Karte za sve…

Karte za sve…

autobuske karte,avio karte,karte za koncerte

Avio karte

AVIO KARTE, AVIONSKE KARTE, AVIO PREVOZ ZA AVIO KARTE

KONTAKTIRAJTE NAS I PRONAĆI ĆEMO NAJBOLJU I NAJPOVOLJNIJU VEZU ZA SVE DESTINACIJE U SVETU

Poštovani,
turistička agencija MAESTRAL sa svojim partnerima Vam nudi mogućnost kupovine jeftine avio karte. Kod nas možete izvršiti rezervaciju i kupovinu avio prevoza sledećih prevoznika: Jat, Lufthansa, British airways, Air France, Alitalia, Montenegro airlines, Genex, Croatia airlines, Adria airways, KML, Turkish airlines, Olympic, Air Canada…

Avio kompanije, avio karte,avionske karte

Avio kompanije

PROCITAJTE SAVET KAKO BISTE DOŠLI DO NAJJEFTINIJE AVIO KARTE:

1. planirajte unapred kupovinu avio karte (sa približavanjem termina polaska avio karta postaje skuplja, zbog ograničenog broja sedišta u ekonomskim klasama)
2. do jeftine avio karte možete doći ukoliko se imate mogućnost da termini polaska i povratka budu fleksibilni (+/- 3 dana)
3. većina avio kompanija ima popuste za omladince, tako da omladinske avio karte koriste lica do 26 godina
4. avio kompanije u vansezoni (oktobar- novembar i januar- mart) odobravaju popuste za kupovinu avio karte, tako da u tom periodu su avio karte jeftinije, i obratno
5. jeftine avio karte najčešće ne dozvoljavaju naknadne promene (promene datume polaska ili povratka, niti bilo koje druge promene već ispisane avio karte)
6. u zavisnosti od klase na kojima je avio karta postoji skala po kojim se tarifira svaka promena (postoje karte kod kojih se promena veoma malo doplaćuje, ali su te karte često dosta skuplje)
7. ukoliko niste primorani da putujete sa Vama najbližeg aerodroma, postoji mogućnost kupovine jeftinije avio karte sa nekog od aerodroma u okruženju
8. ukoliko cena avio karte koju dobijete u razgovoru sa nama ili u ponudi koju Vam dostavimo na e-mail bude odgovarajuća, uradite rezervaciju avio karte na ime i prezime putnika. Rezervacija jeftine avio karte nema obavezujući karakter, ona uglavnom traje od 24 do 48 sati i nakon tog vremena se automatski briše. Od agenta ćete dobiti krajnji rok za kupovinu avio karte. Ne retko se dešava da se izgubi dosta vremena dok se klijent ne odluči za ponudu koju dobije, ali tada rezervacija više ne važi i mora se raditi nova
9. nemojte nikada raditi istu rezervaciju avio karte u više turističkih agencija, pošto će avio kompanija dobiti informaciju o duplim rezervacijama avio karte i poništi sve rezervacije na ime putnika, pošto ste narušili pravila rezervacije avio karte.
10. ukoliko iz bilo kog razloga budete morali da vratite već kupljenu avio kartu, morate biti spremni na to da avio kompanije zadržavaju određene penale. Iznos penala zavisi od uslova avio karte koju ste kupili i razloga za vraćanje. Naravno, kod najjeftinije avio karte refundacija uglavnom nije dozvoljena.

Turistički agenti na avio šalteru rade u Vašem interesu i budite sigurni da će Vam ponuditi najpovoljniju avio kartu u datom trenutku.
Budite slobodni i informišite se o svemu što Vas interesuje.

Rezervaije avio karata

Poštovani,

ukoliko želite da pošaljete upit za avio kartu kliknite na sliku i popunite upitnik i potvrdite ga pritiskom na dugme POSALJI!

rezervisi odmah,rezervacija,rezevisi,zelim da rezervisem,rezervacije

Vesti

Vesti aerodroma Nikola Tesla Beograd.

   

Na Aerodromu Nikola Tesla Beograd danas je svečano otvorena izložba "Art tura" Narodnog muzeja u Beogradu.

Izložbu čini odabir vrhunskih reprodukcija remek-dela Anrija Matisa, Pjera Ogista Renoara, Pabla Pikasa, kao i remek dela domaćih autora, među kojima su i dela Katarine Ivanović, Đorđa Krstića, Nadežde Petrović i Jovana Bjelića koja se nalaze u kolekciji Narodnog muzeja u Beogradu.

Prilikom otvaranja izložbe, Zoran Stojković, izvršni direktor AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd izjavio je:

„Podrškom postavci “Art ture” pružamo našim putnicima nesvakidašnji ugođaj u kojem će se upoznati sa delima Đure Jakšića, Nadežde Petrović, Pabla Pikasa, Ogista Renoara i mnogih drugih. Drago nam je što našim putnicima, kojih je sve više, možemo približiti dela velikih umetnika, kako domaćih tako i stranih. Ove godine očekujemo i rekordnih 5 miliona putnika“.

Gordana Grabež, operativni direktor Narodnog muzeja u Beogradu istakla je zadovoljstvo zbog saradnje naše najstarije muzejske institucije sa Aerodromom Nikola Tesla, kao mestom sa kojim se mnogi od gostiju Srbije najpre susretnu. Naglašavajući upečatljivost prvog ili poslednjeg utiska koji putnik ponese sa jednog mesta, govorila je o značaju mogućnosti da to upravo budu slike kulturnih dobara iz najvećeg nacionalnog muzeja Srbije. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji štampe kompanije Hjulit-Pakard, Narodni muzej dobio je mogućnost da delima velikih umetnika omogući da iz muzejskog prostora „zakorače“ u nove ambijente gradskog pejzaža.

Odabir vrhunskih reprodukcija izložbe Art tura na beogradskom aerodromu, putnike će podsetiti na izložbe i podstaći znatiželju za boljim upoznavanjem nasleđa koje se čuva u Narodnom muzeju, dok će jedan deo putnika u prolazu, zahvaljujući ovoj postavci, po prvi put imati priliku da upozna samo jedan mali segment neprocenjive kulturne baštine.

Izložbu "Art tura" putnici će na beogradskom aerodromu Nikola Tesla moći da obiđu do 24. maja 2015. godine.

Spisak dela i lokacije možete pronaći u ovom dokumentu.

Narodni muzej u Beogradu                                                                     AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

    

Posted: March 27, 2015, 12:00 am

Aerodrom Nikola Tesla dobitnik je nagrade Brand leader Awards 2015 kao lider u  oblasti vazdušnog saobraćaja Jugositočne Evrope.

Na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuirani pozitivan razvoj, viskok stepen prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju konkurentnosti u oblasti transporta i logistike, Stručni kolegijum Biznis konferencije odlučio je da nagradi očigledan napredak u poslovanju i ubrzani razvoj Aerodroma Nikola Tesla.

U okviru Biznis konferencije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2015” izvršni direktor Raša Ristivojević , koji je u ime kompanije primio nagradu i direktorka Delatnosti investicija i razvoja Ana Luković održali su prezentaciju o rekordima u poslovanju, projektima i planovima za ubrzani razvoj beogradskog aerodroma.

  

  

Posted: March 26, 2015, 12:00 am
   

U okviru nastavka saradnje sa aerodromima u Srbiji, rukovodstvo Aerodroma Nikola Tesla Beograd boravilo je u radnoj poseti aerodromu Batajnica.
 
V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević razgovarao je sa komandantom aerodroma Batajnica, brigadnim generalom Predragom Bandićem o najurgentnijim potrebama ovog aerodroma. Razmatrane su mogućnosti korišćenja batajničkog aerodroma za alternativna sletanja, zajedničkog korišćenja potencijala generalne avijacije, kao i upotrebe aerodroma Batajnica prilikom planirane rekonstrukcije Aerodroma Nikola Tesla tokom 2016. godine.
 
U okviru posete u kojoj su bili izvršni direktor beogradskog aerodroma Raša Ristivojević i savetnik generalnog direktora Zoran Skoko, dogovorena je donacija opreme i tehničkih sredstava Aerodroma Nikola Tesla tokom ove godine, kao i bliža partnerska saradnja.
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: March 11, 2015, 12:00 am

Kao kompanija koja iz dana u dan znatno unapređuje poslovanje, AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd u poslovnoj 2014. godini ostvario je rekordnu neto dobit u 52-godišnjoj istoriji od 27.034.163 evra.
 

Racionalizacija poslovanja u svim segmentima osnovna je karakteristika upravljanja novog rukovodstva. Rebalansom Plana poslovanja, beogradski aerodrom je u 2014. godini uštedeo ukupno 11 miliona evra i to na pozicijama nepotrebno ranije planiranih nabavki, a ostvarene su i dodatne značajne uštede.
 

Aerodrom Nikola Tesla Beograd u protekloj kalendarskoj godini lider je uvećanja vrednosti akcija na Prime listing-u Beogradske berze, uz rast vrednosti akcije od čak 92,64 odsto. Najviša cena akcije zabeležena je 05. decembra 2014. godine, a razlika između najviše i najniže cene akcije tokom 2014. godine iznosila je 218,75 odsto. Vrednost akcije Aerodroma Nikola Tesla Beograd i u 2015. godini u stalnom je porastu.
 

Vrednost Aerodroma Nikola Tesla u 2014. godini uvećana je za više stotina miliona evra, zahvaljujući prvenstveno racionalizaciji troškova, čvrstoj komercijalnoj politici i izuzetnom porastu avio-saobraćaja, kao i broju putnika nacionalne avio-kompanije Air Serbia.
 

U 2014. godini rekordnih 4.638.577 putnika koristilo je usluge beogradskog aerodroma, što je povećanje za 31% u odnosu na 2013. godinu, po čemu je beogradski aerodrom među vodećim prestoničkim aerodromima u Evropi.

