšan pregled letova na  monitorima za informisanje putnika. 

Informacije o letovima su jasnije i detaljnije prikazane, sa novim vizuelnim  identitetom.

Novi sistem usklađen je i sa prikazom informacija na internet prezentaciji beogradskog aerodroma.

Cilj novog menadžmenta je sistemska modernizacija celokupnog dosadašnjeg poslovanja, a primena novog informacionog sistema samo je deo planiranog unapređenja kvaliteta usluge.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: December 1, 2014, 12:00 am
Aerodrom Nikola Tesla Beograd predstavio je novu, savremeniju verziju internet prezentacije na postojećoj adresi: www.beg.aero.
 
Nova koncepcija sajta podrazumeva i optimizaciju prikaza na svim vrstama mobilnih uređaja, odnosno i na telefonu i tabletu. Dizajn prati aktuelne standarde modernog veb dizajna. Dodatne mogućnosti novog sajta su pretraga letova i ostalih sadržaja sa „autocomplete“ funkcijom, konverzija određenih tekstova u pdf format, detaljniji opisi sadržaja sajta i elemenata na mapi zgrade.
 
Upečatljivija je i vidljivija za putnike najvažnija rubrika koja prikazuje podatke iz reda letenja u realnom vremenu, kao što su prikazani i na monitorima u terminalnim zgradama aerodroma.
 
Na novom sajtu i dalje se nalaze sve informacije namenjene putnicima, kao što su vreme poletanja i sletanja, informacije o pojedinačnim letovima, uslugama na aerodromu, kontakti avio-kompanija, servisne i informacije namenjene poslovnim partnerima.
 
Aerodrom Nikola Tesla usmeren je ka razvoju i u svakom smislu tehnološki ide napred, a puštanje u rad novog sajta sa savremenim komunikacijskim alatima samo je jedan od segmenata modernizacije poslovanja.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: November 5, 2014, 12:00 am

DOLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 217
SU 3002
Tirana 05:40 05:40   ATR 72  Na vreme  
JU 827
Beirut 05:50 05:50   Airbus A319  Na vreme  
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:50 05:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 657
SU 3524
Moscow - Sheremetyevo 06:20 06:20   Airbus A319  Na vreme  
TK 1081
Istanbul - Ataturk 08:05 08:05   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
YM 100
Podgorica 08:10 08:10   Embraer 195  Na vreme  
YM 200
Tivat 08:55 08:55   Embraer 195  Na vreme  
A3 850
Athens 09:10 09:10   Bombardier Q400  Na vreme  
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:30 09:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 101
AB 5771
EY 6004
Banja Luka 10:15 10:15   ATR 72  Na vreme  
W6 4092
Dortmund 10:35 10:35   Airbus A320  Na vreme  
JU 531
AZ 7174
Rome - Fiumicino 11:05 11:05   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 601
AB 5762
CA 5591
Vienna 11:05 11:05   ATR 72  Na vreme  
JU 231
Zagreb 11:15 11:15   ATR 72  Na vreme  
AZ 592
EY 7038
Rome - Fiumicino 11:15 11:15   Airbus A320  Na vreme  
JU 541
AZ 7074
Milan - Malpensa 11:20 11:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:25 11:25   ATR 72  Na vreme  
JU 341
AB 5752
EY 6017
Stuttgart 11:35 11:35   Airbus A319  Na vreme  
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:35 11:35   Airbus A320  Na vreme  
JU 401
EY 5981
Copenhagen - Kastrup 11:35 11:35   Airbus A319  Na vreme  
W6 4072
Eindhoven 11:50 11:50   Airbus A320  Na vreme  
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:15 12:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 12:15 12:15   Airbus A319  Na vreme  
LH 1406
AC 9166
SK 3122
UA 9399
Frankfurt 12:20 12:20   Airbus A319  Na vreme  
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:25 12:25   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
JU 411
Stockholm - Arlanda 12:35 12:35   Airbus A319  Na vreme  
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:35   Embraer 195  Na vreme  
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:35 12:35   Airbus A319  Na vreme  
FZ 741
Dubai 12:45 12:45   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
QR 225
Doha
via (Sofia)
13:45 13:45   Airbus A320  Na vreme  
LX 1404
Geneva 13:50 13:50   Airbus A320  Na vreme  
LX 1416
Zurich 14:00 14:00   Airbus A320  Na vreme  
OS 773
Vienna 14:10 14:10   Fokker 100  Na vreme  
W6 4046
Paris - Beauvais 15:25 15:25   Airbus A320  Na vreme  
TK 7605
Antalya 15:40 15:40   Boeing 737-800  Na vreme  
LH 1728
SK 3128
AC 9620
Munich 16:05 16:05   Embraer 195  Na vreme  
LO 573
Warsaw 16:10 16:10   Embraer 175  Na vreme  
JU 113
AB 5741
EY 6043
SU 3538
Sarajevo 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 123
JP 9813
AB 5737
EY 5999
Sofia 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 163
AB 5773
SU 3007
Skopje 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 143
Dubrovnik 16:15 16:15   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 183
AB 5777
Tivat 16:15 16:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 513
AB 5769
JP 9807
Athens 16:15 16:15   Airbus A320  Na vreme  
JU 523
AB 5739
JP 9811
Thessaloniki 16:15 16:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 643
JP 9815
AB 5745
EY 5979
Bucharest 16:15 16:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 173
AB 5775
EY 6045
Podgorica 16:25 16:25   ATR 72  Na vreme  
W6 4206
Gothenburg 16:50 16:50   Airbus A320  Na vreme  
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:10 17:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 17:10 17:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 4007
Antalya 18:00 18:00   Boeing 737-300  Na vreme  
YM 202
Tivat 18:00 18:00   Embraer 195  Na vreme  
OU 336
Split 18:40 18:40   Bombardier Q400  Na vreme  
YM 102
Podgorica 18:40 18:40   Embraer 195  Na vreme  
JU 185
SU 3531
Tivat 19:10 19:10   Boeing 737-300  Na vreme  
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:25 19:25   Airbus A320  Na vreme  
DY 4341
Stockholm - Arlanda 20:05 20:05   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
DY 1976
Oslo 20:20 20:20   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
LX 1418
Zurich 20:20 20:20   Avro RJ100  Na vreme  
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:30 21:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 387
London Heathrow 21:45 21:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 605
AB 5766
Vienna 21:45 21:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 625
Budapest 21:50 21:50   ATR 72  Na vreme  
JU 331
AB 5758
EY 6023
Frankfurt 22:00 22:00   Airbus A319  Na vreme  
JU 635
Warsaw 22:05 22:05   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 195
JP 9804
Ljubljana 22:05 22:05   ATR 72  Na vreme  
JU 235
Zagreb 22:10 22:10   ATR 72  Na vreme  
JU 355
AB 5750
EY 6012
Berlin - Tegel 22:30 22:30   Boeing 737-300  Na vreme  
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:40 22:40   Airbus A320  Na vreme  
JU 375
EY 6034
F7 1202
Zurich 22:50 22:50   Airbus A320  Na vreme  
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 22:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 325
AB 5754
EY 6028
Dusseldorf 22:55 22:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 615
EY 6035
Prague 22:55 22:55   ATR 72  Na vreme  
JU 655
SU 3522
Moscow - Sheremetyevo 23:35 23:35   Airbus A319  Na vreme  
W6 4002
London - Luton 23:50 23:50   Airbus A320  Na vreme  
Posted: May 22, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 217
SU 3002
Tirana 05:40 05:35 C9  ATR 72  Sleteo u 05:34 
JU 507
AB 5779
JP 9817