U prva dva meseca 2015. godine broj putnika uvećan je za 14 odsto, obim avio-saobraćaja za 7 odsto, dok je promet u robnom saobraćaju uvećan za 18 odsto. Očekujemo da će u 2015. godini trend rasta broja putnika i povećanja obima avio-saobraćaja biti veći od evropskog proseka.
 

Rekordi potvrđuju dobar pravac u poslovanju Aerodroma Nikola Tesla Beograd, ali i obavezuju da u narednom periodu ostvarimo još bolji rezultat.
 

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: March 3, 2015, 12:00 am

     

Rukovodstvo AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd boravilo je danas u poseti gradu Nišu povodom donacije opreme za opslugu vazduhoplova niškom aerodromu Konstantin Veliki.

V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević razgovarao je sa gradonačelnikom Niša, prof. dr Zoranom Perišićem i v. d. direktorom Aerodroma Konstantin Veliki Vladicom Đurđanovićem o unapređenju i nastavku poslovno-tehničke saradnje dva aerodroma.

U okviru posete, beogradski je niškom aerodromu donirao opremu koja će omogućiti efikasniju opslugu aviona i unaprediti ponudu putnicima i avio-kompanijama. Donirano je terensko vozilo, traktor za vuču vazduhoplova, 12 gumenih podmetača za točkove vazduhoplova, snegobacač i viljuškar nosivosti 5 tona. Komunikacija niškog aerodroma unapređena je sa 33 donirane radio-stanice kao i tri repetitora.

 

Gradonačelnik Niša, prof. dr Zoran Perišić zahvalio se na ostvarenoj saradnji dva aerodroma, koju je ocenio kao veoma važnom za putnike, aerodrome i državu.

 

V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević izjavio je:

„Beogradski aerodrom nastavlja sa obaranjem rekorda kako u broju putnika, tako i u finansijskim rezultatima. Godina za nama je najuspešnija u istoriji aerodroma i zbog toga svakodnevno unapređujemo svoje poslovanje. Ne zaboravljamo, međutim, naše kolege sa drugih aerodroma u Srbiji.

Napominjem da ovo nije kraj naše saradnje i da ubuduće možete računati na prijateljsku pomoć kolega iz Beograda.“

 

V.d. direktora Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, Vladica Đurđanović najavio je nastavak saradnje već početkom marta kada će za zaposlene niškog aerodroma kolege iz Beograda organizovati obuke.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: February 26, 2015, 12:00 am

   

Kolektivni ugovor AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd potpisali su danas u ime Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić, v.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević i predstavnici četiri sindikata Aerodroma i to Dejan Popović, predsednik Nezavisnog sindikata Akcionarskog društva Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Pavle Pavlović, predsednik Sindikalne organizacije Akcionarskog društva Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Gordana Ostojić, glavni poverenik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata Aerodrom Nikola Tesla Beograd i Predrag Adamov iz Sindikata Sloga Aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Pomoćnik ministra zadužen za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić ovom prilikom izjavio je:

"Imamo sjajan primer na aerodromu Nikola Tesla, gde je odličnom saradnjom menadžmenta i i predstavnika sindikata zaključen novi kolektivni ugovor. Pregovori su završeni i pre roka za potpisivanje novih kolektivnih ugovora - 29. januara, u skladu sa Zakonom o radu, ali kolektivni ugovor na aerodromu nije mogao ranije da se potpiše iz administrativnih razloga. Ovo je sjajan primer i za druga preduzeća, nadam se da će ovakva praksa doprineti oporavku i boljem statusu javnih preduzeća. Ovo je jedan od načina da se postigne krajnji, glavni strateški cilj Vlade Republike Srbije, a to je privredni oporavak i razvoj države. V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla i predstavnici četiri sindikata sjajno su odradili posao“.

V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević rekao je:

„Zahvaljujući konstruktivnom učešću Vlade Republike Srbije, predstavnici sindikata i tim na čelu sa izvršnim direktorom Rašom Ristivojevićem uspešno su završili pregovore i potpisan je Kolektivni ugovor. Čestitam zaposlenima na potpisivanju Kolektivnog ugovora.Nakon rekordne 2014. godine kada smo imali povećanje broja putnika za 31% u odnosu na 2013. godinu, pred nama je još bolja godina. Već u januaru zabeležili smo povećanje broja putnika za 14% u odnosu na isti mesec 2014.godine. Zbog povećanja avio-saobraćaja i proširenja kapaciteta, u maju ćemo otvoriti 100 do 150 novih radnih mesta“.

Potpisivanje Kolektivnog ugovora koji je povoljniji za zaposlene od prethodnog, dokazuje opredeljenost poslovodstva preduzeća i za društveno odgovorno poslovanje koje je u funkciji opšteg dobra.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

     
 

Posted: February 12, 2015, 12:00 am

Rukovodstva Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije i Aerodroma Nikola Tesla Beograd boravila su danas u radnoj poseti Aerodromu Ponikve u Užicu u cilju donacije aerodromske opreme.

 
U cilju podizanja nivoa bezbednosti na aerodromu Ponikve, Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije izdvojio je  8.810.000 dinara koji će biti namenjeni za ispitivanje nosivosti poletno-sletne staze aerodroma, izrade projektne dokumentacije za Glavni projekat ograde i radio veza aerodroma kao i za realizaciju obuke osoblja na aerodromu.
 
Beogradski aerodrom donirao je 10 ručnih radio stanica, tri mobilne UHF radio stanice i dva repetitora sa po dve stanice, sa ciljem povećanja bezbednosti i sigurnosti vazdušnog saobraćaja na Ponikvama, kao i motorno vozilo Caddy Furgon sa ciljem unapređenja rada ove vazdušne luke.
 
Tom prilikom, direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, Mirjana Čizmarov izjavila je:
 
„Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, shodno odredbama Zakona o vazdušnom saobraćaju, navedena sredstva obezbedio je kroz putničku i robnu naknadu koja i jeste namenjena za podizanje nivoa bezbednosti u civilnom vazduhoplovstvu.
U 2015. godini Direktorat će raspisati konkurs za dodelu sredstava za sve subjekte u vazdušnom saobraćaju  u Republici Srbiji,  koći će moći da apliciraju sa svojim projektima za doprinos većoj bezbednosti“.
 
Prilikom posete, v.d. generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević izjavio je:
 
„Prošla godina za Aerodrom Nikola Tesla bila je rekordna u gotovo svakom segmentu poslovanja, a nastavak trenda rasta obima avio-saobraćaja pokazuju i prvi rezultati u 2015. godini. Drago mi je da smo u prilici i mogućnosti da pomognemo kolege na aerodromima u našoj zemlji. Saradnju sa JP Aerodrom Ponikve Užice, koja datira iz decembra prošle godine, danas nastavljamo donacijom aerodromske opreme, a planiramo i ubuduće intenzivno da sarađujemo.“
 
Već sledeće nedelje na Aerodromu Nikola Tesla počinje obuka za profil poslova „parker signalista“ za zaposlene sa aerodroma Ponikve. Takođe, beogradski aerodrom tokom ove godine aerodromu Ponikve doniraće i upotrebljenu perimetarsku ogradu u ukupnoj dužini od 7.000 metara.
 
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: February 6, 2015, 12:00 am

U periodu pojačanih padavina, a naročito tokom novogodišnjih i božićnih praznika, sve operativne službe Aerodroma Nikola Tesla u stanju su 24-časovnog dežurstva. Sve ekipe rade u pojačanim smenama kako bi omogućile da se avio-saobaćaj odvija u bezbednim uslovima i prema redu letenja, uz maksimalan komfor svakog putnika.

Aerodrom Nikola Tesla u poslednjih osam sezona bez prestanka je otvoren za sletanja i poletanja i nije zatvaran ni jedne sekunde bez obzira na zimske uslove.

Zimski štab Aerodroma Nikola Tesla raspolaže najmodernijom opremom za čišćenje snega u ovom delu Evrope, a zaposleni u zimskom štabu obučeni su i sertifikovani za rad u ovakvim specifičnim uslovima. Poletno-sletna staza dužine 3.400 metara i širine 45 metara u potpunosti se očisti od snega za 8 do 10 minuta.

U uslovima niskih temperatura i snega, i avioni se moraju posebno pripremiti za let tako što se prskaju specijalnim hemijskim sredstvima čija je uloga da odmrznu zaleđene površine na avionu i spreče nastajanje leda do trenutka poletanja.

Opsluga aviona ove zime unapređena je formiranjem dve pozicije na kojima se isključivo obavlja odleđivanje aviona. Sledeće godine biće napravljena nova platforma isključivo za odleđivanje aviona.

Uz to, podsećamo da Aerodrom raspolaže tzv. Kategorijom IIIb, odnosno najsavremenijim uređajima za sletanja i poletanja u uslovima izuzetno smanjene vidljivosti duž piste, po čemu smo među najopremljenijim aerodromima na svetu.

Vozni park Zimskog štaba Aerodroma Nikola Tesla raspolaže sa 10 jedinica tzv. „vučnih vozova“ za uklanjanje snega sa poletno - sletne staze, rulnih staza i platformi, snegobacačima, čija je namena da sneg sa nanosa odbacuju na bezbednu razdaljinu od 40 metara od piste i rulnih staza, specijalnim vozilima za posipanje tečnosti i granula koje sprečavaju stvaranje leda na pisti, 2 vozila za merenje koeficijenta trenja na pisti, građevinskim mašinama i traktorima sa raonicima, koji služe za uklanjanje snega sa teže dostupnih manevarskih površina, 5 modernih kamiona za odleđivanje i zaštitu od zaleđivanja (de/anti-icing) aviona.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

     

Posted: December 29, 2014, 12:00 am

          

 
Privredna komora Srbije dodelila je danas privrednim društvima i pojedincima godišnje nagrade za doprinos razvoju i unapređenju privrede. Jedan od laureata je AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd nagrađen je za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, a u obrazloženju nagrade istaknuti su rekordan broj putnika i unapređenje načina poslovanja.
 