Larnaca 05:45 05:50 A2  Airbus A319  Sleteo u 05:52 
JU 827
Beirut 05:50 05:45 C3  Airbus A319  Sleteo u 05:45 
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:50 06:05 C4  Airbus A319  Sleteo u 06:04 
OS 771
Vienna 07:30 07:27 A1  Fokker 100  Sleteo u 07:33 
TK 1081
Istanbul - Ataturk 08:05 08:15 C3  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 08:15 
YM 100
Podgorica 08:10 08:05 A3  Embraer 195  Sleteo u 08:09 
RO 211
JU 8155
Bucharest 08:45 08:19 C5  ATR 42-300 / 320  Sleteo u 08:22 
LX 1412
Zurich 08:55 08:58 A4  Airbus A320  Sleteo u 09:05 
YM 200
Tivat 08:55 08:48 A2  Fokker 100  Sleteo u 08:53 
A3 850
Athens 09:10 08:44 C6  Bombardier Q400  Sleteo u 08:47 
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:30 09:19 C4  Airbus A319  Sleteo u 09:23 
JU 181
SU 3527
Tivat 10:20 10:00 A6  Boeing 737-300  Sleteo u 10:08 
PC 893
Istanbul - Sabiha Gokcen 10:30 10:10 C3  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 10:19 
JU 601
AB 5762
CA 5591
Vienna 11:05 10:40 A3  Boeing 737-300    
JU 231
Zagreb 11:15 11:05 C9  ATR 72    
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:25 11:05 C10  ATR 72    
JU 611
EY 6001
Prague 11:30 11:25 C7  ATR 72    
JU 321
AB 5754
EY 6028
Dusseldorf 11:35 11:30 A8  Boeing 737-300    
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:35 11:25 C4  Airbus A319    
JU 351
AB 5764
EY 6012
Berlin - Tegel 11:50 11:50 C2  Airbus A319  Na vreme  
LH 1406
AC 9166
SK 3122
UA 9399
Frankfurt 12:10 12:10 A5  Airbus A320-200 sharklets  Na vreme  
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:15 12:15 C3  Airbus A319    
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 12:15 12:35 A2  Airbus A319    
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:25 12:30 A4  Boeing 737-800 winglets    
JU 411
Stockholm - Arlanda 12:35 12:35 C5  Boeing 737-300  Na vreme  
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:35 A7  Embraer 195  Na vreme  
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:35 12:35 C6  Airbus A320  Na vreme  
JU 651
SU 3520
Moscow - Sheremetyevo 13:00 12:45 C4  Airbus A319    
DS 1437
Geneva 13:10 13:10 A3  Airbus A320  Na vreme  
QR 225
Doha
via (Sofia)
13:45 13:45 C2  Airbus A320  Na vreme  
W6 4052
Basel 13:50 13:50 A8  Airbus A320  Na vreme  
LX 1416
Zurich 14:00 14:00 A2  Embraer 190  Na vreme  
OS 773
Vienna 14:10 14:10 A4  Fokker 100  Na vreme  
JU 811
Tel Aviv 15:35 15:35   Airbus A319  Na vreme  
JU 163
AB 5773
SU 3007
Skopje 15:55 15:55   Airbus A319  Na vreme  
LH 1728
SK 3128
AC 9620
Munich 16:05 16:05   Embraer 195  Na vreme  
LO 573
Warsaw 16:10 16:10   Embraer 175  Na vreme  
JU 123
JP 9813
AB 5737
EY 5999
Sofia 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 113
AB 5741
EY 6043
SU 3538
Sarajevo 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 183
AB 5777
Tivat 16:15 16:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 523
AB 5739
JP 9811
Thessaloniki 16:15 16:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 643
JP 9815
AB 5745
EY 5979
Bucharest 16:15 16:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 16:20 16:20   Airbus A319  Na vreme  
AZ 594
EY 7080
JU 8405
Rome - Fiumicino 16:25 16:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 173
AB 5775
EY 6045
Podgorica 16:25 16:25   ATR 72  Na vreme  
JU 153
Split 16:40 16:40   ATR 72  Na vreme  
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:10 17:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 513
AB 5769
JP 9807
Athens 17:20 17:20   Boeing 737-300  Na vreme  
OS 735
Vienna 17:50 17:50   Bombardier Q400  Na vreme  
YM 202
Tivat 18:00 18:00   Fokker 100  Na vreme  
W6 4106
Memmingen 18:25 18:25   Airbus A320  Na vreme  
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:25 19:25   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
TU 226
Tunis 19:30 19:30   Airbus A319  Na vreme  
YM 102
Podgorica 19:30 19:30   Embraer 195  Na vreme  
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:30 21:30   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 605
AB 5766
Vienna 21:45 21:45   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 625
Budapest 21:50 21:50   ATR 72  Na vreme  
JU 331
AB 5758
EY 6023
Frankfurt 22:00 22:00   Airbus A319  Na vreme  
JU 635
Warsaw 22:05 22:05   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 195
JP 9804
Ljubljana 22:05 22:05   ATR 72  Na vreme  
JU 535
AZ 7072
Rome - Fiumicino 22:05 22:05   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 235
Zagreb 22:10 22:10   ATR 72  Na vreme  
JU 345
AB 5760
EY 6017
Stuttgart 22:30 22:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 545
AZ 7076
Milan - Malpensa 22:35 22:35   Airbus A319  Na vreme  
JU 305
Brussels 22:40 22:40   Airbus A319  Na vreme  
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:40 22:40   Airbus A320  Na vreme  
JU 365
EY 6026
KL 2826
Amsterdam 22:40 22:40   Airbus A319  Na vreme  
JU 375
EY 6034
F7 1202
Zurich 22:50 22:50   Airbus A320  Na vreme  
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 22:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 405
EY 5981
Copenhagen - Kastrup 22:55 22:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 615
EY 6035
Prague 22:55 22:55   ATR 72  Na vreme  
LH 1410
SK 3124
UA 9400
Frankfurt 23:45 23:45   Airbus A319  Na vreme  
W6 4210
Malmo 23:50 23:50   Airbus A320  Na vreme  
Posted: May 21, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
LH 1410
SK 3124
UA 9400
Frankfurt 23:45 00:04 A3  Airbus A321  Sleteo u 00:09 
JU 517
JP 9821
Athens 05:40 05:22 A2  Airbus A319  Sleteo u 05:26 
JU 827
Beirut 05:50 05:43 C4  Airbus A320  Sleteo u 05:47 