V.d. generalnom direktoru Saši Vlaisavljeviću nagradu je uručio novoizabrani predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež.
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
Posted: December 23, 2014, 12:00 am
 
Beogradski aerodrom posetili su predstavnici rukovodstva banjalučkog i niškog aerodroma. Prilikom obilaska svih segmenata operativnog poslovanja upoznali su se sa tehnologijom rada, kao i sa planovima budućeg ubrzanog razvoja Aerodroma Nikola Tesla.
 
Tom prilikom, direktor Aerodroma Banja Luka, Miroslav Janjić rekao je:
“Aerodrom Nikola Tesla uspeo je da postigne impresivne rezultate, ne samo u okruženju, već i na širem prostoru Evrope. Došli smo da se upoznamo sa tehnologijom i iskustvima beogradskih kolega.”
 
Vladica Đurđanović, v.d. direktora Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu:
“Beogradski aerodrom već godinama pomaže niškom, a nadamo se da će se naša uspešna saradnja nastaviti.”
 
Saša Vlaisavljević, v.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd:
“Kolegama iz Banja Luke i Niša pokazali smo kako funkcionišu naše operativne službe, a pre svega zimska, koja je među najboljima u Evropi. Prijateljskim aerodromima u okruženju želimo da pomognemo i sa njima ostvarimo još bolju saradnju.“
 
Tokom obilaska, pored zimskog štaba i službi zaduženih za prihvat i otpremu vazduhoplova i putnika, gosti iz Banja Luke i Niša imali su priliku da vide simulaciju vatrogasne vežbe gašenja požara na najnovijem vatrenom zidu.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd

 
Posted: December 19, 2014, 12:00 am
Na Aerodromu Nikola Tesla od danas se primenjuje novi sistem za informisanje putnika o redu letenja. Svi monitori u terminalnoj zgradi zamenjeni su novim.
 
U novom informacionom sistemu pregled letova na  monitorima za informisanje putnika je lakši i jednostavniji.
 
Informacije o letovima su jasnije i detaljnije prikazane, sa novim vizuelnim  identitetom.
 
Novi sistem usklađen je i sa prikazom informacija na internet prezentaciji beogradskog aerodroma.
Pored novog informacionog sistema, putnici će o letovima moći da se informišu i na novom info-pultu koji je postavljen u Terminalu 1. Radno vreme info-pulta je od 07.00 do 19.00 časova, a putnicima će biti na raspolaganju tokom novogodišnjih i božićnih praznika.
 
AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
Posted: December 8, 2014, 12:00 am

Na aerodromu Nikola Tesla počele su pripreme za korišćenje novog sistema za informisanje putnika o redu letenja. Svi monitori u terminalnoj zgradi biće zamenjeni novim. Planirano je da novi informacioni sistem bude u punoj upotrebi od 8. decembra 2014. godine. 

Komfor putnika, tokom migracije sa starog na novi informacioni sistem, biće kontinuiran, uz eventualne izmene rasporeda šaltera za registraciju na let o kojima se putnici mogu informisati u izabranoj avio-kompaniji ili na šalteru informacija na aerodromu.

Novim informacionim sistemom biće olakšan pregled letova na  monitorima za informisanje putnika. 

Informacije o letovima su jasnije i detaljnije prikazane, sa novim vizuelnim  identitetom.

Novi sistem usklađen je i sa prikazom informacija na internet prezentaciji beogradskog aerodroma.

Cilj novog menadžmenta je sistemska modernizacija celokupnog dosadašnjeg poslovanja, a primena novog informacionog sistema samo je deo planiranog unapređenja kvaliteta usluge.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: December 1, 2014, 12:00 am
Aerodrom Nikola Tesla Beograd predstavio je novu, savremeniju verziju internet prezentacije na postojećoj adresi: www.beg.aero.
 
Nova koncepcija sajta podrazumeva i optimizaciju prikaza na svim vrstama mobilnih uređaja, odnosno i na telefonu i tabletu. Dizajn prati aktuelne standarde modernog veb dizajna. Dodatne mogućnosti novog sajta su pretraga letova i ostalih sadržaja sa „autocomplete“ funkcijom, konverzija određenih tekstova u pdf format, detaljniji opisi sadržaja sajta i elemenata na mapi zgrade.
 
Upečatljivija je i vidljivija za putnike najvažnija rubrika koja prikazuje podatke iz reda letenja u realnom vremenu, kao što su prikazani i na monitorima u terminalnim zgradama aerodroma.
 
Na novom sajtu i dalje se nalaze sve informacije namenjene putnicima, kao što su vreme poletanja i sletanja, informacije o pojedinačnim letovima, uslugama na aerodromu, kontakti avio-kompanija, servisne i informacije namenjene poslovnim partnerima.
 
Aerodrom Nikola Tesla usmeren je ka razvoju i u svakom smislu tehnološki ide napred, a puštanje u rad novog sajta sa savremenim komunikacijskim alatima samo je jedan od segmenata modernizacije poslovanja.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Posted: November 5, 2014, 12:00 am
Danas je dostignut, do sada nezabeležen, rekord Aerodroma Nikola Tesla koji je registrovao svog 4-milionitog putnika u godini.
 
Prisustvujući ovom događaju na aerodromu Nikola Tesla, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je 4-milionitom putniku koji je registrovan na letu Air Serbia za Banja Luku vaučer nacionalne aviokompanije Air Serbia za dve povratne aviokarte do bilo koje destinacije na kojoj Air Serbia direktno saobraća po izboru jubilarnog putnika.
 
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić tom prilikom je izjavio: “Ponosan sam na činjenicu da smo još od 1962. godine, kada je osnovan aerodrom Beograd, uspeli da napravimo najbolji rezultat ove godine. Ovo je najveći rast koji je jedan aerodrom imao u Evropi od čak 32 odsto. Zaista sam zadovoljan i ponosan na ono što su uradili aerodrom Beograd i nacionalna kompanija Air Serbia. To su dobre vesti”.
 
Putnik Nikola Miljković bio je vrlo prijatno iznenađen nagradom. „Ne putujem često, razmisliću da ovu nagradu iskoristim za putovanje po Evropi sa devojkom ili prijateljima“, rekao je Miljković.
 
V. d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević uručio je jubilarnom putniku Nikoli Miljkoviću vaučer za besplatno korišćenje Biznis salona na aerodromu Nikola Tesla u sledećoj godini i tom prilikom rekao je:
„Na kraju godine imaćemo 4,6 miliona putnika, što je najbolji rezultat u istoriji aerodroma Nikola Tesla. Posebno bih da se zahvalim prijateljima i poslovnim partnerima iz Air Serbia i nadam se da će i oni sledeće godine imati još bolji rezultat. Kapacitet aerodroma je gotovo maksimalno iskorišćen zbog čega ćemo proširiti terminal i rekonstruisati poletno-sletnu stazu, što je velika šansa za našu privredu. Državi ćemo na kraju godine uplatiti 100 puta veći iznos nego prošle godine, odnosno i više od 6 miliona evra”.
 
Aerodrom Nikola Tesla Beograd
 
Posted: November 4, 2014, 12:00 am

Beogradski aerodrom Nikola Tesla u avgustu je koristilo 576 000 putnika, čime je nadmašen istorijski mesečni rekord.

Od početka godine na aerodromu je registrovano 3.104.000 putnika što je za 31 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: September 2, 2014, 12:00 am
Aerodrom Nikola Tesla Beograd drugi je prestonički aerodrom u Evropi po procentualnom porastu broja putnika od čak 32 odsto, objavilo je Udruženje evropskih aerodroma (ACI Europe) u izveštaju za prvu polovinu godine.

Trend porasta broja putnika nastavljen je i u julu. Opsluženo je rekordnih 539.823, dok je od početka godine registrovano više od 2,5 miliona putnika.

Tokom letnje sezone nekoliko puta je obaran dnevni rekord. Najviše putnika bilo je 2.avgusta kada je usluge beogradskog aerodroma koristilo 20.380.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Posted: August 13, 2014, 12:00 am

Na 55. sednici Nadzornog odbora AD Aerodrom Nikola Tesla, na predlog Vlade Republike Srbije, izvršni direktor Saša Vlaisavljević danas je jednoglasno izabran za vršioca dužnosti generalnog direktora – predsednika Izvršnog odbora ovog preduzeća.

Biografija:
Saša Vlaisavljević (46)
17 godina u vazduhoplovstvu.

U periodu 1995-2007 godine radio je u avio-kompaniji Jat Airways na poslovima check-ina, supervajzera, u servisu za izgubljene stvari (lost&found service), bio je šef kargo službe Jat-a, u operativnom centru Jat Airways-a kao glavni inženjer, a nakon toga i kao šef službe, zatim kao direktor svih zemaljskih službi Jat Airways-a (2005-2007),
• 2007 - 2009. generalni direktor Jat Airways-a;
• 2009. pomoćnik gradonačelnika grada Beograda za ekonomski razvoj - gradski menadžer;
• 2009 - 2011. predsednik Upravnog odbora Jat Airways-a;
• 2009 - 2013. potpredsednik Privredne komore Srbije;
• 2013-2014 direktor Privredne komore Srbije;

Diplomirao je na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu na odseku za vazdušni saobraćaj i transport.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Posted: August 8, 2014, 12:00 am

Na Aerodromu Nikola Tesla završen je prolećni investicioni ciklus koji se najvećim delom odnosio na ulaganje u infrastrukturu. Uloženo je ukupno oko 3.6 miliona evra iz sopstvenih prihoda, bez zaduživanja.