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:50 05:46 C3  Airbus A319  Sleteo u 05:51 
JU 657
SU 3524
Moscow - Sheremetyevo 06:20 06:15 A4  Airbus A319  Sleteo u 06:22 
OS 771
Vienna 07:30 07:25 A3  Fokker 70  Sleteo u 07:34 
TK 1081
Istanbul - Ataturk 08:05 08:05 C2  Boeing 737-900 winglets  Sleteo u 08:10 
YM 100
Podgorica 08:10 08:10 A4  Embraer 195  Sleteo u 08:13 
RO 211
JU 8155
Bucharest 08:45 08:25 A6  ATR 42-300 / 320  Sleteo u 08:29 
YM 200
Tivat 08:55 08:55 A5  Fokker 100  Sleteo u 08:58 
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:30 09:20 A1  Airbus A319  Sleteo u 09:23 
YM 104
Podgorica 09:40 09:30 A10  Fokker 100  Sleteo u 09:37 
JU 817
Tel Aviv 10:25 10:48 C3  Boeing 737-300  Sleteo u 10:55 
W6 4092
Dortmund 10:35 10:30 A9  Airbus A320  Sleteo u 10:36 
JU 531
AZ 7174
Rome - Fiumicino 11:05 11:17 C6  Airbus A319  Sleteo u 11:20 
JU 601
AB 5762
CA 5591
Vienna 11:05 11:10 C7  ATR 72  Sleteo u 11:11 
JU 621
Budapest 11:10 11:03 B6  ATR 72  Sleteo u 11:05 
JU 231
Zagreb 11:15 11:07 C9  ATR 72  Sleteo u 11:08 
JU 631
Warsaw 11:15 11:13 C5  Boeing 737-300  Sleteo u 11:15 
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:25 11:15 C10  ATR 72  Sleteo u 11:17 
JU 341
AB 5752
EY 6017
Stuttgart 11:35 11:30 A6  Boeing 737-300  Sleteo u 11:34 
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:35 11:25 C4  Airbus A319  Sleteo u 11:31 
JU 401
EY 5981
Copenhagen - Kastrup 11:35 11:50 C2  Boeing 737-300  Sleteo u 11:54 
W6 4072
Eindhoven 11:50 11:40 A7  Airbus A320  Sleteo u 11:45 
JU 351
AB 5764
EY 6012
Berlin - Tegel 11:50 11:45 A1  Airbus A319  Sleteo u 11:50 
LH 1406
AC 9166
SK 3122
UA 9399
Frankfurt 12:10 12:15 A5  Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 12:18 
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:15 12:30 C3  Airbus A320  Sleteo u 12:40 
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 12:15 12:32 A2  Airbus A319  Sleteo u 12:35 
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:25 12:29 A3  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 12:31 
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:45 A6  Embraer 195  Sleteo u 12:53 
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:35 23:25 A8  Airbus A319  Sleteo u 23:27 
FZ 741
Dubai 12:45 12:55 A8  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 13:03 
LO 571
Warsaw 13:10 13:01 A7  Embraer 175  Sleteo u 13:07 
LX 1416
Zurich 14:00 14:15 A4  Avro RJ100  Sleteo u 14:20 
OS 773
Vienna 14:10 14:20 A3  Fokker 100  Sleteo u 14:26 
W6 4046
Paris - Beauvais 15:25 15:12 A7  Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 15:21 
JU 123
JP 9813
AB 5737
EY 5999
Sofia 15:55 15:50 C5  Airbus A319  Sleteo u 15:53 
B2 811
Minsk
via (Budapest)
16:00 15:45 A8  Bombardier CRJ200  Sleteo u 15:50 
LH 1728
SK 3128
AC 9620
Munich 16:05 16:18 A5  Embraer 195  Sleteo u 16:22 
JU 103
AB 5771
EY 6004
Banja Luka 16:05 16:15 B6  ATR 72  Sleteo u 16:18 
JU 113
AB 5741
EY 6043
SU 3538
Sarajevo 16:10 16:06 B2  ATR 72  Sleteo u 16:08 
JU 163
AB 5773
SU 3007
Skopje 16:10 16:10 B4  ATR 72  Sleteo u 16:27 
JU 173
AB 5775
EY 6045
Podgorica 16:10 15:52 C3  Airbus A320  Sleteo u 15:57 
JU 143
Dubrovnik 16:15 16:10 A6  Boeing 737-300  Sleteo u 16:13 
JU 183
Tivat 16:15 16:05 C2  Airbus A319  Sleteo u 16:10 
JU 213
EY 6039
Tirana 16:15 16:30 B5  ATR 72  Sleteo u 16:37 
JU 513
AB 5769
JP 9807
Athens 16:15 16:15 C4  Boeing 737-300  Sleteo u 16:29 
JU 523
AB 5739
JP 9811
Thessaloniki 16:15 16:10 A2  Boeing 737-300  Sleteo u 16:25 
JU 643
JP 9815
AB 5745
EY 5979
Bucharest 16:15 16:40 A1  Airbus A319  Sleteo u 16:44 
AZ 594
EY 7080
JU 8405
Rome - Fiumicino 16:25 16:20 A7  Embraer 175  Sleteo u 16:33 
W6 4206
Gothenburg 16:50 16:50 A9  Airbus A320  Sleteo u 16:55 
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:10 17:10 A5  Airbus A319  Sleteo u 17:30 
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 17:10 17:05 A4  Airbus A319  Sleteo u 17:09 
OS 735
Vienna 17:50 17:55 C5  Bombardier Q400  Sleteo u 18:00 
YM 202
Tivat 18:00 17:58 A3  Embraer 190  Sleteo u 18:02 
YM 102
Podgorica 18:40 18:33 A1  Embraer 195  Sleteo u 18:38 
LX 1418
Zurich 19:20 19:30 C4  Airbus A321  Sleteo u 19:37 
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:25 20:00 A2  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 19:57 
JU 185
SU 3531
Tivat 19:25 19:40 C7  ATR 72  Sleteo u 19:40 
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:30 21:00 A2  Boeing 737-300  Sleteo u 21:01 
JU 605
AB 5766
Vienna 21:45 21:58 A4  Boeing 737-300  Sleteo u 21:59 
JU 331
AB 5758
EY 6023
Frankfurt 22:00 21:50 C3  Airbus A319  Sleteo u 21:52 
JU 195
JP 9804
Ljubljana 22:05 21:45 A5  Boeing 737-300  Sleteo u 21:44 
JU 235
Zagreb 22:10 21:55 C6  ATR 72  Sleteo u 21:55 
JU 545
AZ 7076
Milan - Malpensa 22:35 22:33 C4  Airbus A319  Sleteo u 22:36 
JU 305
Brussels 22:40 22:35 A1  Boeing 737-300  Sleteo u 22:38 
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:40 22:20 A3  Airbus A320  Sleteo u 22:24 
JU 375
EY 6034
F7 1202
Zurich 22:50 22:58 C5  Airbus A320  Sleteo u 23:00 
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 23:30 C2  Airbus A319  Sleteo u 23:34 
JU 615
EY 6035
Prague 22:55 22:55 C7  ATR 72  Sleteo u 22:57 
JU 415
EY 6038
Stockholm - Arlanda 23:00 23:00 A2  Airbus A319  Sleteo u 23:06 
JU 325
AB 5754
EY 6028
Dusseldorf 23:05 22:50 A6  Airbus A319  Sleteo u 22:53 
JU 655
SU 3522
Moscow - Sheremetyevo 23:35 23:35 A4  Airbus A319  Sleteo u 23:37 
LH 1410
SK 3124
UA 9400
Frankfurt 23:45 23:40 A5  Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 23:42 
W6 4002
London - Luton 23:50 23:45 A7  Airbus A320  Sleteo u 23:46 
Posted: May 20, 2015, 11:00 pm

ODLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 216
SU 3001
Tirana 00:25 00:25   ATR 72  Na vreme  
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 00:50 00:50   Airbus A320  Na vreme  
W6 4091
Dortmund 05:40 05:40   Airbus A320  Na vreme  
LH 1411
AC 9167
SK 3125
UA 9191
Frankfurt 06:10 06:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 400
EY 6036
Copenhagen - Kastrup 06:35 06:35   Airbus A319  Na vreme  
JU 410
EY 6030
Stockholm - Arlanda 06:35 06:35   Airbus A319  Na vreme  
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40   Airbus A319  Na vreme  
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:40 06:40   Airbus A319  Na vreme  
JU 600
AB 5763
CA 5592
Vienna 06:50 06:50   ATR 72  Na vreme  
JU 530
AZ 7073
Rome - Fiumicino 07:00 07:00   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 540
AZ 7075
Milan - Malpensa 07:10 07:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 170
EY 6049
Podgorica 07:10 07:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 07:20 07:20   Airbus A320  Na vreme  
JU 340
AB 5753
EY 6019
Stuttgart 07:25 07:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 230
Zagreb 07:35 07:35   ATR 72  Na vreme  
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:35 07:35   ATR 72  Na vreme  
JU 100
AB 5770
EY 6005
Banja Luka 07:50 07:50   ATR 72  Na vreme  
YM 101
Podgorica 08:50 08:50   Embraer 195  Na vreme  
TK 1082
Istanbul - Ataturk 08:55 08:55   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
YM 203
Tivat 09:35 09:35   Embraer 195  Na vreme  
A3 851
Athens 09:40 09:40   Bombardier Q400  Na vreme  
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:25 10:25   Airbus A319  Na vreme  
W6 4205
Gothenburg 11:20 11:20   Airbus A320  Na vreme  
AZ 591
JU 8404
Rome - Fiumicino 12:05 12:05   Airbus A320  Na vreme  
W6 4071
Eindhoven 12:20 12:20   Airbus A320  Na vreme  
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 12:20 12:20   Airbus A320  Na vreme  
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:55 12:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 4006
Antalya 13:00 13:00   Boeing 737-300  Na vreme  
LH 1723
AC 9481
SK 3127
Munich 13:10 13:10   Embraer 195  Na vreme  
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 13:10 13:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 162
AB 5772
SU 3005
Skopje 13:20 13:20   ATR 72  Na vreme  
JU 122
JP 9812
AB 5736
EY 5998
Sofia 13:20 13:20   ATR 72  Na vreme  
JU 522
AB 5738
JP 9810
Thessaloniki 13:20 13:20   Airbus A319  Na vreme  
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:25 13:25   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
LH 1407
AC 9437
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:25 13:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 642
JP 9814
AB 5744
EY 5980
Bucharest 13:25 13:25   Airbus A319  Na vreme  
FZ 742
Dubai 13:35 13:35   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
JU 142
Dubrovnik 13:45 13:45   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 182
AB 5776
EY 6016
SU 3526
Tivat 13:45 13:45   Airbus A319  Na vreme  
JU 172
AB 5774
EY 6048
SU 3528
Podgorica 13:50 13:50   ATR 72  Na vreme  
JU 112
AB 5740
EY 6044
SU 3537
Sarajevo 13:50 13:50   ATR 72  Na vreme  
LX 1405
Geneva 14:30 14:30   Airbus A320  Na vreme  
LX 1417
Zurich 14:40 14:40   Airbus A320  Na vreme  
QR 226
Doha
via (Sofia)
14:45 14:45   Airbus A320  Na vreme  
JU 386
London Heathrow 15:00 15:00   Airbus A319  Na vreme  
OS 774
Vienna 15:25 15:25   Fokker 100  Na vreme  
W6 4045
Paris - Beauvais 15:55 15:55   Airbus A320  Na vreme  
TK 7606
Antalya 16:40 16:40   Boeing 737-800  Na vreme  
LH 1729
SK 3129
Munich 16:40 16:40   Embraer 195  Na vreme  
JU 184
SU 3530
Tivat 16:45 16:45   Boeing 737-300  Na vreme  
LO 574
Warsaw 16:50 16:50   Embraer 175  Na vreme  
JU 654
SU 3523
Moscow - Sheremetyevo 17:00 17:00   Airbus A319  Na vreme  
JU 330
AB 5759
EY 6024
Frankfurt 17:05 17:05   Airbus A319  Na vreme  
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:10   Airbus A319  Na vreme  
W6 4001
London - Luton 17:35 17:35   Airbus A320  Na vreme  
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 17:55 17:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 324
AB 5757
EY 6029
Dusseldorf 17:55 17:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 634
Warsaw 18:10 18:10   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 614
EY 6002
Prague 18:10 18:10   ATR 72  Na vreme  
JU 354
AB 5751
EY 6013
Berlin - Tegel 18:10 18:10   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 234
Zagreb 18:20 18:20   ATR 72  Na vreme  
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:20 18:20   ATR 72  Na vreme  
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:30 18:30   Airbus A320  Na vreme  
JU 624
Budapest 18:35 18:35   ATR 72  Na vreme  
YM 201
Tivat 18:40 18:40   Embraer 195  Na vreme  
JU 604
AB 5767
Vienna 18:55 18:55   Airbus A319  Na vreme  
OU 337
Split 19:20 19:20   Bombardier Q400  Na vreme  
YM 103
Podgorica 19:20 19:20   Embraer 195  Na vreme  
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:20   Airbus A320  Na vreme  
DY 4342
Stockholm - Arlanda 20:35 20:35   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
DY 1977
Oslo 21:00 21:00   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
LX 1419
Zurich 21:00 21:00   Avro RJ100  Na vreme  
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:50 23:50   Airbus A319  Na vreme  
JU 816
Tel Aviv 23:55 23:55   Boeing 737-300  Na vreme  
Posted: May 22, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 216
SU 3001
Tirana 00:25 00:25 C6  ATR 72  Odleteo u 00:32 