Najobimniji radovi izvršeni su u okviru projekta proširenja i modernizacije pristanišne zgrade kojima je u ovoj fazi obuhvaćeno skoro 3.000 m² korisnog prostora.
Radovima su obuhvaćene sve instalacije, enterijer i fasada, povećana je korisna površina terminalne zgrade, a značajno je poboljšana energetska efikasnost i efektivnost objekta. Modernizovan je deo transportnih sistema za preuzimanje prtljaga što je unapredilo efikasnost opsluge putnika.

Završetkom rekonstrukcije najduže rulne staze obuhvaćeno je oko 2.5 km kolovozne konstrukcije. Ovim je pojačana nosivost i vek trajanja manevarskih površina za najmanje pet godina, smanjeni su troškovi tekućeg održavanja i poboljšani uslovi odvijanja vazdušnog saobraćaja u aspektima bezbednosti i komfora.

Infrastrukturno opremanje Aerodroma Nikola Tesla nastavljeno je ugradnjom 11 najsavremenijih uređaja za vizuelno navođenje (tzv. VDGS sistema), koji će omogućiti pilotima da avione parkiraju na najprecizniji i najbezbedniji način.

Dinamika izvođenja svih radova pažljivo je planirana tako da ne utiče na redovnost avio-saobraćaja i udobnost putnika.

Kako se očekuje, jun koji je na izmaku biće rekordan u 52-godišnjoj istoriji beogradskog aerodroma. Procenjuje se da će biti opsluženo oko 455.000 putnika ili oko 30 odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine. Time Aerodrom Nikola Tesla nastavlja da beleži daleko najveći procentualni porast obima saobraćaja i broja putnika u odnosu na sve prestoničke aerodrome u Evropi. Ovakav napredak ostvaren je velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Air Serbia.

Posted: June 27, 2014, 12:00 am

Aerodrom Nikola Tesla Beograd svakodnevno učestvuje u humanitarnim aktivnostima za otklanjanje posledica poplava u Srbiji.

Na predviđeni račun za humanitarnu pomoć Vlade Republike Srbije beogradski aerodrom uplatio je 5.000.000 dinara, dok je na račun Opštine Ub uplaćeno još 1.000.000 dinara.

Od novca sakupljenog dobrovoljnim prilozima zaposlenih Aerodroma kupljena je velika količina higijenskih sredstava, konzervirane hrane i opreme i hrane za bebe. Ova pomoć delom je distribuirana republičkom Crvenom krstu, a drugim delom direktno je upućena opštinama koje su pogođene katastrofalnom poplavom.

Poslovodstvo Aerodroma je donelo odluku da sve humanitarne letove oslobodi plaćanja svih dažbina i naknada za usluge koje im pruža beogradski aerodrom, o čemu su obaveštene sve kompanije.

Sve vreme od početka elementarne nepogode avio-saobraćaj sa beogradskog aerodroma odvijao se kontinuirano i nesmetano, a obilne padavine i jak vetar nisu pričinili materijalnu štetu na infrastrukturi i opremi aerodroma.

U narednom periodu beogradski aerodrom će, u okviru svojih mogućnosti, nastaviti prikupljanje i podelu pomoći ugroženim građanima za saniranje posledica poplava.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: May 23, 2014, 12:00 am

Na Aerodromu “Nikola Tesla” će u subotu, 19. aprila biti opslužen milioniti putnik od početka 2014. godine, što je čak mesec dana ranije nego 2013.

Na taj način se ostvaruju predviđanja da će sa početkom letnje sezone beogradski aerodrom nastaviti da beleži najveći porast broja putnika i obima saobraćaja u Evropi.

Ovakav napredak i dalje se ostvaruje velikim delom usled povećanja obima poslovanja i širenja operacija naše nacionalne avio-kompanije Air Serbia.

Procenjuje se da će samo tokom aprila meseca aerodromske usluge koristiti preko 350.000 putnika, odnosno oko 100.000 putnika više nego istog meseca prošle godine.

Sve aerodromske službe uspešno funkcionišu u uslovima izrazitog povećanja obima posla.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Posted: April 18, 2014, 12:00 am

DOLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
JU 365
EY 6026
KL 2826
Amsterdam 23:35 00:10 C3  Airbus A319    
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:20 05:20 A4  Airbus A319  Na vreme  
JU 507
AB 5779
JP 9817
Larnaca 05:45 05:45 C2  Airbus A319  Na vreme  
JU 827
Beirut 05:50 05:50 A6  Airbus A320  Na vreme  
JU 657
SU 3524
Moscow - Sheremetyevo 06:05 06:05 C5  Airbus A319  Na vreme  
TK 1081
Istanbul - Ataturk 08:40 08:40 A1  Airbus A319  Na vreme  
YM 200
Tivat 08:55 08:55 A2  Fokker 100  Na vreme  
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:40 09:40   ATR 72  Na vreme  
YM 100
Podgorica 09:40 09:40 A3  Fokker 100  Na vreme  
JU 601
AB 5762
Vienna 10:45 10:45   ATR 72  Na vreme  
JU 341
EY 6017
AB 5752
Stuttgart 11:00 11:00   Airbus A319  Na vreme  
JU 541
EY 5987
AZ 7074
Milan - Malpensa 11:05 11:05   Airbus A320  Na vreme  
JU 531
EY 6011
Rome - Fiumicino 11:10 11:10   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:10 11:10   Airbus A319  Na vreme  
JU 231
Zagreb 11:15 11:15   ATR 72  Na vreme  
AZ 592
EY 7038
Rome - Fiumicino 11:15 11:15   Embraer 175  Na vreme  
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:15 11:15   ATR 72  Na vreme  
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 11:20 11:20   Airbus A319  Na vreme  
W6 4072
Eindhoven 11:25 11:25   Airbus A320  Na vreme  
JU 401
EY 5981
Copenhagen - Kastrup 11:40 11:40   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 301
Brussels 12:05 12:05   Airbus A319  Na vreme  
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:10 12:10   Airbus A320  Na vreme  
LH 1406
AC 9166
UA 9399
SK 3122
Frankfurt 12:30 12:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:30 12:30   Airbus A319  Na vreme  
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:35   Embraer 195  Na vreme  
FZ 741
Dubai 12:40 12:40   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
QR 225
Doha
via (Sofia)
12:45 12:45   Airbus A320  Na vreme  
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:55 12:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 331
AB 5758
Frankfurt 13:05 13:05   Airbus A319  Na vreme  
LX 1416
Zurich 14:00 14:00   Airbus A320  Na vreme  
OS 773
TP 8753
Vienna 14:05 14:05   Airbus A319  Na vreme  
YM 202
Tivat 14:10 14:10   Fokker 100  Na vreme  
LO 573
Warsaw 16:05 16:05   Embraer 170  Na vreme  
JU 183
EY 5989
SU 3532
AB 5777
Tivat 16:05 16:05   ATR 72  Na vreme  
JU 123
AB 5737
JP 9813
Sofia 16:10 16:10   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 113
EY 6043
SU 3538
SU 3538
Sarajevo 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 163
AB 5773
Skopje 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
JU 173
EY 6045
SU 3535
AB 5775
Podgorica 16:10 16:10   ATR 72  Na vreme  
AZ 594
EY 7080
Rome - Fiumicino 16:20 16:20   Embraer 175  Na vreme  
JU 513
AB 5769
JP 9607
Athens 16:20 16:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 643
EY 5979
RO 9213
JP 9815
Bucharest 16:20 16:20   Airbus A319  Na vreme  
W6 4092
Dortmund 16:55 16:55   Airbus A320  Na vreme  
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:00 17:00   Airbus A320  Na vreme  
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 17:10 17:10   Airbus A319  Na vreme  
W6 4206
Gothenburg 18:05 18:05   Airbus A320  Na vreme  
YM 102
Podgorica 18:40 18:40   Fokker 100  Na vreme  
LX 1418
Zurich 19:15 19:15   Airbus A320  Na vreme  
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:20 19:20   Airbus A320  Na vreme  
DY 1976
Oslo 20:05 20:05   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:40 21:40   Airbus A319  Na vreme  
JU 235
Zagreb 21:50 21:50   ATR 72  Na vreme  
JU 625
Budapest 21:50 21:50   ATR 72  Na vreme  
JU 195
JP 9804
Ljubljana 21:55 21:55   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 605
AB 5766
Vienna 22:20 22:20   ATR 72  Na vreme  
JU 635
EY 5985
Warsaw 22:25 22:25   Airbus A319  Na vreme  
JU 375
F7 1202
Zurich 22:25 22:25   Airbus A320  Na vreme  
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:30 22:30   Airbus A320  Na vreme  
JU 615
EY 6035
Prague 22:30 22:30   ATR 72  Na vreme  
JU 355
EY 6012
AB 5750
Berlin - Tegel 22:30 22:30   Airbus A319  Na vreme  
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 22:55   Airbus A319  Na vreme  
LH 1724
Munich 23:00 23:00   Embraer 195  Na vreme  
JU 325
EY 6028
AB 5754
Dusseldorf 23:05 23:05   Airbus A319  Na vreme  
LH 1410
UA 9400
SK 3124
Frankfurt 23:35 23:35   Airbus A319  Na vreme  
JU 655
SU 3522
Moscow - Sheremetyevo 23:45 23:45   Airbus A320  Na vreme  
W6 4002
London - Luton 23:55 23:55   Airbus A320  Na vreme  
Posted: March 27, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:20 05:20 A1  Airbus A319  Sleteo u 05:25 
OS 771
Vienna 07:20 07:05 A5  Fokker 70  Sleteo u 07:10 
YM 100
Podgorica 08:10 08:05 A3  Embraer 195  Sleteo u 08:08 
TK 1081
Istanbul - Ataturk 08:40 08:25 A1  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 08:32 
DS 1437
Geneva 08:45 09:05 C2  Airbus A319  Sleteo u 09:11 
U2 2577
Milan - Malpensa 08:45 08:40 A4  Airbus A319  Sleteo u 08:43 
RO 211
JU 8155
Bucharest 08:45 08:23 C4  ATR 42-300 / 320  Sleteo u 08:25 
YM 200
Tivat 08:55 08:55 A2  Fokker 100  Sleteo u 09:03 
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:40 09:37 C4  ATR 72  Sleteo u 09:41 
YM 104
Podgorica 09:40 09:40 A7  Embraer 195  Sleteo u 09:45 
JU 601
AB 5762
Vienna 10:45 10:55 C8  ATR 72  Sleteo u 10:59 
JU 621
Budapest 11:05 11:05   ATR 72  Na vreme  
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:10 11:10 C6  Airbus A319  Sleteo u 11:14 
JU 231
Zagreb 11:15 11:00 C9  ATR 72  Sleteo u 11:02 
AZ 592
Rome - Fiumicino 11:15 12:03 A6  Airbus A320  Sleteo u 12:03 
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:15 11:15 C7  ATR 72  Sleteo u 11:17 
JU 351
EY 6012
AB 5764
Berlin - Tegel 11:20 11:25 A5  Boeing 737-300  Sleteo u 11:25 
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 11:20 11:35 C2  Airbus A319  Sleteo u 11:42 
JU 321
EY 6028
AB 5754
Dusseldorf 12:05 12:00 C3  Boeing 737-300  Sleteo u 12:00 
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:10 11:32 A2  Airbus A320  Sleteo u 11:39 
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:30 12:15 C1  Airbus A319  Sleteo u 12:20 
JU 651
SU 3520
Moscow - Sheremetyevo 12:30 12:25 A1  Airbus A319  Sleteo u 12:30 
JU 411
Stockholm - Arlanda 12:35 12:42 A9  Airbus A320  Sleteo u 12:48 
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:52 A4  Embraer 195  Sleteo u 12:54 
LH 1406
AC 9166
UA 9399
SK 3122
Frankfurt 12:35 12:45 A3  Airbus A319  Sleteo u 12:51 
QR 225
Doha
via (Sofia)
12:45 12:27 A8  Airbus A320  Sleteo u 12:32 
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:55 14:20 C6  Airbus A319  Sleteo u 14:24 
LO 571
Warsaw 13:10 13:05 C6  Embraer 170  Sleteo u 13:08 
AZG9431
Budapest 13:30 11:25 B7  Boeing 747-400 Freighter  Sleteo u 11:36 
LX 1416
Zurich 14:00 14:00 A2  Airbus A320  Sleteo u 14:03 
W6 4052
Basel 14:05 13:50 A4  Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 13:55 
OS 773
Vienna 14:05 14:15 A1  Fokker 70  Sleteo u 14:20 
JU 811
AB 5735
Tel Aviv 14:55 14:50 C2  Airbus A319  Sleteo u 14:56 
A3 850
Athens 15:20 14:43 A3  Airbus A320  Sleteo u 14:40 
JU 183
EY 5989
SU 3532
AB 5777
Tivat 16:05 16:15 C7  ATR 72  Sleteo u 16:20 
8H 4501
Sofia 16:05 15:35 C1  Airbus A319  Sleteo u 15:38 
JU 113
EY 6043
SU 3538
SU 3538
Sarajevo 16:10 16:23 C4  ATR 72  Sleteo u 16:28 
JU 123
AB 5737
JP 9813
Sofia 16:10 15:40 A2  Boeing 737-300  Sleteo u 15:45 
JU 163
AB 5773
Skopje 16:10 16:12 C8  ATR 72  Sleteo u 16:16 
JU 173
EY 6045
SU 3535
AB 5775
Podgorica 16:10 16:29 A8  ATR 72  Sleteo u 16:33 
JU 523
AB 5739
JP 9802
Thessaloniki 16:15 16:05 A5  Airbus A319  Sleteo u 16:10 
AZ 594
EY 7080
JU 8405
Rome - Fiumicino 16:20 16:45 C5  Airbus A319  Sleteo u 16:48 
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 16:20 16:10 A4  Airbus A319  Sleteo u 16:13 
JU 643
EY 5979
RO 9213
JP 9815
Bucharest 16:20 16:18 A1  Airbus A319  Sleteo u 16:23 
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:00 17:15 A3  Airbus A320  Sleteo u 17:19 
JU 513
AB 5769
JP 9607
Athens 17:05 17:02 A6  Airbus A319  Sleteo u 17:05 
W6 4046
Paris - Beauvais 17:20 17:10 A9  Airbus A320  Sleteo u 17:13 
OS 735
Vienna 17:50 17:50 A4  Bombardier Q400  Sleteo u 17:55 
W6 4106
Memmingen 18:35 18:20 A7  Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 18:22 
YM 102
Podgorica 18:40 18:40 A1  Embraer 195  Sleteo u 18:46 
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:20 19:15 A2  Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 19:18 
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:40 21:30 A5  Boeing 737-300  Sleteo u 21:30 
JU 625
Budapest 21:50 21:25 C7  ATR 72  Sleteo u 21:33 
JU 235
Zagreb 21:50 21:35 C8  ATR 72  Sleteo u 21:41 
JU 605
AB 5766
Vienna 22:00 22:32 A8  Boeing 737-300  Sleteo u 22:38 
JU 335
EY 6023
AB 5758
Frankfurt 22:10 22:15 C1  Airbus A319  Sleteo u 22:14 
JU 195
JP 9804
Ljubljana 22:10 22:00 C4  ATR 72  Sleteo u 22:03 
JU 535
AZ 7072
EY 6011
Rome - Fiumicino 22:15 22:38 A3  Airbus A319  Sleteo u 22:45 
JU 345
EY 6017
AB 5760
Stuttgart 22:25 22:18 C6  Airbus A319  Sleteo u 22:19 
JU 375
F7 1202
Zurich 22:25 22:45 A1  Airbus A320  Sleteo u 22:53 
JU 615
EY 6035
Prague 22:30 22:40 C9  ATR 72  Sleteo u 22:43 
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:30 22:25 A4  Airbus A320  Sleteo u 22:28 
JU 305
EY 6031
Brussels 22:45 22:43 A2  Airbus A319  Sleteo u 22:51 
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 23:05 C2  Airbus A319    
JU 405
EY 5981
Copenhagen - Kastrup 22:55 23:08 A6  Boeing 737-300    
LH 1724
Munich 23:00 23:11 A7  Embraer 195    
LH 1410
UA 9400
SK 3124
Frankfurt 23:35 23:30 A5  Airbus A320-200 sharklets    
W6 4210
Malmo 23:55 23:30 A9  Airbus A320-200 sharklets    
Posted: March 26, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
FTL7732
Stuttgart 22:45 00:10 A12-4  Swearingen SA227 Metro 23  Sleteo u 00:15 
EY 71
JU 8081
VA 7071
UL 2471
Abu Dhabi 05:20 06:00 A7  Airbus A319  Sleteo u 06:11 
JU 657
SU 3524
Moscow - Sheremetyevo 06:05 05:55 A6  Airbus A319  Sleteo u 06:00 
OS 771
Vienna 07:20 07:40 A4  Bombardier Q400  Sleteo u 07:44 
YM 100
Podgorica 08:10 08:15 A5  Embraer 195  Sleteo u 08:15 
TK 1081
Istanbul - Ataturk 08:40 08:28 C2  Boeing 737-700 winglets  Sleteo u 08:34 
RO 211
JU 8155
Bucharest 08:45 08:25 A3  ATR 42-300 / 320  Sleteo u 08:28 
YM 200
Tivat 08:55 08:55 A2  Embraer 195  Sleteo u 09:01 
JU 171
EY 6046
SU 3529
Podgorica 09:30 09:10 A8  Boeing 737-300  Sleteo u 09:17 
YM 104
Podgorica 09:40 09:34 A10  Embraer 190  Sleteo u 09:38 
JU 601
AB 5762
Vienna 10:45 10:45 C10  ATR 72  Sleteo u 10:49 
JU 341
EY 6017
AB 5752
Stuttgart 11:00 11:05 C5  Boeing 737-300  Sleteo u 11:08 
JU 621
Budapest 11:05 11:02 C9  ATR 72  Sleteo u 11:05 
JU 631
EY 5985
Warsaw 11:10 10:53 C3  Boeing 737-300  Sleteo u 10:56 
JU 371
EY 6041
F7 1200
Zurich 11:10 11:10 C2  Airbus A319  Sleteo u 11:17 
AZ 592
EY 7038
Rome - Fiumicino 11:15 11:34 A5  Embraer 175  Sleteo u 11:40 
JU 231
Zagreb 11:15 10:56 C8  ATR 72  Sleteo u 10:59 
JU 191
JP 9802
Ljubljana 11:15 11:08 C4  ATR 72  Sleteo u 11:12 
JU 351
EY 6012
AB 5764
Berlin - Tegel 11:20 11:18 C1  Airbus A319  Sleteo u 11:23 
JU 801
EY 5995
Abu Dhabi 11:20 11:13 A1  Airbus A319  Sleteo u 11:19 
W6 4072
Eindhoven 11:25 11:21 A9  Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 11:28 
PC 893
Istanbul - Sabiha Gokcen 11:30 11:25 A4  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 11:32 
JU 531
EY 6011
Rome - Fiumicino 11:40 11:38 A2  Airbus A320  Sleteo u 11:43 
FZ 741
Dubai 12:00 11:40 A7  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 11:46 
SU 2090
JU 8133
Moscow - Sheremetyevo 12:10 11:45 A6  Airbus A320  Sleteo u 11:51 
LH 1406
AC 9166
UA 9399
SK 3122
Frankfurt 12:25 12:32 A3  Airbus A319  Sleteo u 12:39 
JU 311
AF 6290
Paris - Charles de Gaulle 12:30 12:30 C5  Airbus A319  Sleteo u 12:36 
LH 1722
AC 9334
SK 3126
Munich 12:35 12:55 A8  Embraer 195  Sleteo u 13:03 
JU 361
KL 2824
Amsterdam 12:35 12:40 A5  Airbus A319  Sleteo u 12:49 
JU 331
AB 5758
Frankfurt 13:05 13:00 A4  Airbus A319  Sleteo u 13:07 
LX 1416
Zurich 14:00 14:00 A1  Airbus A320  Sleteo u 14:02 
OS 773
TP 8753
Vienna 14:05 13:55 A3  Fokker 100  Sleteo u 14:00 
YM 202
Tivat 14:10 14:08 A7  Embraer 195  Sleteo u 14:12 
B2 811
Minsk
via (Budapest)
15:00 15:05 A5  Boeing 737-500  Sleteo u 15:10 
A3 850
Athens 15:20 15:10 A4  Bombardier Q400  Sleteo u 15:03 
JU 183
EY 5989
SU 3532
AB 5777
Tivat 16:05 16:14 C10  ATR 72  Sleteo u 16:26 
JU 213
SU 3000
Tirana 16:10 16:17 C8  ATR 72  Sleteo u 16:29 
JU 123
AB 5737
JP 9813
Sofia 16:10 15:45 A6  Boeing 737-300  Sleteo u 15:56 
JU 113
EY 6043
SU 3538
SU 3538
Sarajevo 16:10 16:02 C9  ATR 72  Sleteo u 16:10 
JU 163
AB 5773
Skopje 16:10 16:08 C4  ATR 72  Sleteo u 16:18 
JU 173
EY 6045
SU 3535
AB 5775
Podgorica 16:10 16:05 A2  Airbus A319  Sleteo u 16:13 
JU 103
EY 6004
AB 5771
Banja Luka 16:15 16:10 C6  ATR 72  Sleteo u 16:21 
JU 523
AB 5739
JP 9802
Thessaloniki 16:15 16:25 C3  Airbus A319  Sleteo u 16:35 
JU 513
AB 5769
JP 9607
Athens 16:20 16:20 C1  Airbus A319  Sleteo u 16:31 
JU 643
EY 5979
RO 9213
JP 9815
Bucharest 16:20 16:12 C5  Airbus A319  Sleteo u 16:23 
W6 4092
Dortmund 16:55 16:37 A9  Airbus A320-200 sharklets  Sleteo u 16:43 
JU 381
EY 6025
London Heathrow 17:00 17:05 A4  Airbus A320  Sleteo u 17:09 
JU 553
AB 5747
Istanbul - Ataturk 17:10 16:50 C2  Airbus A319  Sleteo u 16:57 
OS 735
Vienna 17:50 17:40 A5  Fokker 100  Sleteo u 17:45 
YM 102
Podgorica 18:40 18:35 A1  Embraer 195  Sleteo u 18:44 
TK 1083
Istanbul - Ataturk 19:20 19:15 C3  Boeing 737-800 winglets  Sleteo u 19:26 
LX 1404
Geneva 20:00 20:15 A2  Airbus A320  Sleteo u 20:21 
JU 813
AB 5733
Tel Aviv 21:35 21:38 A6  Airbus A320  Sleteo u 21:42 
JU 175
EY 5993
SU 3533
Podgorica 21:40 21:20 A2  Boeing 737-300  Sleteo u 21:25 
JU 235
Zagreb 21:50 21:35 C9  ATR 72  Sleteo u 21:33 
JU 195
JP 9804
Ljubljana 22:10 21:55 C10  ATR 72  Sleteo u 22:10 
JU 605
AB 5766
Vienna 22:20 22:25 C4  ATR 72  Sleteo u 22:29 
JU 545
EY 5987
AZ 7076
Milan - Malpensa 22:25 22:18 C3  Airbus A320  Sleteo u 22:25 
JU 375
F7 1202
Zurich 22:25 22:16 C2  Airbus A319  Sleteo u 22:22 
SU 2092
JU 8135
Moscow - Sheremetyevo 22:30 22:02 A1  Airbus A320  Sleteo u 22:08 
JU 615
EY 6035
Prague 22:30 22:30 C8  ATR 72  Sleteo u 22:33 
JU 305
EY 6031
Brussels 22:40 22:30 C1  Airbus A319  Sleteo u 22:37 
JU 315
AF 6292
Paris - Charles de Gaulle 22:55 23:10 C6  Airbus A319  Sleteo u 23:17 
LH 1724
Munich 23:00 22:51 A7  Embraer 195  Sleteo u 22:58 
JU 325
EY 6028
AB 5754
Dusseldorf 23:05 22:45 C5  Airbus A319  Sleteo u 22:52 
JU 415
EY 6038
Stockholm - Arlanda 23:10 23:05 A3  Airbus A319  Sleteo u 23:09 
LH 1410
UA 9400
SK 3124
Frankfurt 23:35 23:54 A5  Airbus A319  Sleteo u 23:58 
JU 655
SU 3522
Moscow - Sheremetyevo 23:45 23:35 A4  Airbus A319  Sleteo u 23:36 
Posted: March 25, 2015, 11:00 pm