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 00:50 00:50 A3  Airbus A320  Odleteo u 00:47 
W6 4051
Basel 05:10 05:10 A7  Airbus A320  Odleteo u 05:19 
LH 1411
AC 9167
SK 3125
UA 9191
Frankfurt 06:05 06:05 A5  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 06:12 
JU 650
SU 3521
Moscow - Sheremetyevo 06:30 06:30 C2  Airbus A319  Odleteo u 06:37 
JU 320
AB 5755
EY 6021
Dusseldorf 06:35 06:35 A1  Boeing 737-300  Odleteo u 06:43 
JU 410
EY 6030
Stockholm - Arlanda 06:35 06:35 A3  Boeing 737-300  Odleteo u 06:50 
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:40 06:40 C3  Airbus A319  Odleteo u 06:57 
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40 C5  Airbus A320  Odleteo u 06:53 
JU 610
EY 6003
Prague 06:45 06:45 A4b  ATR 72  Odleteo u 06:54 
JU 600
AB 5763
CA 5592
Vienna 06:50 07:20 C6  Boeing 737-300  Odleteo u 07:25 
JU 170
EY 6049
Podgorica 07:10 07:10 A2  Airbus A319  Odleteo u 07:17 
JU 350
AB 5765
EY 6014
Berlin - Tegel 07:15 07:15 A4  Airbus A319  Odleteo u 07:35 
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 07:20 07:20 C4  Airbus A319  Odleteo u 07:23 
JU 810
Tel Aviv 07:35 07:35 A6  Airbus A319  Odleteo u 07:41 
JU 230
Zagreb 07:35 07:35 C7  ATR 72  Odleteo u 07:44 
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:35 07:35 A4a  ATR 72  Odleteo u 07:37 
JU 180
Tivat 07:50 07:50 A5  Boeing 737-300  Odleteo u 07:49 
OS 772
Vienna 08:10 08:10 A1  Fokker 100  Odleteo u 08:29 
YM 101
Podgorica 08:50 08:50 A3  Embraer 195  Odleteo u 08:54 
TK 1082
Istanbul - Ataturk 08:55 08:55 C3  Boeing 737-800 winglets  Odleteo u 09:16 
RO 212
JU 8154
Bucharest 09:15 09:15 C5  ATR 42-300 / 320  Odleteo u 09:18 
YM 203
Tivat 09:35 09:35 A2  Fokker 100  Odleteo u 09:43 
A3 851
Athens 09:40 09:40 C6  Bombardier Q400  Odleteo u 09:41 
LX 1413
Zurich 09:40 09:40 A4  Airbus A320  Odleteo u 09:57 
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:25 10:25 C4  Airbus A319    
PC 894
Istanbul - Sabiha Gokcen 11:10 11:10 C3  Boeing 737-800 winglets  Izlaz otvoren  
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 12:20 12:20 C4  Airbus A319  Na vreme  
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:55 12:55 C2  Airbus A319  Na vreme  
LH 1723
AC 9481
SK 3127
Munich 13:10 13:10 A7  Embraer 195  Na vreme  
JU 522
AB 5738
JP 9810
Thessaloniki 13:20 13:20 A2  Airbus A319  Na vreme  
JU 162
AB 5772
SU 3005
Skopje 13:20 13:20 C3  Airbus A319  Na vreme  
JU 122
JP 9812
AB 5736
EY 5998
Sofia 13:20 13:20 A6  Boeing 737-300  Na vreme  
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:25 13:25 A4  Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
LH 1407
AC 9437
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:25 13:25 A5  Airbus A320-200 sharklets  Na vreme  
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 13:25 13:25 C5  Boeing 737-300  Na vreme  
JU 642
JP 9814
AB 5744
EY 5980
Bucharest 13:25 13:25 A1  Airbus A319  Na vreme  
JU 152
Split 13:40 13:40 A4a  ATR 72  Na vreme  
DS 1438
Geneva 13:45 13:45 A3  Airbus A320  Na vreme  
JU 182
AB 5776
EY 6016
SU 3526
Tivat 13:45 13:45 C4  Airbus A319  Na vreme  
JU 172
AB 5774
EY 6048
SU 3528
Podgorica 13:50 13:50 A4b  ATR 72  Na vreme  
JU 112
AB 5740
EY 6044
SU 3537
Sarajevo 13:50 13:50 C1  ATR 72  Na vreme  
W6 4105
Memmingen 14:35 14:35 A8  Airbus A320  Na vreme  
LX 1417
Zurich 14:40 14:40 A2  Embraer 190  Na vreme  
QR 226
Doha
via (Sofia)
14:45 14:45 C2  Airbus A320  Na vreme  
OS 774
Vienna 15:25 15:25 A4  Fokker 100  Na vreme  
LH 1729
SK 3129
Munich 16:40 16:40   Embraer 195  Na vreme  
LO 574
Warsaw 16:50 16:50   Embraer 175  Na vreme  
JU 330
AB 5759
EY 6024
Frankfurt 17:05 17:05   Airbus A319  Na vreme  
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 364
EY 6027
KL 2825
Amsterdam 17:10 17:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 304
Brussels 17:15 17:15   Airbus A319  Na vreme  
AZ 597
EY 7082
Rome - Fiumicino 17:55 17:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 404
EY 6036
Copenhagen - Kastrup 17:55 17:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 17:55 17:55   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 534
AZ 7073
Rome - Fiumicino 18:05 18:05   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 614
EY 6002
Prague 18:10 18:10   ATR 72  Na vreme  
JU 634
Warsaw 18:15 18:15   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 344
AB 5761
EY 6018
Stuttgart 18:15 18:15   Airbus A319  Na vreme  
OS 736
Vienna 18:20 18:20   Bombardier Q400  Na vreme  
JU 234
Zagreb 18:20 18:20   ATR 72  Na vreme  
JU 544
AZ 7077
Milan - Malpensa 18:20 18:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:20 18:20   ATR 72  Na vreme  
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:30 18:30 C6  Airbus A320  Na vreme  
JU 624
Budapest 18:35 18:35   ATR 72  Na vreme  
YM 201
Tivat 18:40 18:40   Fokker 100  Na vreme  
W6 4209
Malmo 18:55 18:55   Airbus A320  Na vreme  
JU 604
AB 5767
Vienna 18:55 18:55   Boeing 737-300  Na vreme  
YM 103
Podgorica 20:10 20:10   Embraer 195  Na vreme  
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:20   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
TU 227
Tunis 20:30 20:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 826
Beirut 23:40 23:40   Airbus A319  Na vreme  
JU 656
SU 3525
Moscow - Sheremetyevo 23:40 23:40   Airbus A319  Na vreme  
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:50 23:50   Airbus A319  Na vreme  
Posted: May 21, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 516
JP 9820
Athens 00:30 00:30 A4  Airbus A319  Odleteo u 00:35 
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 00:50 00:50 A5  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 00:44 