ODLASCI – Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd

Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Tabela rasporeda dolaznih letova na aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
W6 4071
Eindhoven 06:00 06:00 A9  Airbus A320-200 sharklets  Na vreme  
LH 1725
AC 9335
SK 3129
Munich 06:10 06:10 A7  Embraer 195  Na vreme  
JU 400
EY 6036
Copenhagen - Kastrup 06:35 06:35 C1  Boeing 737-300  Na vreme  
LH 1411
AC 9167
UA 9191
SK 3125
Frankfurt 06:40 06:40 A5  Airbus A320-200 sharklets  Na vreme  
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40 A4  Airbus A319  Na vreme  
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:45 06:45 C2  Airbus A319  Na vreme  
JU 300
EY 6032
Brussels 06:45 06:45 A3  Airbus A319  Na vreme  
JU 540
EY 5990
AZ 7075
Milan - Malpensa 06:50 06:50 A1  Airbus A320  Na vreme  
JU 340
EY 6019
AB 5753
Stuttgart 06:50 06:50 C3  Airbus A319  Na vreme  
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 06:55 06:55 A2  Airbus A319  Na vreme  
JU 530
AZ 7073
EY 6000
Rome - Fiumicino 07:00 07:00 C6  Boeing 737-300  Na vreme  
JU 600
AB 5763
Vienna 07:00 07:00 C4  ATR 72  Na vreme  
JU 170
EY 6049
SU 3534
Podgorica 07:05 07:05 A4a  ATR 72  Na vreme  
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:25 07:25 A4b  ATR 72  Na vreme  
JU 230
Zagreb 07:35 07:35 C7  ATR 72  Na vreme  
JU 330
EY 6024
AB 5759
Frankfurt 08:00 08:00 C5  Airbus A319  Na vreme  
TK 1082
Istanbul - Ataturk 09:30 09:30 A1  Airbus A319  Na vreme  
YM 203
Tivat 09:35 09:35 A2  Fokker 100  Na vreme  
YM 101
Podgorica 10:20 10:20 A3  Fokker 100  Na vreme  
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:20 10:20 A6  Airbus A320  Na vreme  
AZ 591
JU 8402
Rome - Fiumicino 12:05 12:05   Embraer 175  Na vreme  
W6 4091
Dortmund 12:10 12:10   Airbus A320  Na vreme  
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:15 12:15   Airbus A319  Na vreme  
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 12:20 12:20   Airbus A319  Na vreme  
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:00 13:00   Airbus A320  Na vreme  
LH 1723
SK 3127
Munich 13:10 13:10   Embraer 195  Na vreme  
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 13:10 13:10   Airbus A319  Na vreme  
LH 1407
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:20 13:20   Airbus A319  Na vreme  
JU 162
AB 5772
Skopje 13:20 13:20   ATR 72  Na vreme  
JU 122
AB 5736
JP 9812
Sofia 13:25 13:25   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 642
EY 5980
RO 9214
JP 9814
Bucharest 13:25 13:25   Airbus A319  Na vreme  
FZ 742
Dubai 13:30 13:30   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
JU 182
EY 6016
SU 3526
AB 5776
Tivat 13:30 13:30   ATR 72  Na vreme  
JU 172
EY 6048
SU 3528
AB 5774
Podgorica 13:35 13:35   ATR 72  Na vreme  
QR 226
Doha
via (Sofia)
13:45 13:45   Airbus A320  Na vreme  
JU 112
EY 6044
SU 3537
SU 3537
Sarajevo 13:55 13:55   ATR 72  Na vreme  
LX 1417
Zurich 14:40 14:40   Airbus A320  Na vreme  
OS 774
Vienna 15:05 15:05   Airbus A319  Na vreme  
LO 574
Warsaw 16:50 16:50   Embraer 170  Na vreme  
YM 201
Tivat 16:50 16:50   Fokker 100  Na vreme  
JU 654
SU 3523
Moscow - Sheremetyevo 17:00 17:00   Airbus A320  Na vreme  
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:10   Airbus A319  Na vreme  
W6 4001
London - Luton 17:40 17:40   Airbus A320  Na vreme  
AZ 597
EY 7082
Rome - Fiumicino 17:55 17:55   Embraer 175  Na vreme  
JU 324
EY 6029
AB 5757
Dusseldorf 17:55 17:55   Airbus A319  Na vreme  
JU 614
EY 6002
Prague 17:55 17:55   ATR 72  Na vreme  
JU 634
EY 5986
Warsaw 18:00 18:00   Airbus A319  Na vreme  
JU 354
EY 6013
AB 5751
Berlin - Tegel 18:05 18:05   Airbus A319  Na vreme  
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:05 18:05   Airbus A320  Na vreme  
JU 234
Zagreb 18:20 18:20   ATR 72  Na vreme  
JU 624
Budapest 18:25 18:25   ATR 72  Na vreme  
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:25 18:25   Boeing 737-300  Na vreme  
JU 604
AB 5767
Vienna 18:30 18:30   ATR 72  Na vreme  
W6 4205
Gothenburg 18:35 18:35   Airbus A320  Na vreme  
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 18:50 18:50   Airbus A319  Na vreme  
YM 103
Podgorica 19:20 19:20   Fokker 100  Na vreme  
LX 1419
Zurich 19:55 19:55   Airbus A320  Na vreme  
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:20   Airbus A320  Na vreme  
DY 1977
Oslo 20:45 20:45   Boeing 737-800 winglets  Na vreme  
JU 656
SU 3525
Moscow - Sheremetyevo 22:35 22:35   Airbus A319  Na vreme  
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:15 23:15   Airbus A319  Na vreme  
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 23:30 23:30   Airbus A320  Na vreme  
Posted: March 27, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
W6 4051
Basel 05:10 05:10 A9  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 05:14 
JU 650
SU 3521
Moscow - Sheremetyevo 05:55 05:55 C5  Airbus A319  Odleteo u 06:00 
LH 1725
AC 9335
SK 3129
Munich 06:10 06:10 A7  Embraer 195  Odleteo u 06:18 
JU 410
EY 6030
Stockholm - Arlanda 06:30 06:30 C3  Airbus A320  Odleteo u 06:37 
LH 1411
AC 9167
UA 9191
SK 3125
Frankfurt 06:35 06:35 A5  Airbus A319  Odleteo u 06:40 
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40 A1  Airbus A319  Odleteo u 06:47 
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:45 06:45 C6  Airbus A319  Odleteo u 07:07 
JU 350
EY 6014
AB 5765
Berlin - Tegel 06:45 06:45 C2  Boeing 737-300  Odleteo u 06:55 
JU 320
EY 6021
AB 5755
Dusseldorf 06:50 06:50 A2  Boeing 737-300  Odleteo u 06:59 
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 06:55 06:55 A4  Airbus A319  Odleteo u 07:02 
JU 600
AB 5763
Vienna 07:00 07:00 A4a  ATR 72  Odleteo u 07:11 
JU 170
EY 6049
SU 3534
Podgorica 07:05 07:05 C4  ATR 72  Odleteo u 07:13 
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:25 07:25 A4b  ATR 72  Odleteo u 07:34 
JU 810
AB 5734
Tel Aviv 07:25 07:25 C1  Airbus A319  Odleteo u 07:30 
JU 230
Zagreb 07:35 07:35 C7  ATR 72  Odleteo u 07:32 
JU 620
Budapest 07:40 07:40   ATR 72  Na vreme  
OS 772
Vienna 08:00 08:00 A5  Fokker 70  Odleteo u 08:08 
YM 101
Podgorica 08:50 08:50 A3  Embraer 195  Odleteo u 09:00 
RO 212
JU 8154
Bucharest 09:15 09:15 C4  ATR 42-300 / 320  Odleteo u 09:02 
DS 1438
Geneva 09:20 09:40 C2  Airbus A319  Odleteo u 09:48 
U2 2578
Milan - Malpensa 09:20 09:20 A4  Airbus A319  Odleteo u 09:22 
TK 1082
Istanbul - Ataturk 09:30 09:45 A1  Boeing 737-800 winglets  Odleteo u 09:53 
YM 201
Tivat 09:35 09:35 A2  Fokker 100  Odleteo u 09:41 
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:20 10:20 C1  Airbus A320  Odleteo u 10:30 
AZ 591
Rome - Fiumicino 12:05 12:40 A6  Airbus A320  Odleteo u 12:47 
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:15 12:15 C6  Airbus A319  Odleteo u 12:26 
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 12:20 12:20 C5  Airbus A319  Odleteo u 12:29 
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:00 13:00 A2  Airbus A320  Odleteo u 13:04 
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 13:05 13:05 C2  Airbus A319  Odleteo u 13:19 
LH 1723
SK 3127
Munich 13:10 13:25 A4  Embraer 195  Odleteo u 13:38 
JU 522
AB 5738
JP 9801
Thessaloniki 13:10 13:10 A1  Airbus A319  Odleteo u 13:17 
LH 1407
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:20 13:20 A3  Airbus A319  Odleteo u 13:31 
JU 162
AB 5772
Skopje 13:20 13:20 C7  ATR 72  Odleteo u 13:41 
JU 642
EY 5980
RO 9214
JP 9814
Bucharest 13:25 13:25 C1  Airbus A319  Odleteo u 13:36 
JU 122
AB 5736
JP 9812
Sofia 13:25 13:25 A5  Boeing 737-300  Odleteo u 13:34 
JU 182
EY 6016
SU 3526
AB 5776
Tivat 13:30 13:30 A4a  ATR 72  Odleteo u 13:43 
JU 172
EY 6048
SU 3528
AB 5774
Podgorica 13:35 13:35 C4  ATR 72  Odleteo u 14:00 
QR 226
Doha
via (Sofia)
13:45 13:45 A8  Airbus A320  Odleteo u 13:40 
JU 112
EY 6044
SU 3537
SU 3537
Sarajevo 13:55 13:55 A4b  ATR 72  Odleteo u 14:12 
LO 572
Warsaw 14:00 14:00 C6  Embraer 170  Odleteo u 14:07 
LX 1417
Zurich 14:40 14:40 A2  Airbus A320  Odleteo u 15:29 
W6 4105
Memmingen 14:50 14:50 A4  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 14:56 
OS 774
TP 8752
Vienna 15:05 15:05 A1  Fokker 70  Odleteo u 15:15 
A3 851
Athens 15:45 15:45 A3  Airbus A320  Odleteo u 15:51 
AZG9432
Kabul - Khwaja Rawash 17:00 15:30   Boeing 747-400 Freighter  Odleteo u 15:53 
8H 4502
Lisbon 17:05 17:05 C1  Airbus A319  Odleteo u 17:27 
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:10 A4  Airbus A319  Odleteo u 17:30 
JU 334
EY 6024
AB 5759
Frankfurt 17:25 17:25 C2  Airbus A319  Odleteo u 17:41 
JU 304
EY 6032
Brussels 17:25 17:25 C6  Airbus A319  Odleteo u 17:35 
YM 105
Podgorica 17:30 17:30 A7  Embraer 195  Odleteo u 17:37 
W6 4045
Paris - Beauvais 17:50 17:50 A9  Airbus A320  Odleteo u 18:12 
JU 404
EY 6036
Copenhagen - Kastrup 17:50 17:50 A2  Boeing 737-300  Odleteo u 17:57 
JU 364
EY 6027
KL 2825
Amsterdam 17:50 17:50 A1  Airbus A319  Odleteo u 18:07 
AZ 597
Rome - Fiumicino 17:55 17:55 C5  Airbus A319  Odleteo u 18:09 
JU 534
EY 6000
Rome - Fiumicino 17:55 17:55 A6  Airbus A319  Odleteo u 18:20 
JU 614
EY 6002
Prague 17:55 17:55 C4  ATR 72  Odleteo u 18:13 
JU 344
EY 6018
AB 5761
Stuttgart 18:05 18:05 A5  Airbus A319  Odleteo u 18:16 
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:05 18:05 A3  Airbus A320  Odleteo u 18:37 
JU 234
Zagreb 18:20 18:20 A4b  ATR 72  Odleteo u 18:27 
OS 736
Vienna 18:20 18:20 A4  Bombardier Q400  Odleteo u 18:46 
JU 624
Budapest 18:25 18:25 A8  ATR 72  Odleteo u 18:44 
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:25 18:25 A4a  ATR 72  Odleteo u 18:34 
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 18:50 18:50 C3  Boeing 737-300  Odleteo u 19:03 
JU 604
AB 5767
Vienna 18:55 18:55 C1  Boeing 737-300  Odleteo u 19:05 
W6 4209
Malmo 19:05 19:05 A7  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 19:10 
YM 103
Podgorica 19:20 19:20 A1  Embraer 195  Odleteo u 19:29 
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:20 A2  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 20:38 
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:15 23:15 C6  Airbus A319  Ukrcavanje  
JU 656
SU 3525
Moscow - Sheremetyevo 23:20 23:20 C1  Airbus A319  Ukrcavanje  
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 23:30 23:30 A4  Airbus A320  Ukrcavanje  
JU 826
Beirut 23:40 23:40 C5  Airbus A320  Izlaz otvoren  
JU 506
AB 5778
JP 9816
Larnaca 23:55 23:55 C2  Airbus A319  Izlaz otvoren  
Posted: March 26, 2015, 11:00 pm
Broj leta Polazni aerodrom Planiran Očekivan Izlaz Tip aviona Napomena
W6 4071
Eindhoven 06:00 06:00 A9  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 06:08 
LH 1725
AC 9335
SK 3129
Munich 06:10 06:10 A4  Embraer 195  Odleteo u 06:15 
LH 1411
AC 9167
UA 9191
SK 3125
Frankfurt 06:35 06:35 A5  Airbus A319  Odleteo u 06:30 
JU 310
AF 6291
Paris - Charles de Gaulle 06:40 06:40 C2  Airbus A319  Odleteo u 06:48 
JU 350
EY 6014
AB 5765
Berlin - Tegel 06:45 06:45 C3  Airbus A319  Odleteo u 06:46 
JU 360
EY 6033
KL 2823
Amsterdam 06:45 06:45 A1  Airbus A319  Odleteo u 07:05 
JU 340
EY 6019
AB 5753
Stuttgart 06:50 06:50 A2  Boeing 737-300  Odleteo u 06:42 
JU 370
EY 6040
F7 1201
Zurich 06:55 06:55 C6  Airbus A319  Odleteo u 07:06 
JU 600
AB 5763
Vienna 07:00 07:00 A4b  ATR 72  Odleteo u 07:03 
JU 530
AZ 7073
EY 6000
Rome - Fiumicino 07:00 07:00 C1  Airbus A320  Odleteo u 07:08 
JU 170
EY 6049
SU 3534
Podgorica 07:05 07:05 C5  Boeing 737-300  Odleteo u 07:10 
JU 630
EY 5986
Warsaw 07:05 07:05 A3  Boeing 737-300  Odleteo u 07:00 
JU 190
JP 9803
Ljubljana 07:25 07:25 A4a  ATR 72  Odleteo u 07:25 
JU 230
Zagreb 07:35 07:35 C7  ATR 72  Odleteo u 07:33 
JU 620
Budapest 07:40 07:40 C4  ATR 72  Odleteo u 07:45 
OS 772
Vienna 08:00 08:15 A4  Bombardier Q400  Odleteo u 08:26 
JU 330
EY 6024
AB 5759
Frankfurt 08:00 08:00 A6  Airbus A319  Odleteo u 07:52 
YM 101
Podgorica 08:50 08:50 A5  Embraer 195  Odleteo u 08:57 
RO 212
JU 8154
Bucharest 09:15 09:15 A3  ATR 42-300 / 320  Odleteo u 09:08 
TK 1082
Istanbul - Ataturk 09:30 09:30 C2  Boeing 737-700 winglets  Odleteo u 09:39 
YM 203
Tivat 09:35 09:35 A2  Embraer 195  Odleteo u 09:32 
JU 380
EY 6022
London Heathrow 10:20 10:20 C1  Airbus A320  Odleteo u 10:31 
AZ 591
JU 8402
Rome - Fiumicino 12:05 12:20 A5  Embraer 175  Odleteo u 12:29 
W6 4091
Dortmund 12:10 12:10 A9  Airbus A320-200 sharklets  Odleteo u 12:19 
PC 894
Istanbul - Sabiha Gokcen 12:10 12:10 A4  Boeing 737-800 winglets  Odleteo u 12:24 
EY 72
JU 8080
VA 7072
UL 2472
Abu Dhabi 12:15 12:15 C1  Airbus A319  Odleteo u 12:26 
JU 512
AB 5768
JP 9806
Athens 12:20 12:20 A1  Airbus A319  Odleteo u 12:41 
FZ 742
Dubai 12:45 12:45 A7  Boeing 737-800 winglets  Odleteo u 13:00 
SU 2091
JU 8132
Moscow - Sheremetyevo 13:00 13:00 A6  Airbus A320  Odleteo u 13:06 
LH 1723
SK 3127
Munich 13:10 13:10   Embraer 195  Otkazan  
JU 522
AB 5738
JP 9801
Thessaloniki 13:10 13:25 C5  Airbus A319  Odleteo u 13:46 
JU 552
AB 5746
Istanbul - Ataturk 13:10 13:10 C2  Airbus A319  Odleteo u 13:16 
LH 1407
SK 3123
UA 9581
Frankfurt 13:20 13:20 A3  Airbus A319  Odleteo u 13:29 
JU 212
SU 3539
Tirana 13:20 13:20 A4b  ATR 72  Odleteo u 13:35 
JU 162
AB 5772
Skopje 13:20 13:20 A4a  ATR 72  Odleteo u 13:32 
JU 122
AB 5736
JP 9812
Sofia 13:25 13:25 C3  Boeing 737-300  Odleteo u 13:27 
JU 642
EY 5980
RO 9214
JP 9814
Bucharest 13:25 13:35 A5  Airbus A319  Odleteo u 13:48 
JU 182
EY 6016
SU 3526
AB 5776
Tivat 13:30 13:30 C7  ATR 72  Odleteo u 13:42 
JU 172
EY 6048
SU 3528
AB 5774
Podgorica 13:45 13:55 A4  Airbus A319  Odleteo u 14:09 
JU 102
EY 6005
AB 5770
Banja Luka 13:50 13:50 C6  ATR 72  Odleteo u 13:58 
JU 112
EY 6044
SU 3537
SU 3537
Sarajevo 13:55 13:55 C4  ATR 72  Odleteo u 14:05 
JU 812
AB 5732
Tel Aviv 13:55 13:55 A2  Airbus A320  Odleteo u 14:03 
LX 1417
Zurich 14:40 14:40 A1  Airbus A320  Odleteo u 14:56 
OS 774
TP 8752
Vienna 15:05 15:05 A3  Fokker 100  Odleteo u 15:14 
B2 812
Minsk
via (Budapest)
15:40 15:40 A5  Boeing 737-500  Odleteo u 16:01 
A3 851
Athens 15:45 15:45 A4  Bombardier Q400  Odleteo u 15:47 
YM 201
Tivat 16:50 16:50 A10  Embraer 190  Odleteo u 16:56 
JU 654
SU 3523
Moscow - Sheremetyevo 17:00 17:00 A1  Airbus A319  Odleteo u 17:05 
JU 414
EY 6037
Stockholm - Arlanda 17:05 17:05 A2  Airbus A319  Odleteo u 17:17 
JU 314
AF 6293
Paris - Charles de Gaulle 17:10 17:25 C3  Airbus A319  Odleteo u 17:43 
JU 304
EY 6032
Brussels 17:20 17:20 C5  Airbus A319  Odleteo u 17:28 
YM 105
Podgorica 17:30 17:30 A7  Embraer 195  Odleteo u 17:35 
JU 614
EY 6002
Prague 17:55 17:55 A4b  ATR 72  Odleteo u 18:04 
JU 324
EY 6029
AB 5757
Dusseldorf 17:55 17:55 C1  Airbus A319  Odleteo u 18:10 
JU 374
EY 6042
F7 1203
Zurich 18:05 18:05 C2  Airbus A319  Odleteo u 18:07 
JU 544
EY 5990
AZ 7077
Milan - Malpensa 18:15 18:15 A4  Airbus A320  Odleteo u 18:22 
JU 234
Zagreb 18:20 18:20 A4a  ATR 72  Odleteo u 18:26 
OS 736
Vienna 18:20 18:20 A5  Fokker 100  Odleteo u 18:29 
JU 194
JP 9805
Ljubljana 18:25 18:25 C4  ATR 72  Odleteo u 18:31 
JU 604
AB 5767
Vienna 18:30 18:30 C6  ATR 72  Odleteo u 18:34 
JU 174
EY 6047
SU 3536
Podgorica 18:50 18:50 A3  Boeing 737-300  Odleteo u 18:45 
YM 103
Podgorica 19:20 19:20 A1  Embraer 195  Odleteo u 19:25 
TK 1084
Istanbul - Ataturk 20:20 20:20 C3  Boeing 737-800 winglets  Odleteo u 20:42 
LX 1405
Geneva 20:55 20:55 A2  Airbus A320  Odleteo u 21:02 
JU 800
EY 5994
Abu Dhabi 23:15 23:15 C2  Airbus A319  Odleteo u 23:27 
SU 2093
JU 8134
Moscow - Sheremetyevo 23:30 23:30 A1  Airbus A320  Odleteo u 23:33 
Posted: March 25, 2015, 11:00 pm