W6 4091
Dortmund 05:40 05:40 A9  Airbus A320  Odleteo u 05:53 
LH 1411
AC 9167
SK 3125
UA 9191
Frankfurt 06:05 06:05 A3  Airbus A321  Odleteo u 06:10 
JU 400
EY 6036
Copenhagen - Kastrup 06:35 06:35 C2  Boeing 737-300  Odleteo u 06:48 
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:40 06:40 C4  Airbus A320  Odleteo u 06:50 
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40 C5  Airbus A319  Odleteo u 06:41 
JU 600
AB 5763
CA 5592
Vienna 06:50 06:50 A4a  ATR 72  Odleteo u 07:04 
JU 530
AZ 7073
Rome - Fiumicino 07:00 07:00 C3  Airbus A319  Odleteo u 07:01 
JU 170
EY 6049
Podgorica 07:10 07:10 A2  Airbus A319  Odleteo u 07:20 
JU 350
AB 5765
EY 6014
Berlin - Tegel 07:15 07:15 A6  Airbus A319  Odleteo u 07:13 
JU 630
Warsaw 07:20 07:20 C6  Boeing 737-300  Odleteo u 07:21 
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 07:20 07:20 A4  Airbus A319  Odleteo u 07:27 
JU 340
AB 5753
EY 6019
Stuttgart 07:25 07:25 A1  Boeing 737-300  Odleteo u 07:24 
JU 230
Zagreb 07:35 07:35 C1  ATR 72  Odleteo u 07:33 
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:35 07:35 A4b  ATR 72  Odleteo u 07:44 
JU 620
Budapest 07:55 07:55 C7  ATR 72  Odleteo u 08:03 
OS 772
Vienna 08:10 08:10 A3  Fokker 70  Odleteo u 08:22 
YM 101
Podgorica 08:50 08:50 A4  Embraer 195  Odleteo u 08:53 
TK 1082
Istanbul - Ataturk 08:55 08:55 C2  Boeing 737-900 winglets  Odleteo u 09:12 
RO 212
JU 8154
Bucharest 09:15 09:15 A6  ATR 42-300 / 320  Odleteo u 09:16 
YM 203
Tivat 09:35 09:35 A5  Fokker 100  Odleteo u 09:44 
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:25 10:25 A1  Airbus A319  Odleteo u 10:32 
W6 4205
Gothenburg 11:20 11:20 A9  Airbus A320  Odleteo u 11:22 
W6 4071
Eindhoven 12:20 12:20 A7  Airbus A320  Odleteo u 12:39 
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 12:20 12:20 C3  Boeing 737-300  Odleteo u 12:32 
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:55 12:55 A4  Airbus A319  Odleteo u 13:07 
LH 1723
AC 9481
SK 3127
Munich 13:10 13:25 A6  Embraer 195  Odleteo u 13:45 
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 13:10 13:10 C4  Airbus A319  Odleteo u 13:24 
JU 162
AB 5772
SU 3005
Skopje 13:20 13:20 A4a  ATR 72  Odleteo u 13:29 
JU 522
AB 5738
JP 9810
Thessaloniki 13:20 13:20 C2  Boeing 737-300  Odleteo u 13:28 
JU 122
JP 9812
AB 5736
EY 5998
Sofia 13:20 13:20 A1  Airbus A319  Odleteo u 13:39 
JU 212
EY 6020
SU 3539
Tirana 13:20 13:20 A4b  ATR 72  Odleteo u 13:40 
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:25 13:25 A3  Boeing 737-800 winglets  Odleteo u 13:35 
LH 1407
AC 9437
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:25 13:25 A5  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 13:31 
JU 642
JP 9814
AB 5744
EY 5980
Bucharest 13:25 13:25 A2  Airbus A319  Odleteo u 13:52 
FZ 742
Dubai 13:35 13:35 A8  Boeing 737-800 winglets  Odleteo u 14:10 
JU 182
Tivat 13:45 13:45 C6  Airbus A319  Odleteo u 13:57 
JU 142
Dubrovnik 13:45 13:45 C5  Boeing 737-300  Odleteo u 14:01 
JU 102
AB 5770
EY 6005
Banja Luka 13:45 13:45 C7  ATR 72  Odleteo u 14:02 
JU 172
AB 5774
EY 6048
SU 3528
Podgorica 13:50 13:50 C3  Airbus A320  Odleteo u 13:56 
JU 112
AB 5740
EY 6044
SU 3537
Sarajevo 13:50 13:50 C1  ATR 72  Odleteo u 14:03 
LO 572
Warsaw 14:00 14:00 A7  Embraer 175  Odleteo u 14:06 
LX 1417
Zurich 14:40 14:40 A4  Avro RJ100  Odleteo u 15:12 
OS 774
Vienna 15:25 15:25 A3  Fokker 100  Odleteo u 15:26 
W6 4045
Paris - Beauvais 15:55 15:55 A7  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 16:11 
B2 812
Minsk
via (Budapest)
16:40 16:40 A8  Bombardier CRJ200  Odleteo u 16:40 
LH 1729
SK 3129
Munich 16:40 16:40 A5  Embraer 195  Odleteo u 17:04 
JU 184
SU 3530
Tivat 16:45 16:45 A4a  ATR 72  Odleteo u 17:22 
JU 414
EY 6037
Stockholm - Arlanda 17:00 17:00 C5  Airbus A319  Odleteo u 17:20 
JU 654
SU 3523
Moscow - Sheremetyevo 17:00 17:00 C2  Airbus A319  Odleteo u 17:14 
JU 330
AB 5759
EY 6024
Frankfurt 17:05 17:05 A3  Airbus A319  Odleteo u 17:17 
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:10 A1  Airbus A319  Odleteo u 17:50 
JU 304
Brussels 17:15 17:15 A2  Boeing 737-300  Odleteo u 17:44 
YM 105
Podgorica 17:30 17:30 A10  Fokker 100  Odleteo u 17:30 
W6 4001
London - Luton 17:35 17:35 A9  Airbus A320  Odleteo u 17:46 
AZ 597
EY 7082
Rome - Fiumicino 17:55 17:55 A7  Embraer 175  Odleteo u 18:04 
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 17:55 17:55 A6  Boeing 737-300  Odleteo u 17:55 
JU 324
AB 5757
EY 6029
Dusseldorf 17:55 17:55 A5  Airbus A319  Odleteo u 18:10 
JU 614
EY 6002
Prague 18:10 18:10 A4a  ATR 72  Odleteo u 18:24 
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:20 19:15 C2  Boeing 737-300  Odleteo u 19:16 
JU 544
AZ 7077
Milan - Malpensa 18:20 18:20 A4  Airbus A319  Odleteo u 18:28 
JU 234
Zagreb 18:20 18:20 A4b  ATR 72  Odleteo u 18:21 
OS 736
Vienna 18:20 18:20 C5  Bombardier Q400  Odleteo u 18:45 
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:30 18:30 C3  Airbus A320  Odleteo u 18:43 
YM 201
Tivat 18:40 18:40 A3  Embraer 190  Odleteo u 18:50 
JU 604
AB 5767
Vienna 18:55 18:55 C4  Boeing 737-300  Odleteo u 18:58 
YM 103
Podgorica 19:20 19:20 A1  Embraer 195  Odleteo u 19:20 
LX 1419
Zurich 20:00 20:00 C4  Airbus A321  Odleteo u 20:20 
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:40 A2  Boeing 737-800 winglets  Odleteo u 20:49 
JU 826
Beirut 23:40 23:55 C3  Airbus A319  Odleteo u 23:59 
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:50 23:50 C4  Airbus A319  Odleteo u 23:57 
JU 506
AB 5778
JP 9816
Larnaca 23:55 23:55 A2  Airbus A319  Odleteo u 00:15 
Posted: May 20, 2015, 11:00 pm