AKCIJE

Broj mesta po ovim cenama je ograničen.
Period prodaje: bez ograničenja.
Maksimalna dužina boravka: u zavisnosti od izabrane tarife.

Povratno putovanje

Beograd- Abu Dabi- Beograd     od 369 €*
Beograd- Dubai- Beograd     od 369 €*
Beograd- Kuvajt- Beograd     od 473 €*
Beograd- Brizbejn- Beograd     od 1285 €*
Beograd- Melburn- Beograd     od 1158 €*
Beograd- Sidnej- Beograd     od 1269 €*
Beograd- Sejšeli- Beograd     od 713 €*
Beograd- Atina- Beograd     od 169 €*
Beograd- Brisel- Beograd     od 189 €*
Beograd- Cirih- Beograd     od 180 €*
Beograd- Diseldorf- Beograd     od 160 €*
Beograd- Istanbul- Beograd     od 88 €*
Beograd- Kopenhagen- Beograd     od 168 €*
Beograd- London (Heathrow)- Beograd     od 229 €*
Beograd- Milano- Beograd     od 109 €*
Beograd- Moskva- Beograd     od 239 €*
Beograd- Podgorica- Beograd     od 96 €*
Beograd- Rim- Beograd     od 163 €*

Abu Dabi- Beograd- Abu Dabi     od 323 €*
Dubai- Beograd- Dubai     od 323 €*
Kuvajt- Beograd- Kuvajt     od 630 €*
Brizbejn- Beograd- Brizbejn     od 1347 €*
Melburn- Beograd- Melburn     od 1357 €*
Sidnej- Beograd- Sidnej     od 1332 €*
Sejšeli- Beograd- Sejšeli     od 762 €*
Atina- Beograd- Atina     od 169 €*
Brisel- Beograd- Brisel     od 189 €*
Cirih- Beograd- Cirih     od 188 €*
Diseldorf- Beograd- Diseldorf     od 160 €*
Istanbul- Beograd- Istanbul     od 83 €*
Kopenhagen- Beograd- Kopenhagen     od 229 €*
London (Heathrow)- Beograd- London (Heathrow)     od 227 €*
Milano- Beograd- Milano     od 109 €*
Moskva- Beograd- Moskva     od 239 €*
Podgorica- Beograd- Podgorica     od 96 €*
Rim- Beograd- Rim     od 163 €*

* Broj mesta po ovim cenama je ograničen. Cena se odnosi na povratno putovanje. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim cene usluge izdavanja karte.

Social Share Toolbar