AKCIJE

Broj mesta po ovim cenama je ograničen.
Period prodaje: bez ograničenja.
Maksimalna dužina boravka: u zavisnosti od izabrane tarife.

Povratno putovanje

Beograd- Abu Dabi- Beograd     od 369 €*
Beograd- Dubai- Beograd     od 369 €*
Beograd- Kuvajt- Beograd     od 473 €*
Beograd- Brizbejn- Beograd     od 1285 €*
Beograd- Melburn- Beograd     od 1158 €*
Beograd- Sidnej- Beograd     od 1269 €*
Beograd- Sejšeli- Beograd     od 713 €*
Beograd- Atina- Beograd     od 169 €*
Beograd- Brisel- Beograd     od 189 €*
Beograd- Cirih- Beograd     od 180 €*
Beograd- Diseldorf- Beograd     od 160 €*
Beograd- Istanbul- Beograd     od 88 €*
Beograd- Kopenhagen- Beograd     od 168 €*
Beograd- London (Heathrow)- Beograd     od 229 €*
Beograd- Milano- Beograd     od 109 €*
Beograd- Moskva- Beograd     od 239 €*
Beograd- Podgorica- Beograd     od 96 €*
Beograd- Rim- Beograd     od 163 €*

Abu Dabi- Beograd- Abu Dabi     od 323 €*
Dubai- Beograd- Dubai     od 323 €*
Kuvajt- Beograd- Kuvajt     od 630 €*
Brizbejn- Beograd- Brizbejn     od 1347 €*
Melburn- Beograd- Melburn     od 1357 €*
Sidnej- Beograd- Sidnej     od 1332 €*
Sejšeli- Beograd- Sejšeli     od 762 €*
Atina- Beograd- Atina     od 169 €*
Brisel- Beograd- Brisel     od 189 €*
Cirih- Beograd- Cirih     od 188 €*
Diseldorf- Beograd- Diseldorf     od 160 €*
Istanbul- Beograd- Istanbul     od 83 €*
Kopenhagen- Beograd- Kopenhagen     od 229 €*
London (Heathrow)- Beograd- London (Heathrow)     od 227 €*
Milano- Beograd- Milano     od 109 €*
Moskva- Beograd- Moskva     od 239 €*
Podgorica- Beograd- Podgorica     od 96 €*
Rim- Beograd- Rim     od 163 €*

* Broj mesta po ovim cenama je ograničen. Cena se odnosi na povratno putovanje. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim cene usluge izdavanja karte.

Social Share Toolbar